Agnie Koty Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Tak, pytam o tego najmniejszego, białego diabołka! :evil_lol: Quote
iwop Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Biała diabełek?:crazyeye: A w Ostrowcu to była taka niemotka...:oops: Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mam nadzieję , że już Ciotki ustaliły kolejność wyższości mieszkańców jednych miast nad innymi . bo w natłoku postów zaginęło moje pytanie kiedy i czym maluchy były odrobaczane oraz prośba o ogłoszenia :shake: Malcy czują się doskonale . Jedzą , srają i bawią się :roll: Dobrze , że poprzednie maluszki cieszyły się dużą popularnością i nazbierały witaminek , kocyków i zabawek . bo oprócz Iryska nawet nikt nie zapyta , czy mają co jeść :-( A teraz znikam , a Wy dyskutujcie sobie dalej . Jeszcze jest wiele równie pasjonujących tematów .:cool1: Quote
Poker Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 odwiedziłam wczoraj Biankę z jej wspaniałym stadkiem :lol: Maluchy są słodkie, :loveu: rozkosznie się bawią,jedzą za 100. :evil_lol: Najbardziej mnie urzekła mała czekoladowa. Największa jest taka wilczkowata BABA,prawie 2 x większa od pozostałych.Większość srajdków ma duże brzuszki,pewnie jeszcze zawierają gratisy ;) Mikado i cziłała od ULV pchałyby się tylko na rąsie,przesłodkie :loveu: .Kropka , dziwne ale darła się , nie mówiąc o Frytce i Rokim ,które zawsze się drą.Punio i Kobiś zachowali spokój. A u Bianki jak zwykle czyściutko,atmosfera sielankowa. Tylko dlaczego Bianki jeszcze nie ma dzisiaj? Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Poker napisał(a):odwiedziłam wczoraj Biankę z jej wspaniałym stadkiem :lol: Maluchy są słodkie, :loveu: rozkosznie się bawią,jedzą za 100. :evil_lol: Najbardziej mnie urzekła mała czekoladowa. Największa jest taka wilczkowata BABA,prawie 2 x większa od pozostałych.Większość srajdków ma duże brzuszki,pewnie jeszcze zawierają gratisy ;) Mikado i cziłała od ULV pchałyby się tylko na rąsie,przesłodkie :loveu: .Kropka , dziwne ale darła się , nie mówiąc o Frytce i Rokim ,które zawsze się drą.Punio i Kobiś zachowali spokój. A u Bianki jak zwykle czyściutko,atmosfera sielankowa. Tylko dlaczego Bianki jeszcze nie ma dzisiaj? Jestem od świtu . Tylko się zastanawiam jako rodowita mieszkanka Wrocławia , w której żyłach płynie krew poznańsko -warszawko -litewko - łotewska kogo powinnam lubić , i kto mnie lubi .:roll: Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 iwop napisał(a):Małe były odrobaczane Pratelem. Kiedy , bo 10 dni po pierwszym odrobaczeniu mam je znowu odrobaczyc . Quote
desideratum Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='BIANKA1']Jestem od świtu . Tylko się zastanawiam jako rodowita mieszkanka Wrocławia , w której żyłach płynie krew poznańsko -warszawko -litewko - łotewska kogo powinnam lubić , i kto mnie lubi .:roll: i to jest najlepsza puenta.. ;) p.s. Bianka, tak swoją drogą, po Twoim zaangażowaniu widać, ze to dobra mieszanka ;) Quote
iwop Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 jej... prosze o pomoc - usiłuje zrobic bazarek ale znowu mam problemy ze zdjęciami:angryy: przez co wy wklejacie bo ja tak jak zawsze przez ImageShack i g...:mad: Quote
agamika Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 www.fotosik.pl trzeba załozyć konto, ale jest darmowe , albo www.photobucket.com tez trzeba załozyć konto darmowe ja mogę wstawić :oops:, tylko proszę o przesłanie na pocztę jakby co :oops: [email protected] Quote
iwop Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 agamika dziekuję :loveu: Musze sama powstawiac bo przeciez nie bede zawsze korzystac z pomocy... Dotychczas było ok - nie wiem czemu teraz nie wychodza... Quote
agamika Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Bo czasem z serwerem są jakieś problemy , fotosik tez ma swoje humory niestety czasem :roll: , dlatego ja korzystam na zmianę hihi z niego i z photobucket ;) Quote
iwop Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 OTO POCZĄTEK BAZARKU: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9916056#post9916056 Reszte rzeczy wystawię wieczorem :oops: Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='iwop']OTO POCZĄTEK BAZARKU: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9916056#post9916056 Reszte rzeczy wystawię wieczorem :oops: Dziękuję :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 a ja sie zakochalam w bialym diabielku:D Bianka moze Ty sie orientujesz...jesli pies ma problemy z ciagla biegunka (pies po schroniskowy),badania wychodza oki...wet zaporoponowal zeby oprocz karmy porzadnej (RC intestinal) podawac mu zwykly lakcid...tylko jak to z dawkowaniem jest? swoja droga...wspolczuje, ze maluchy upodobaly sobie RC...drozszej juz wybrac nie mogly? male diably... Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Niki-lidka napisał(a):a ja sie zakochalam w bialym diabielku:D Bianka moze Ty sie orientujesz...jesli pies ma problemy z ciagla biegunka (pies po schroniskowy),badania wychodza oki...wet zaporoponowal zeby oprocz karmy porzadnej (RC intestinal) podawac mu zwykly lakcid...tylko jak to z dawkowaniem jest? swoja droga...wspolczuje, ze maluchy upodobaly sobie RC...drozszej juz wybrac nie mogly? male diably... Ja nie daję lakcidu . Moja wetka daje mi Fatrogerminę , Enteroferment lub Ditrevet . Quote
figa33 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Bianko , napisz jakie są potrzeby , jedzenie , leki , zabawki, nie wiem co tam , może ciotki zrobią zrzutkę albo przyślą cosik:cool3: Przy 22 ogonkach:cool1: potrzeby są niemałe.. Quote
irysek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 bianko ja ponowie pytanie: na ile starczy srajtkom te 8kg karmy? 2,3,4 dni? Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 figa33 napisał(a):Bianko , napisz jakie są potrzeby , jedzenie , leki , zabawki, nie wiem co tam , może ciotki zrobią zrzutkę albo przyślą cosik:cool3: Przy 22 ogonkach:cool1: potrzeby są niemałe.. Aktualnie mają wszystko ale jedzenia starczy gdzieś na tydzień , a potem odrobaczenie , i nie daj boże szczepienie :cool1: irysek napisał(a):bianko ja ponowie pytanie: na ile starczy srajtkom te 8kg karmy? 2,3,4 dni? Irysku . 8 kilo karmy przy ich aktualnym wzroście starcza na tydzień . Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Te 2 , które nie były odrobaczone , dostały Drontal Junior . To ja tej małej daję espumisan , a ona pewnie ma robale :cool1: Teraz czekam na efekty :cool3: Quote
BeataSabra Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Hej Bianka cudne te twoje tymczasiki. Sprawdzę stan konta i postaram się coś dla nich przelać ja tam Wszystkich lubię pod warunkiem że mi na odcisk nie nadepną...... Quote
Recommended Posts