Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przed chwila wpadlam na pomysl, zeby zrobic zbiorke, wsrod tych wszystkich, ktorzy sie maluchami zachwycaja.
pozbieram pieniadze i zakupie RC dla maluchow. juz takowa zamowilam w zaprzyjaznionym sklepiku zoologicznym kolo domu.
nie ma co wzdychac i sie zachwycac, tylko dorzucic cos do karmy, bo jesli malce nie beda mialy co jesc, to nie bedzie sie wkrotce czym zachwycac.
jesli wplacimy po 10-15zl (a jesli ktos moze to wiecej) to szybko sie uzbiera.

jesli sa chetni na ta akcje, na pw wysle nr konta i bede tu wpisywac jak wyglada sytuacja finansowa karmy :)
ile i od kogo wplynelo, ile brakuje do jednego wora, itd.

milo bedzie jesli akcja wypali :)

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Villemo']Czyli "za darmo" zachwycać się nie można?
;)

no w tym przypadku za darmo raczej nie wypada :eviltong:
na dobry poczatek ja na karmę daje 15zl, kto się jeszcze dołoży?

Posted

[quote name='mrowa23']dojechalam do domu...
siadl caly rozrzad, pasek glowice uszczelki i juz nei pameitam co niestety po tylu h na nogach jzu nei mysle do konca.
No to masakra z tymi usterkami w aucie:mad:

chcialam podziekowac tutaj uzytkownikowi AGGA - dzieki kochana za nr telefonow do pomocy drogowej przydal sie ten z wroclawia do momentu az nei dojechalismy pod wskazany przez pana adres i nei okazalo sie ze pan ma nas w d... potem pozukalismy nowej pomocy drogowej (150 zl za holowanie po wrocku - ja nie dalabym rady, przejechalam 150km w aucie w ktorym mialam szron na szybach od wewnatrz zero widocznosci brak swiatel z przodu tylko postojowki i nie widzac nawet czy jade prosto czy nie....) a majac jzu przejechane ponad 700 km...

Mrówa nie ma za co kochana. Starałam się jak mogłam. Spać spokojnie nie mogłam w nocy jak wiedziałam, że wy tam gdzies z dala od domu same jesteście:shake: No ale wróciłyście:loveu:

Posted

Kochana podeślij mi jakieś zdj i info < co tylko sie da wiek charakter co miały robione> No a ja Ci je poogłaszam w necie ;) Choć tak pomogę :roll:

Posted

[quote name='Negri']Kochana podeślij mi jakieś zdj i info < co tylko sie da wiek charakter co miały robione> No a ja Ci je poogłaszam w necie ;) Choć tak pomogę :roll:
Wiek 8 tygodni
charakter .......jak szczeniaki ,rozrabiają , ale sa bardzo przytulaste .
Były raz odrobaczone
książeczek jeszcze nie mają , dopiero dostana jak pójdę na drugie odrobaczenie .
będą średniego wzrostu
7 suczek i 1 piesek
waga od 3,20 do 1,70 albo te mniejsze nadrobią , albo bedą mniejsze
są zdrowe , czyste -bez pcheł , pachnące .
jedzą wyłącznie suchego Royala dla szczeniąt .
dostaja witaminy
są grzeczne , nie płacza w nocy i nie wymagaja stałej obecności człowieka
w nocy spią , nie piszczą i nie rozrabiają .

zdjęcie to chyba to , bo trudno mi zrobic takie pojedyncze

http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9911642&postcount=342

Posted

Negri napisał(a):
Oki a na zdj doliczyłam sie 7 psów a jest 8 tak? tego którego nie ma jaki jest :eviltong:

W lewym dolnym rogu widać ogonek 8 :cool3: Taki piaskowy

Posted

irysek napisał(a):
przed chwila wpadlam na pomysl, zeby zrobic zbiorke, wsrod tych wszystkich, ktorzy sie maluchami zachwycaja.
pozbieram pieniadze i zakupie RC dla maluchow. juz takowa zamowilam w zaprzyjaznionym sklepiku zoologicznym kolo domu.
nie ma co wzdychac i sie zachwycac, tylko dorzucic cos do karmy, bo jesli malce nie beda mialy co jesc, to nie bedzie sie wkrotce czym zachwycac.
jesli wplacimy po 10-15zl (a jesli ktos moze to wiecej) to szybko sie uzbiera.

jesli sa chetni na ta akcje, na pw wysle nr konta i bede tu wpisywac jak wyglada sytuacja finansowa karmy :)
ile i od kogo wplynelo, ile brakuje do jednego wora, itd.

milo bedzie jesli akcja wypali :)

to bardzo dobry pomysł :lol:
proszę o nr konta

Posted

Negri , bardzo dziękuję :loveu:
Kiedyś tak łatwo dawało sie ogłoszenie do Wyborczej , a teraz jakiś " kogel mogel " zrobili :roll:
Jak dać ogłoszenie do papierowej ? ładnie mi tam szły szczeniaki :roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Kiedyś tak łatwo dawało sie ogłoszenie do Wyborczej , a teraz jakiś " kogel mogel " zrobili :roll:

A co zrobili?na czym polega kogel mogel? ,bo ja też dawałam bez problemu.

Posted

Poker napisał(a):
A co zrobili?na czym polega kogel mogel? ,bo ja też dawałam bez problemu.

Nie ma tego działu w gazecie i nie dajesz ogłoszenia na maila , tylko takie normalne :cool1: Mówię o wydaniu w necie , bo papieru nie kupuję .

Posted

Nie zdążyłam, Negri mnie uporzedziła:oops:. Na wytłumaczenie mam awarię kompa, synuś popsuła CD-rom/jedyne 130 zł/ a potem siadła klawiatura . Bianeczko , baaaaaaardzo Cię przepraszam, baaaaaardzo....
Postaram się , żeby podobna wpadka się nie powtórzyła:oops:...

Posted

[quote name='BIANKA1']Nie ma tego działu w gazecie i nie dajesz ogłoszenia na maila , tylko takie normalne :cool1: Mówię o wydaniu w necie , bo papieru nie kupuję .
w papierowym wydaniu nadal jest info,że można dawać ogłoszenia na adres Listy@wrocław.agora.pl i na taki dawałam poprzednie ogłoszenia.

Posted

[quote name='Poker']w papierowym wydaniu nadal jest info,że można dawać ogłoszenia na adres Listy@wrocław.agora.pl i na taki dawałam poprzednie ogłoszenia.
Taaaaaak ?? A ja nie znalazłam :oops: To po spacerze dam :multi:

Małe pospały , najadły się , a teraz szaleją , a ja z piątką idę do lasu , a potem z 2 czipsami do ogrodu .
Moje 3 tymczasowe świnki znalazły domek i czekają na odebranie i zostanie mi tylko jedna . Mam nadzieję , że pogłowie mi spadnie :loveu: