Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas targ jest 2 razy w tygodniu więc jakbym dzisiaj poprosiła o siano to może byłaby na sobotę:shake:
Podkłady odpadaja bo one się ciąle "wierca i wszystko jest ściągane.... Problem nie jest w wilgoci podłoża bo sisiaja poza głównym posłaniem ale w wilgoci pomieszczenia - sciany sa zawilgocone i wszystko sie skrapla, nawet więc jakby było siano to i tak nic by to nie dało. Codziennie jest zmieniany kocyk . ..

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnie Koty napisał(a):
To już pojutrze!!!

Raczej dopiero :-( Nie mogę sobie wyobrazić takich maluszków w tej mokrej , zimnej szopie . Mam nadzieję , że się nie przeziębią .

Posted

Bianko - na szczęście one pewnie się zwijają w kłębuszki jeden obok drugiego, grzeją się więc razem. Najgorsza jest ta wilgoć. Ale jak je porównuję do szczeniaczka, którego miałam na tymczasie, to one sa kuleczki a on był szkieletorek. Miejmy wiec nadzieję, że jakoś przetrwają jeszcze te kilka dni. Trzymam mocno, mocno kciuki za powodzenie akcji wtorkowej!!:loveu:

Posted

Kojec gotowy :loveu: Tylko jeszcze podłogę muszę wyłożyć podkładami . Jest ciepły , suchy , łatwy w sprzątaniu i znajduje się obok mojego pokoju komputerowego . Maluszki będą bezpieczne . Nie ma tam kabli ani niczego , co by im zagrażało Na razie Miki ma tam swoją miskę , żeby mu starsi karmy nie wyjadali . :evil_lol:No i nie będą narażone na złośliwości rezydentów . Cisza i spokój .

Posted

[quote name='BIANKA1']Kojec gotowy :loveu: Tylko jeszcze podłogę muszę wyłożyć podkładami . Jest ciepły , suchy , łatwy w sprzątaniu i znajduje się obok mojego pokoju komputerowego . Maluszki będą bezpieczne . Nie ma tam kabli ani niczego , co by im zagrażało Na razie Miki ma tam swoją miskę , żeby mu starsi karmy nie wyjadali . :evil_lol:No i nie będą narażone na złośliwości rezydentów . Cisza i spokój .

Ło matko - jakie salony szczeniory będą miały :evil_lol: Bianka1 :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

iwop napisał(a):
bianka nie wiedziałam, ze ty jestes taka profesjonalistka...:oops:w zyciu nie widziałam tak przygotowanego tymczasu...:oops:

Wszelka przypadkowość wprowadza nerwowość :cool3: A ja jestem niespotykanie spokojny człowiek i lubię jak wszystko jest poukładane :roll:

Posted

troszkę podkładów uzbierałam,czy gazety też się przydadzą? a mleko dla dzieci w proszku?
Dobrze,że maluchy będą na Wojnowie,a nie koło Żmigrodu ,bo tam już nie dotrę :shake: .Za to Edi będzie miała blisko :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
troszkę podkładów uzbierałam,czy gazety też się przydadzą? a mleko dla dzieci w proszku?
Dobrze,że maluchy będą na Wojnowie,a nie koło Żmigrodu ,bo tam już nie dotrę :shake: .Za to Edi będzie miała blisko :evil_lol:

Gazety jeszcze mam , mleko też .
Ciotka , dotrzesz , bo to godzina drogi :cool3: A warto , bo jest tam ślicznie .