iwop Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 u nas targ jest 2 razy w tygodniu więc jakbym dzisiaj poprosiła o siano to może byłaby na sobotę:shake: Podkłady odpadaja bo one się ciąle "wierca i wszystko jest ściągane.... Problem nie jest w wilgoci podłoża bo sisiaja poza głównym posłaniem ale w wilgoci pomieszczenia - sciany sa zawilgocone i wszystko sie skrapla, nawet więc jakby było siano to i tak nic by to nie dało. Codziennie jest zmieniany kocyk . .. Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Agnie Koty napisał(a):To już pojutrze!!! Raczej dopiero :-( Nie mogę sobie wyobrazić takich maluszków w tej mokrej , zimnej szopie . Mam nadzieję , że się nie przeziębią . Quote
AMIGA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bianko - na szczęście one pewnie się zwijają w kłębuszki jeden obok drugiego, grzeją się więc razem. Najgorsza jest ta wilgoć. Ale jak je porównuję do szczeniaczka, którego miałam na tymczasie, to one sa kuleczki a on był szkieletorek. Miejmy wiec nadzieję, że jakoś przetrwają jeszcze te kilka dni. Trzymam mocno, mocno kciuki za powodzenie akcji wtorkowej!!:loveu: Quote
Poker Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Miejmy nadzieję,że nie zachorują, a ciocia Bianka już zadba o nie :lol: Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Kojec gotowy :loveu: Tylko jeszcze podłogę muszę wyłożyć podkładami . Jest ciepły , suchy , łatwy w sprzątaniu i znajduje się obok mojego pokoju komputerowego . Maluszki będą bezpieczne . Nie ma tam kabli ani niczego , co by im zagrażało Na razie Miki ma tam swoją miskę , żeby mu starsi karmy nie wyjadali . :evil_lol:No i nie będą narażone na złośliwości rezydentów . Cisza i spokój . Quote
Aleksandra59 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='BIANKA1']Kojec gotowy :loveu: Tylko jeszcze podłogę muszę wyłożyć podkładami . Jest ciepły , suchy , łatwy w sprzątaniu i znajduje się obok mojego pokoju komputerowego . Maluszki będą bezpieczne . Nie ma tam kabli ani niczego , co by im zagrażało Na razie Miki ma tam swoją miskę , żeby mu starsi karmy nie wyjadali . :evil_lol:No i nie będą narażone na złośliwości rezydentów . Cisza i spokój . Ło matko - jakie salony szczeniory będą miały :evil_lol: Bianka1 :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To jest stały kojec dla starszaków. Dla maluszków mam inny , składany na górze . Teraz jest rozebrany , bo nie mam maleńtasków . :lol: Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 pucka69 napisał(a):a ten kotek to kto? to Wypłoszek?Tak :loveu: Quote
Agnie Koty Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To chyba Wypłoszek ... Wypłoch to magiczny kot, pomoże odchować szczeniaki....:lol: Quote
AMIGA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wypłoszek już zajął pozycję gotowy do działania:loveu: Nim się opiekował ktoś inny, a on teraz się musi odwdzięczyć:loveu: Quote
halbina Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 specjalizacja: noworodki psie i kocie, ze żłobkowania, przedszkolna też... Quote
iwop Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 bianka nie wiedziałam, ze ty jestes taka profesjonalistka...:oops:w zyciu nie widziałam tak przygotowanego tymczasu...:oops: Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 iwop napisał(a):bianka nie wiedziałam, ze ty jestes taka profesjonalistka...:oops:w zyciu nie widziałam tak przygotowanego tymczasu...:oops: Wszelka przypadkowość wprowadza nerwowość :cool3: A ja jestem niespotykanie spokojny człowiek i lubię jak wszystko jest poukładane :roll: Quote
Poker Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 troszkę podkładów uzbierałam,czy gazety też się przydadzą? a mleko dla dzieci w proszku? Dobrze,że maluchy będą na Wojnowie,a nie koło Żmigrodu ,bo tam już nie dotrę :shake: .Za to Edi będzie miała blisko :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No, maluszki, jutro wasz wielki dzień. Iwop, jak tam one? Wszystkie gotowe do drogi? Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Poker napisał(a):troszkę podkładów uzbierałam,czy gazety też się przydadzą? a mleko dla dzieci w proszku? Dobrze,że maluchy będą na Wojnowie,a nie koło Żmigrodu ,bo tam już nie dotrę :shake: .Za to Edi będzie miała blisko :evil_lol: Gazety jeszcze mam , mleko też . Ciotka , dotrzesz , bo to godzina drogi :cool3: A warto , bo jest tam ślicznie . Quote
iwop Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dziewczyny one juz mięsko jedzą:oops: Mają się całkiem zwyczajnie... cąły czas piszcza bo są ciągle same:shake: Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 iwop napisał(a):Dziewczyny one juz mięsko jedzą:oops: Mają się całkiem zwyczajnie... cąły czas piszcza bo są ciągle same:shake: Dzielne maluszki . Quote
Agnie Koty Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ta biała sunia wydaje sie taka najbardziej bidusiowata..... Quote
iwop Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ta biała i taki czarniutki są najmniejsze i najsłabsze...:-( Quote
Villemo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jutro będą miały luksus... Już jutro. Wytrzymają. Kciuki ogromne za Was!! Quote
Recommended Posts