Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Njlepszym wyjściem bedzie duże pudło po telewizorze. Wyscielimy je kocem, zrobimy w kartonie dziury do oddychania .

Teraz tylko Bianka musi podać swoje namiary gdzie maleństwa mają dojechać:oops:...

Posted

Rozmawiałam z Iwop, pieski będą przewożone w kartonie po telewizorze, także jest ok.
Z chłopakiem, który będzie ewentulanie jechał bede miała kontakt dopiero po 15. Mam jednak nadzieję, że się nic nie zmieniło z jego strony.

Posted

Pudło po telewizorze wytrzyma. Telewidzowie w nim też. :evil_lol: Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło, żeby szczęśliwie do Bianki dojechały. Bo tam będą bezpieczne.

Posted

Co z opcją transportu z Krakowa?? Może ktoś podac szczegóły??
Ja na razie mam wstępnie ugadane dostarczenie szczeniąt we wtorek na 8.30 do Krakowa. Czy to coś Wam daje??

Posted

WSZYSTKIE JESTEŚCIE SUPER :loveu: UWIELBIAM WAS :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A teraz wracam do roboty... jestem przy różnicach genetycznych między cyjonem (nawet nie wiedziałam wczesniej, że takie zwierze istnieje:-o) a szakalem:roll: