Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 przy takiej ilości to już naprawdę nie ma znaczenie czy 8 czy 9 :eviltong:,jeden balasek więcej do zebrania:evil_lol: W pudle po telewizorze plazmowym by się nie zmieściły :shake: Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Całkiem możliwe, że będzie ich 8 bo dzwoniła do mnie Jola, że koło 11 ktoś ma zaadoptowac jednego... Zobaczymy :oops: Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 iwop napisał(a):Całkiem możliwe, że będzie ich 8 bo dzwoniła do mnie Jola, że koło 11 ktoś ma zaadoptowac jednego... Zobaczymy :oops: To czekamy :lol: Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Właśnie rozmawiałam z Mrówą . Zostało jej jakieś 200km do Ostrowca . Pogodę mają kiepską , bo strasznie wieje i nie mogą szybko jechać bo chce je zdmuchnąć z drogi :cool1: Trzymajcie kciuki , żeby pogoda się poprawiła . U nas nie pada i nawet wychodzi słoneczko . Jednak trochę wieje . Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Trzymam kciuki... :oops: jestem do 14 30 w pracy a potem juz czekam z pudłem. Razem ode mnie pojedziemy po maluszki (to praktycznie obok) Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A mnie Ciotka ULV obiecała wpaść wieczorem i pomóc rozpakować telewizor :lol: Quote
Agnie Koty Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 i podłączyć.:evil_lol: Pogoda paskudna, wieje. Ale dadzą radę.:lol: Quote
AMIGA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dobrze, że w miarę zbliżania się do Bianki będa miały lepszą pogodę. Bo podmuchy wiatru dla telewizorów plazmowych nie sa zbyt dobre :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 BIANKA1 napisał(a):A mnie Ciotka ULV obiecała wpaść wieczorem i pomóc rozpakować telewizor :lol: Bianka, ciotce Ulv to przypomnij, że ma mi podać dane DT w Bydgoszczy. :) Czekam na zdjęcia szczeniorów z niecierpliwością. :p Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Pierwszy chyba raz w historii telewizor będzie miał tyle nóg :evil_lol: a jak jeszcze sam zacznie chodzić :crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Już jadą . 8 , bo jeden został zaadoptowany na miejscu :lol: Ponoć śliczne :loveu: Przyjadą około 21 . Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 to telewizor będzie miał 32 łapy :eviltong:,16 uszu,8 ogonów ,8 pup do koopania ,o ludzie ale numer :roll::lol: i osiem mordek do całowania :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Poker napisał(a):to telewizor będzie miał 32 łapy :eviltong:,16 uszu,8 ogonów ,8 pup do koopania ,o ludzie ale numer :roll::lol: i osiem mordek do całowania :evil_lol: Właśnie Mrówa napisała mi smsa , że zapomniała dodać ,że " maluchy smierdzą . Pozdrawiam szambowóz mrówczy " :evil_lol: Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Dopiero teraz dotarłam do domu bo musiałam kupic koci żwirek bo u mnie tez juz śmierdzi :evil_lol: fAKT SZCZENIACZKI NIE PACHNĄ:cool3: DZIEWCZYNY JESTEŚCIE CUDOWNE!!!! Quote
Maupa4 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 BIANKA1 napisał(a): " maluchy smierdzą . to pewnie "przejęzyczenie" - na pewno "pachną" szczeniaczkami :cool1: Quote
AMIGA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A czego się Bianko spodziewałaś? Chanel5 ??? Ale Mrówka chyba jest przyzwyczajona do tych "specyficznych" zapachów. Pamiętam jak Pyzulec capił!!!!! Quote
agusiazet Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Mam nadzieję, że psiowóz dotrze bez problemów i już Bianka maluchy odchucha, wypucuje i odda w dobre ręce - niekoniecznie w tej kolejności:) Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 One sa zapakowane w pudło :cool3: więc tak bardzo to nie czuć...:roll: Quote
agusiazet Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ale za to jak Bianka pudło otworzy , ro poczuje niekoniecznie uroczy zapach szczeniaczków!:evil_lol: Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 a propos foteczek... Jak wy wklejacie swoje. ja od poczatku tak samo ale jakoś teraz nic mi nie wychodzi :shake: Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja już nie mogę się doczekać, a to jeszcze 2,5 godziny ;) Skoro szczeniory takie zapachowe, to pewnie na powitanie kąpu, kąpu będzie :evil_lol: Quote
Villemo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Szambowóz mrówczy mnie powalił... O mało się nie zsikałam... Jesteście debeściary!! Quote
Recommended Posts