Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A Irysek i TZ nie biedni? :crazyeye: Nagle wyrwani z domowych pieleszy nocną porą moim telefonem z prośbą o pomoc?? :cool3: Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Poker']A Irysek i TZ nie biedni? :crazyeye: Nagle wyrwani z domowych pieleszy nocną porą moim telefonem z prośbą o pomoc?? :cool3: Nie Poker - ja bardzo przepraszam, ale Irysek i TŻ biedni nie są :diabloti: ONI SĄ KOCHANI, NAJUKOCHANSI I JESZCZE NIE WIEM JAK KOCHANI Quote
halbina Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 no i jednak nocna akcja... na dodatek pełna dramatyzmu... :roll: Quote
Villemo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 iwop napisał(a):i jak coś wiadomo...?:oops: Też czekam... Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Villemo napisał(a):Też czekam... Nie Ty jedna :diabloti: Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Rozmawiałam z Iryskiem,maluchy już zostały przejęte i od 15 minut jadą do Bianki :multi: Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jeżeli chodzi o koszty,to trzeba policzyć 300 km, samochód pali 11,5 litra oleju na 100 km,a olej jest po 4,3 zł.Z moich wyliczeń wynika,że to daje 150 zł.Sprawdźcie czy dobrze policzyłam. Konto będzie podane później. Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Poker napisał(a):dziewczyny poszły spać :cool3: Które dziewczyny poszły spać????? Bianka & company ? - no proszę sobie nie żartować, przecież one jak na szpilkach pewnie siedzą :loveu: A Irysek coś o kondycji szczeniorów pisała może????/ Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A dziewczyny kolację zjadły i czekajom.... ;) Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 irysek mówi mi do słuchawki :evil_lol: ,że są słodkie i że dostały chrupki. Chyba się nie zaczadzili z Tz. jak na razie ,skoro rozmawiała :eviltong: Quote
halbina Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 czekajom i tu... ale trzeba tymczasik na rogóweczkę zabrać i utulić... :roll: więc chyba wpadniemy jutro... :oops: Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja z racji czekania na koniec 1/2 akcji mam jeden plus - tymczas mi sie z rezydentami socjalizuje:diabloti: A kiedy finalizacja drugiej połówki - kiedy pomoc do Mrówy dojedzie, coś wiadomo??? Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Mrówa z koleżanką czekają na pomoc.Maluchy zjadły,popiły,obkupiły się i śpią. Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Poker napisał(a):Mrówa z koleżanką czekają na pomoc.Maluchy zjadły,popiły,obkupiły się i śpią. I pewnie ślicznie pachną :evil_lol: tj. szczeniory Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jadą,pewnie niedługo będą na miejscu,ale to bianka musi już zdać relacje. Pewnie rano to zrobi,bo zanim rozpakuje ten 16.łapy telewizor ,ustawi na miejscu i napatrzy sie na niego,to sporo czasu minie :evil_lol: Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :loveu::loveu::loveu: - jest mi trochę wstyd, ale pójdę spać (rano do roboty muszę:oops:) i dopiero po południu dowiem się co się zadziało ze szczeniorami :loveu: Dla WSZYSTKICH WIELKIE DZIĘKI, jak to dobrze, że są TACY LUDZIE JAK WY Quote
ulvhedinn Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dojechały!!!! I wcale nie śmierdzą :eviltong: Za to apetyty maja wilcze, wszystkie. Jest jeden rodzynek pci męskiej i same babole ;) Towarzystwo nader zróżnicowane za to pod względem wielkości i maści... Bianka wstawi jutro fotki, bo dziś zaraz padnie ;) Quote
ulvhedinn Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Maluchy nawbijały się i teraz próbują się bawić zabawkami :evil_lol: fajne maluchy :loveu: Quote
Recommended Posts