Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję , że już Ciotki ustaliły kolejność wyższości mieszkańców jednych miast nad innymi . bo w natłoku postów zaginęło moje pytanie

kiedy i czym maluchy były odrobaczane oraz prośba o ogłoszenia :shake:

Malcy czują się doskonale . Jedzą , srają i bawią się :roll:
Dobrze , że poprzednie maluszki cieszyły się dużą popularnością i nazbierały witaminek , kocyków i zabawek . bo oprócz Iryska nawet nikt nie zapyta , czy mają co jeść :-(
A teraz znikam , a Wy dyskutujcie sobie dalej . Jeszcze jest wiele równie pasjonujących tematów .:cool1:

Posted

odwiedziłam wczoraj Biankę z jej wspaniałym stadkiem :lol:
Maluchy są słodkie, :loveu: rozkosznie się bawią,jedzą za 100. :evil_lol: Najbardziej mnie urzekła mała czekoladowa. Największa jest taka wilczkowata BABA,prawie 2 x większa od pozostałych.Większość srajdków ma duże brzuszki,pewnie jeszcze zawierają gratisy ;)
Mikado i cziłała od ULV pchałyby się tylko na rąsie,przesłodkie :loveu: .Kropka , dziwne ale darła się , nie mówiąc o Frytce i Rokim ,które zawsze się drą.Punio i Kobiś zachowali spokój.
A u Bianki jak zwykle czyściutko,atmosfera sielankowa.
Tylko dlaczego Bianki jeszcze nie ma dzisiaj?

Posted

Poker napisał(a):
odwiedziłam wczoraj Biankę z jej wspaniałym stadkiem :lol:
Maluchy są słodkie, :loveu: rozkosznie się bawią,jedzą za 100. :evil_lol: Najbardziej mnie urzekła mała czekoladowa. Największa jest taka wilczkowata BABA,prawie 2 x większa od pozostałych.Większość srajdków ma duże brzuszki,pewnie jeszcze zawierają gratisy ;)
Mikado i cziłała od ULV pchałyby się tylko na rąsie,przesłodkie :loveu: .Kropka , dziwne ale darła się , nie mówiąc o Frytce i Rokim ,które zawsze się drą.Punio i Kobiś zachowali spokój.
A u Bianki jak zwykle czyściutko,atmosfera sielankowa.
Tylko dlaczego Bianki jeszcze nie ma dzisiaj?

Jestem od świtu . Tylko się zastanawiam jako rodowita mieszkanka Wrocławia , w której żyłach płynie krew poznańsko -warszawko -litewko - łotewska kogo powinnam lubić , i kto mnie lubi .:roll:

Posted

[quote name='BIANKA1']Jestem od świtu . Tylko się zastanawiam jako rodowita mieszkanka Wrocławia , w której żyłach płynie krew poznańsko -warszawko -litewko - łotewska kogo powinnam lubić , i kto mnie lubi .:roll:

i to jest najlepsza puenta.. ;)

p.s. Bianka, tak swoją drogą, po Twoim zaangażowaniu widać, ze to dobra mieszanka ;)

Posted

jej... prosze o pomoc - usiłuje zrobic bazarek ale znowu mam problemy ze zdjęciami:angryy: przez co wy wklejacie bo ja tak jak zawsze przez ImageShack i g...:mad:

Posted

agamika dziekuję :loveu:
Musze sama powstawiac bo przeciez nie bede zawsze korzystac z pomocy... Dotychczas było ok - nie wiem czemu teraz nie wychodza...

Posted

a ja sie zakochalam w bialym diabielku:D
Bianka moze Ty sie orientujesz...jesli pies ma problemy z ciagla biegunka (pies po schroniskowy),badania wychodza oki...wet zaporoponowal zeby oprocz karmy porzadnej (RC intestinal) podawac mu zwykly lakcid...tylko jak to z dawkowaniem jest?
swoja droga...wspolczuje, ze maluchy upodobaly sobie RC...drozszej juz wybrac nie mogly? male diably...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a ja sie zakochalam w bialym diabielku:D
Bianka moze Ty sie orientujesz...jesli pies ma problemy z ciagla biegunka (pies po schroniskowy),badania wychodza oki...wet zaporoponowal zeby oprocz karmy porzadnej (RC intestinal) podawac mu zwykly lakcid...tylko jak to z dawkowaniem jest?
swoja droga...wspolczuje, ze maluchy upodobaly sobie RC...drozszej juz wybrac nie mogly? male diably...

Ja nie daję lakcidu . Moja wetka daje mi Fatrogerminę , Enteroferment lub Ditrevet .

Posted

Bianko , napisz jakie są potrzeby , jedzenie , leki , zabawki, nie wiem co tam , może ciotki zrobią zrzutkę albo przyślą cosik:cool3:
Przy 22 ogonkach:cool1: potrzeby są niemałe..

Posted

figa33 napisał(a):
Bianko , napisz jakie są potrzeby , jedzenie , leki , zabawki, nie wiem co tam , może ciotki zrobią zrzutkę albo przyślą cosik:cool3:
Przy 22 ogonkach:cool1: potrzeby są niemałe..

Aktualnie mają wszystko ale jedzenia starczy gdzieś na tydzień , a potem odrobaczenie , i nie daj boże szczepienie :cool1:
irysek napisał(a):
bianko ja ponowie pytanie:
na ile starczy srajtkom te 8kg karmy? 2,3,4 dni?

Irysku . 8 kilo karmy przy ich aktualnym wzroście starcza na tydzień .