Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przy takiej ilości to już naprawdę nie ma znaczenie czy 8 czy 9 :eviltong:,jeden balasek więcej do zebrania:evil_lol:
W pudle po telewizorze plazmowym by się nie zmieściły :shake:

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie rozmawiałam z Mrówą . Zostało jej jakieś 200km do Ostrowca . Pogodę mają kiepską , bo strasznie wieje i nie mogą szybko jechać bo chce je zdmuchnąć z drogi :cool1: Trzymajcie kciuki , żeby pogoda się poprawiła .
U nas nie pada i nawet wychodzi słoneczko . Jednak trochę wieje .

Posted

Trzymam kciuki... :oops: jestem do 14 30 w pracy a potem juz czekam z pudłem. Razem ode mnie pojedziemy po maluszki (to praktycznie obok)

Posted

Dobrze, że w miarę zbliżania się do Bianki będa miały lepszą pogodę. Bo podmuchy wiatru dla telewizorów plazmowych nie sa zbyt dobre :evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A mnie Ciotka ULV obiecała wpaść wieczorem i pomóc rozpakować telewizor :lol:

Bianka, ciotce Ulv to przypomnij, że ma mi podać dane DT w Bydgoszczy. :)
Czekam na zdjęcia szczeniorów z niecierpliwością. :p

Posted

to telewizor będzie miał 32 łapy :eviltong:,16 uszu,8 ogonów ,8 pup do koopania ,o ludzie ale numer :roll::lol: i osiem mordek do całowania :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
to telewizor będzie miał 32 łapy :eviltong:,16 uszu,8 ogonów ,8 pup do koopania ,o ludzie ale numer :roll::lol: i osiem mordek do całowania :evil_lol:

Właśnie Mrówa napisała mi smsa , że zapomniała dodać ,że " maluchy smierdzą . Pozdrawiam szambowóz mrówczy " :evil_lol:

Posted

Dopiero teraz dotarłam do domu bo musiałam kupic koci żwirek bo u mnie tez juz śmierdzi :evil_lol: fAKT SZCZENIACZKI NIE PACHNĄ:cool3:

DZIEWCZYNY JESTEŚCIE CUDOWNE!!!!

Posted

A czego się Bianko spodziewałaś? Chanel5 ??? Ale Mrówka chyba jest przyzwyczajona do tych "specyficznych" zapachów. Pamiętam jak Pyzulec capił!!!!!