Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
WSZYSTKIE JESTEŚCIE SUPER :loveu: UWIELBIAM WAS :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A teraz wracam do roboty... jestem przy różnicach genetycznych między cyjonem (nawet nie wiedziałam wczesniej, że takie zwierze istnieje:-o) a szakalem:roll:

Iwop, a ładnie to komus tak grzebać w genach? :cool3:
A dziewczyny są niemożliwe :loveu:

Posted

Nie da rady z tym Krakowem...:shake: Mrówa przywiezie je z Ostrowca...:oops:

malgos a ile ja się przy tym grzebaniu" namęczę...:roll: na starośc przynajmniej wiem ile zębów trzonowych np takie lisy posiadają:evil_lol:

Posted

iwop napisał(a):
Nie da rady z tym Krakowem...:shake: Mrówa przywiezie je z Ostrowca...:oops:

malgos a ile ja się przy tym grzebaniu" namęczę...:roll: na starośc przynajmniej wiem ile zębów trzonowych np takie lisy posiadają:evil_lol:

No to się wyedukujesz :crazyeye:

Posted

mrowa23 napisał(a):
bianka licze na herbatke i chyba tym razem nie bedziemy spisywac ze dotalas scierke i kosz pogryziony:diabloti: do zobaczenia kochana we wtorek

Do zobaczenia :loveu:

Posted

Mrówa... ten kosz u mnie był jeszcze w całkiem niezłym stanie... która z Was albo który z Waszych psów nadgryzł go w trasie z Zabrza do Wrocławia... :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no to tym razem bedzie mogla nadgryźć albo szczeniaka albo pudło po telewizorze :evil_lol: Swoją droga niezłe uzębienie musi mieć Mrówa:cool3:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Mam nadzieję , że te 3 dni jakoś przebidują :cool1:

Bianka - u Ciebie sobie odbiją, a teraz na szczęście bardzo zimno nie jest. Dzielne szczeniory dadzą sobie radę - ciekawe czy dziewczyny juz im powiedziały o czekającej ich przeprowadzce :loveu:

Posted

Aleksandra59 napisał(a):
Bianka - u Ciebie sobie odbiją, a teraz na szczęście bardzo zimno nie jest. Dzielne szczeniory dadzą sobie radę - ciekawe czy dziewczyny juz im powiedziały o czekającej ich przeprowadzce :loveu:

No ............. ale zeby się nie rozchorowały bidulki . Jak widziałam zdjęcia , to straszne z nich sierotki :-(
Zobaczcie na ich miny . To nie są mordki szczeniąt , tylko przedwczesnie dojrzałych psów .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
No ............. ale zeby się nie rozchorowały bidulki . Jak widziałam zdjęcia , to straszne z nich sierotki :-(
Zobaczcie na ich miny . To nie są mordki szczeniąt , tylko przedwczesnie dojrzałych psów .

Pozytywnie, pozytywnie trzeba myśleć ..... Wszystko będzie dobrze ;)

Posted

Głodne nie są zle sa cały czas same w tej ciemnej i wilgotnej komórce... Jola zmienia im ciagle posłania... Maluszki są ciągle wilgotne i niemiłosiernie brudne:-( . Zostały wczoraj odrobaczone. jakoś te trzy dni wytrzymają...:oops:

Za pare dni zrobie dla nich bazarek

Posted

anula1959 napisał(a):
Ciocia Bianka , jak będziesz potrzebowała pomocy przy ogłaszaniu maluchów to mam nadzieję że wiesz do kogo uderzyć;)

Pamiętam , dziękuję :loveu:

Posted

przylazłam tu z miau :oops:
dziewczyny, jeśli macie możliwość to na te 3 dni, co zostały do transportu :loveu:, zamieńcie może koce "zewnętrzne" na słomę, albo siano. Nie wchłaniają wody, więc nie podmarzają, a dają ciepło. Maluchy przestaną się "zawilgacać"...

sorry, że się wtrącam, ale tak wyściela się kocie budki na jesień/zimę...

Posted

Georg-inia napisał(a):
przylazłam tu z miau :oops:
dziewczyny, jeśli macie możliwość to na te 3 dni, co zostały do transportu :loveu:, zamieńcie może koce "zewnętrzne" na słomę, albo siano. Nie wchłaniają wody, więc nie podmarzają, a dają ciepło. Maluchy przestaną się "zawilgacać"...

sorry, że się wtrącam, ale tak wyściela się kocie budki na jesień/zimę...

Georg-inia - no co Ty jakie wtrącanie się :loveu:, dzięki za poradę:loveu:. Przeca ja też z maiu jestem, głównie :evil_lol: Tylko raczej w mieście cienko będzie ze słomą czy siankiem. Może jednak dziewczyny coś podziałają :loveu:

Posted

Znajdźcie na targowisku kogoś, kto handluje wiejskim mlekiem! Jeśli sprzedaje mleko, to powinien co dzień do miasta przyjeżdżać. Jak poprosicie to wam worek siana przywiezie...

Posted

Szkoda , że tak dlugo muszą czekać na transport , bo znowu ma być zimno i ma padać. Sianko można kupić w sklepie zoo takie dla gryzoni . Jeden woreczek kosztuje ok. 2 zł . pewnie z 5 woreczków by się przydało :cool3:

Posted

ja jak sasiad trzymal szczeniory w stodole i nie chcial ich wydac (w zimie),bo trzymal zeby podrosly i na rynek sie nadawaly to zanosilam im podklady wsiakajace na dno (siedzialy w wieeelkim pudle karrtonowym) i maaaaaase siana (sloma byla za ostra dla nich ranila je nie wiem jakim sposobem) chyba bylo im cieplutko:)