maggiejan Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Bianko, widzę że Ty potrafisz cuda robić...:angel::angel::angel: Quote
mrowa23 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 chcialabym podziekowac halbinie jako jedynej osobie z dogo ktora wplacila na moje konto na naprawe psiowozu. Halbinko to dla mnie naprawde bardzo duzo dziekuje ci Quote
BIANKA1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dostałam zdjęcia białej suni , tylko nie potrafię ich rozpakować :placz: Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 IWOP , dziękuję za wklejenie zdjęć :lol: Jak tak patrzę na jej pierwsze zdjęcie , i to dzisiejsze , to czuję że moja praca ma sens :oops: Quote
AMIGA Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wprawdzie mnie się otwiera tylko jedno zdjęcie, ale rzeczywiście serce się raduje, jak się widzi tę wielka przemianę. Czasami człowiek jest zmęczony, przykleonego ma mopa do rak, bo wciąz jest gdzieś kałuża, koopencja albo Bóg wie co jeszcze i się zarzeka, że już dość, że trzeba odpocząć. Ale jak się widzi, że takie maleństwa znajdują domy, a skazane były własciwie na zagładę!, że sa szczęśliwe i dają szczęście innym, to wszystko idzie w kąt i wciąż trafiają następne biedy pod dach. Bianko :loveu::loveu::Rose::Rose: Quote
mrowa23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 chchialabym podziekowac Poker za 200zl na naprawe samochodu oraz patch 75 za wplate na samochod 50 zl bardzo wam dziekuje dziewczyny Quote
BIANKA1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 W czasie wakacji miałam zwrot jedynego chłopaczka z tej dostawy . http://www.dogomania.pl/forum/f28/5-mies-laki-z-ostrowia-sw-wrocil-z-adopcji-prosze-o-ogloszenia-116975/ Quote
Tola Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Bianko gratulacje! Tyle psiaków ma domki:lol: Quote
Recommended Posts