BIANKA1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 AMIGA też napisała do mnie , że we wtorek może je odebrać i przywieść je do Wrocławia . Quote
AMIGA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 POtwierdzam, jak tylko ktoś będzie w stanie podrzucić maluszki do Krakowa, to ja kluchy :loveu:dalej dowioze do Bianki Quote
malagos Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 iwop napisał(a):WSZYSTKIE JESTEŚCIE SUPER :loveu: UWIELBIAM WAS :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A teraz wracam do roboty... jestem przy różnicach genetycznych między cyjonem (nawet nie wiedziałam wczesniej, że takie zwierze istnieje:-o) a szakalem:roll: Iwop, a ładnie to komus tak grzebać w genach? :cool3: A dziewczyny są niemożliwe :loveu: Quote
iwop Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Nie da rady z tym Krakowem...:shake: Mrówa przywiezie je z Ostrowca...:oops: malgos a ile ja się przy tym grzebaniu" namęczę...:roll: na starośc przynajmniej wiem ile zębów trzonowych np takie lisy posiadają:evil_lol: Quote
Aleksandra59 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Uffff, no to wszystko załatwione - we wtorek Mrowa jedzie ze szczeniakami. Jak ja się cieeessszzzzęęęęę Quote
mrowa23 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 bianka licze na herbatke i chyba tym razem nie bedziemy spisywac ze dotalas scierke i kosz pogryziony:diabloti: do zobaczenia kochana we wtorek Quote
Villemo Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 iwop napisał(a):Nie da rady z tym Krakowem...:shake: Mrówa przywiezie je z Ostrowca...:oops: malgos a ile ja się przy tym grzebaniu" namęczę...:roll: na starośc przynajmniej wiem ile zębów trzonowych np takie lisy posiadają:evil_lol: No to się wyedukujesz :crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 mrowa23 napisał(a):bianka licze na herbatke i chyba tym razem nie bedziemy spisywac ze dotalas scierke i kosz pogryziony:diabloti: do zobaczenia kochana we wtorek Do zobaczenia :loveu: Quote
halbina Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mrówa... ten kosz u mnie był jeszcze w całkiem niezłym stanie... która z Was albo który z Waszych psów nadgryzł go w trasie z Zabrza do Wrocławia... :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
iwop Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 no to tym razem bedzie mogla nadgryźć albo szczeniaka albo pudło po telewizorze :evil_lol: Swoją droga niezłe uzębienie musi mieć Mrówa:cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mam nadzieję , że te 3 dni jakoś przebidują :cool1: Quote
pucka69 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 lepiej nie gryźcie tego pudła bo telewidzowie wylezą ;) Quote
Aleksandra59 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 BIANKA1 napisał(a):Mam nadzieję , że te 3 dni jakoś przebidują :cool1: Bianka - u Ciebie sobie odbiją, a teraz na szczęście bardzo zimno nie jest. Dzielne szczeniory dadzą sobie radę - ciekawe czy dziewczyny juz im powiedziały o czekającej ich przeprowadzce :loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Aleksandra59 napisał(a):Bianka - u Ciebie sobie odbiją, a teraz na szczęście bardzo zimno nie jest. Dzielne szczeniory dadzą sobie radę - ciekawe czy dziewczyny juz im powiedziały o czekającej ich przeprowadzce :loveu: No ............. ale zeby się nie rozchorowały bidulki . Jak widziałam zdjęcia , to straszne z nich sierotki :-( Zobaczcie na ich miny . To nie są mordki szczeniąt , tylko przedwczesnie dojrzałych psów . Quote
Aleksandra59 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 BIANKA1 napisał(a):No ............. ale zeby się nie rozchorowały bidulki . Jak widziałam zdjęcia , to straszne z nich sierotki :-( Zobaczcie na ich miny . To nie są mordki szczeniąt , tylko przedwczesnie dojrzałych psów . Pozytywnie, pozytywnie trzeba myśleć ..... Wszystko będzie dobrze ;) Quote
iwop Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Głodne nie są zle sa cały czas same w tej ciemnej i wilgotnej komórce... Jola zmienia im ciagle posłania... Maluszki są ciągle wilgotne i niemiłosiernie brudne:-( . Zostały wczoraj odrobaczone. jakoś te trzy dni wytrzymają...:oops: Za pare dni zrobie dla nich bazarek Quote
sacred PIRANHA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 jakie slodkie kruszyny....juz skrzywdzone:(:(:( Quote
anula1959 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ciocia Bianka , jak będziesz potrzebowała pomocy przy ogłaszaniu maluchów to mam nadzieję że wiesz do kogo uderzyć;) Quote
BIANKA1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 anula1959 napisał(a):Ciocia Bianka , jak będziesz potrzebowała pomocy przy ogłaszaniu maluchów to mam nadzieję że wiesz do kogo uderzyć;) Pamiętam , dziękuję :loveu: Quote
Georg-inia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 przylazłam tu z miau :oops: dziewczyny, jeśli macie możliwość to na te 3 dni, co zostały do transportu :loveu:, zamieńcie może koce "zewnętrzne" na słomę, albo siano. Nie wchłaniają wody, więc nie podmarzają, a dają ciepło. Maluchy przestaną się "zawilgacać"... sorry, że się wtrącam, ale tak wyściela się kocie budki na jesień/zimę... Quote
Aleksandra59 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Georg-inia napisał(a):przylazłam tu z miau :oops: dziewczyny, jeśli macie możliwość to na te 3 dni, co zostały do transportu :loveu:, zamieńcie może koce "zewnętrzne" na słomę, albo siano. Nie wchłaniają wody, więc nie podmarzają, a dają ciepło. Maluchy przestaną się "zawilgacać"... sorry, że się wtrącam, ale tak wyściela się kocie budki na jesień/zimę... Georg-inia - no co Ty jakie wtrącanie się :loveu:, dzięki za poradę:loveu:. Przeca ja też z maiu jestem, głównie :evil_lol: Tylko raczej w mieście cienko będzie ze słomą czy siankiem. Może jednak dziewczyny coś podziałają :loveu: Quote
Villemo Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Znajdźcie na targowisku kogoś, kto handluje wiejskim mlekiem! Jeśli sprzedaje mleko, to powinien co dzień do miasta przyjeżdżać. Jak poprosicie to wam worek siana przywiezie... Quote
Aleksandra59 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A mnie teraz pampersy przyszły do głowy - na dno pudełka pampersy najtańsze szczeniorom podłożyć, albo takie podkłady wsiakające :roll: Quote
BIANKA1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Szkoda , że tak dlugo muszą czekać na transport , bo znowu ma być zimno i ma padać. Sianko można kupić w sklepie zoo takie dla gryzoni . Jeden woreczek kosztuje ok. 2 zł . pewnie z 5 woreczków by się przydało :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ja jak sasiad trzymal szczeniory w stodole i nie chcial ich wydac (w zimie),bo trzymal zeby podrosly i na rynek sie nadawaly to zanosilam im podklady wsiakajace na dno (siedzialy w wieeelkim pudle karrtonowym) i maaaaaase siana (sloma byla za ostra dla nich ranila je nie wiem jakim sposobem) chyba bylo im cieplutko:) Quote
Recommended Posts