BIANKA1 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 irysek napisał(a):spoko spoko, o karme sie nie martw. widac ze to "francuskie pieski". jedza tylko drozyzne ;) a zabaweczek nie potrzeba? Zabawki mają . Z poprzednimi szczeniakami trochę oddałam , ale jeszcze zostało :lol: Jakoś mało osób zagląda do szczeniaczków :cool1: A one takie kochane :loveu: Quote
figa33 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Patrzę na zdjęcia i mam wrażenie ,że to straszne rozrabiaki:cool3: Śpią w ogóle choć trochę ? Jeden na zdjęciu widzę ,że padł po rozwaleniu łóżeczka:evil_lol: Oj masz co robić! Quote
desideratum Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='mrowa23']z racji ze jestem poznaniaka pozwalam sobie wstawic pw od iryska... "wroclaw z ponaniem sie nie lubi, tak samo jak wawa z wroclawiem. ogolnie polacy za poznaniakiami nie przepadaja. a wiem jacy poznaniacy sa bo studiowalam tam 4 lata. na dodatek jak ktos z poznanska rejestracja kreci sie po wrocku, to ma zero kultury jazdy. to nie tylko moje zdanie, tylko ja mam na tyle odwagi to napisac. mysli tak ponad polowa wroclawiakow." jest mi po prostu przykro... dziekuje pozdrawiam mam dosc... siedzę.. czytam... i nie wierzę... Pochodzę z dolnego śląska... Od 3 lat mieszkam w Poznaniu. O poznaniakach mam tam swoje zdanie, jak i o "warszawce", "krakusach" itp. itd. każdy ma swoje za uszami... Ale nie zgodzę się z tym, co napisała Irysek !!! W wielu miejscach mieszkałam, i powiem wam, że nigdzie, ale to nigdzie nie spotkałam się z taką kultura jazdy, jak w Poznaniu (poprawka, jak ze strony rodowitych poznaniaków).. i uwierzcie, że przy tylu przeprowadzkach wiem co piszę.. Irysek nie myl proszę rodowitych poznaniaków z przyjezdnymi, którzy przyjechali tutaj na studia, tudzież z powodu pracy i zostali... i mianują się "poznaniakiem" (przez zasiedzenie). Rodowita "pyra" ma wiele wad, ale napewno nie brak jej kultury jazdy.. Poza tym, gdzie Ty słyszałaś, żeby z Wrocławiem sie nie lubili? Z tego co wiem, to z Warszawą koty drą.. Poza tym, zastanawiałaś się kiedyś, dlaczego ich tak wszyscy nie lubią? Ludzie! Pomoc zwierzakom ma łączyć, a nie dzielić! To one są tu najważniejsze! p.s. mrowa23 - "tutaj" naprawdę się o was martwili... poczytaj posty... p.p.s. Przepraszam najmocniej Poker! ;) Zamiast Iryska, ją obwiniłam za całe zło wyrządzone "pyrom" ;) Mam nadzieje, że mi wybaczy ;) Quote
Kosmyczek Kamyczek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Matko, jakie wspaniałe!!!!! W weekend wystawię na nie bazarek! Quote
Poker Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 desideratum,pomyliły Ci się osoby :roll: :roll: ,ja nie mam niic przeciw poznaniakom , ani ludziom z innych miast.Wychodzę z założenia ,że nie jest ważne kto jest skąd tylko jaki jest. Proszę popraw swoje wpisy. Quote
iwop Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Przepraszam ale siła wyższa... Musze się położyc do szpitala. Jutro wyśle rzeczy z bazarku Tobisa.... mam nadzieję, że w przyszlym tygodniu będę mogła zrobic bazarek dla maluchów. PRZEPRASZAM Quote
irysek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ja planuje niespodzianke dla maluchow i bianki, ale jaka to nie zdradze narazie :) (nie poruszam juz problemu miast, ale wiem, ze jak chodzilam na imprezy w poznaniu to ludzie krzywo patrzyli, jak mowilam, ze jestem z wroclawia) Quote
desideratum Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Poker']desideratum,pomyliły Ci się osoby :roll: :roll: ,ja nie mam niic przeciw poznaniakom , ani ludziom z innych miast.Wychodzę z założenia ,że nie jest ważne kto jest skąd tylko jaki jest. Proszę popraw swoje wpisy. Poker - najmocniej przepraszam ;) Na swoje usprawiedliwienie mam emocje i ciężki dzień ;) Quote
Poker Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 irysek napisał(a):ja planuje niespodzianke dla maluchow i bianki, ale jaka to nie zdradze narazie :) (nie poruszam juz problemu miast, ale wiem, ze jak chodzilam na imprezy w poznaniu to ludzie krzywo patrzyli, jak mowilam, ze jestem z wroclawia) i co z tego? ludzie się dzielą na dobrych i złych,a nie skąd są. Quote
desideratum Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 irysek napisał(a):ja planuje niespodzianke dla maluchow i bianki, ale jaka to nie zdradze narazie :) (nie poruszam juz problemu miast, ale wiem, ze jak chodzilam na imprezy w poznaniu to ludzie krzywo patrzyli, jak mowilam, ze jestem z wroclawia) a czy to napewno poznaniacy krzywo na Ciebie patrzyli? Czy może osoby. które przyjechały (z różnych powodów) do Poznania? Ale faktycznie mniejsze o miasta... ważne jest, by urazy wszelkie zażegnać.. dla dobra zwierzaków, ma się rozumieć.. Quote
Camara Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 BIANKA jesteś niesamowita :loveu: ja wymiękłam przy 2 świętokrzyskich szczeniorach :oops: [quote name='andzia69']co do awersji niektórych miast do innych - tak jest niestety Kielc też Krakusy nie lubia... pierwsze słyszę :crazyeye: zaraz powiem Mopci, że jej nie lubie :eviltong: (camara, krakus z dziadapradziada) :evil_lol: Quote
irysek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 moglam nie wspominac o awersjach miast do miast, bo watek szczylkow troche ewoluuje. bianko powiedz na ile maluchom taki worek 8kg starczy? tak probwalam z tz liczyc. 8 kg i 8 szczeniakow, tylko nie wiemy na ile 1kg starczy dla jednego malca. 2dni? 3? Quote
figa33 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Matko ! No muszę to napisać. Co wypisujecie tutaj. Z wątku o pomocy dla szczeniaczków zrobił się wątek animozji między miastami. Poker ma rację nie ważne skąd , ważny człowiek. Bianka ja z W-wy , a Ty Z Wrocławia, to TY mnie nie lubisz?:placz::diabloti: Quote
andzia69 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Camara']BIANKA jesteś niesamowita :loveu: ja wymiękłam przy 2 świętokrzyskich szczeniorach :oops: [SIZE=1]pierwsze słyszę :crazyeye: zaraz powiem Mopci, że jej nie lubie :eviltong: (camara, krakus z dziadapradziada) :evil_lol: Camara - lepiej nic jej nie mów bo ucieknie:eviltong: masz ty anielską cierpliwość do tych naszych szczeniaczków:loveu: ja tam górolka jestem nowosądecka więc ja kocham wszystkich, którzy mi na odcisk nie nadepną:p Ale na uczelniach tak jest - Krakusy nie kochają scyzoryków....a moja córka chce tam studiować:cool3: [SIZE=2]Ivop - trzymam kciuki za zdrowie:loveu: A maluszki piękne - co jeden to ładniejszy:loveu::loveu::loveu: Bianka - mam nadzieję, ze nie znajdziesz teraz z 5 dziczków, bo już miejsca w chałupie nie masz!!! Quote
desideratum Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Irysek, Figa33 - ale dzięki temu szczeniory są cały czas na samej górze ;) Quote
figa33 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='desideratum']Irysek, Figa33 - ale dzięki temu szczeniory są cały czas na samej górze ;) aa , no chyba ,że tak ;) Quote
desideratum Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 hmm.. ucichło i psiaki spadły... w górę na dobranoc ;) Mam nadzieje, że jutro wszyscy wstaną wypoczęci, pozytywnie nastawieni i sporów już nie będzie.. ;) Quote
agusiazet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='iwop']Przepraszam ale siła wyższa... Musze się położyc do szpitala. Jutro wyśle rzeczy z bazarku Tobisa.... mam nadzieję, że w przyszlym tygodniu będę mogła zrobic bazarek dla maluchów. PRZEPRASZAM Iwona, trzymaj się. Pamiętaj tylko bądź dobrej myśli!!! Tylko myśl pozytywnie!!! Quote
pucka69 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 warszawiacy nie lubia wroclawiaków? naprawdę ? i ja nic o tym nie wiedziałam? dopiero teraz mi mowicie? a ci warszawiacy co pochodza z radomia i zanim zamieszkali w warszawie to pracowali we wrocku tez maja nie lubić ? bo nie wiem co teraz mam robić? Quote
irysek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 i tym samym watek znowu laduje na pole position ;) Quote
oktawia6 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 z tymi miastami jest jak w USA widzę:evil_lol:: na city people i cottage men a czarni ze slums i hi live w Beverly Hills, tutaj na scyzoryki i innych ale scyzoryki są też w Warszawie-szczególnie na strej pradze:evil_lol:tam jest dopiero folklor i prawo pięści tudzież Amstaffa takiego za 200 zeta oczywiście w bramie.... podnoszę tymczasem Biankę i jej gromadę!:lol: Quote
pucka69 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 a ja pochodzę z Radomia - a mój TZ prawie z Kielc - to rownież dwa antagonistyczne miasta ;) Quote
Agnie Koty Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A jak ma się ta biała bidusia? Iwop, wracaj szybko! Quote
AMIGA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Agnie Koty']A jak ma się ta biała bidusia? Iwop, wracaj szybko! Pytasz o ta białą bidusię, która się okazała przywódczynią stada???:evil_lol: Iwop- nie daj się tam w tym szpitalu tylko wracaj jak najszybciej. Trzymam za Ciebie mnocno kciuki:thumbs: Quote
Recommended Posts