Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
dlaczego nie piszecie o akcjach na allegro na wątku???? po 2 zł cegiełki to niewiele.... wiele tu zaglądających mogłoby "kupić" kilka... wstawcie też do pierwszego postu... ja szukałam w wyszukiwarce allegro, bo wiedziałam że aukcja istnieje... ale pośród setek aukcji charytatywnych Bobi sie gubi.... :shake:
każda forma pomocy jest niezbędna... więc warto dawać info na wątek ;)
nie szczypcie sie... nie miejcie oporów... nie żebracie o kase dla siebie- prosicie dla psiaka a po to tu jesteśmy... kto ma możliwości ten pomaga:loveu:

Kupujcie, kupujcie!
To fajnie dziala, mozna link do aukcji podsylac znajomym. Jak ktos widzi konkretny cel i konkretna kwote, latwiej jest mu cos zadzialac. Ja juz ciut 'zadzialalam', widze tez ze znajomy, ktory dostal linka tez to zrobil :) :multi:

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za chwile jade z Bibim na badania , relacje podam potem ! jestem podlamana , ponieważ dostalam z prokuratury pismo ,że umorzyli sprawe ktorą wnioslam przeciw facetowi z powodu braku dowodów ! To co im podalam to nie dowody a ludzie do mnie mowili do policjanta. , nie chcieli.I znowu tej kreaturze, zakopującej żywe szczeniaki w gnoju się upiecze.
Policji powiedzialam , że bitwę przegralam ale wojna jeszcze trwa !

Posted

kiedy w naszym kraju zaczną obowiązywać kary za znęcanie się nad zwierzętami:shake:
basiu trzymaj się!
i koniecznie napisz jak wygląda stan Bobiego!czy on nabrał już do Ciebie zaufania?nie gryzie już?

Posted

basia0607 napisał(a):
http://www.glospasleka.pl/news.php?id=4351&PHPSESSID=8108a7c09f86cbdbaa34724ad14c5cb3

Mam upadki ale i wzloty ! Moje miasto huczy , bo dostalam pieniadze na psy. Umowa wolontariacka jest do momentu roztrzygnięcia konkursu dla stowarzyszeń. Pieniądze w budzecie dla nas są zagwarantowane !
Księżom to tez sie nie podoba, zabieram z ich dotacji , cha..cha...

przemilcze temat mafii w sutannach.... ale gdyby ogłosili przed wiernymi z ambony... ze znęcanie nad zwierzętami to grzech.... i uczestniczeniem we mszach go nie odkupią... może to nasze rzekomo katolickie społeczeństwo zmieniłoby stosunek do mniejszych braci żeby zaklepać se miejsce w niebie :diabloti:

Posted

basia0607 napisał(a):
Za chwile jade z Bibim na badania , relacje podam potem ! jestem podlamana , ponieważ dostalam z prokuratury pismo ,że umorzyli sprawe ktorą wnioslam przeciw facetowi z powodu braku dowodów ! To co im podalam to nie dowody a ludzie do mnie mowili do policjanta. , nie chcieli.I znowu tej kreaturze, zakopującej żywe szczeniaki w gnoju się upiecze.
Policji powiedzialam , że bitwę przegralam ale wojna jeszcze trwa !

:2gunfire::2gunfire::2gunfire: słów brak .......to jest POLSKA właśnie :angryy::angryy::angryy:

basia0607 napisał(a):
http://www.glospasleka.pl/news.php?id=4351&PHPSESSID=8108a7c09f86cbdbaa34724ad14c5cb3

Mam upadki ale i wzloty ! Moje miasto huczy , bo dostalam pieniadze na psy. Umowa wolontariacka jest do momentu roztrzygnięcia konkursu dla stowarzyszeń. Pieniądze w budzecie dla nas są zagwarantowane !

a tym ...**********...... to nigdy się nie podoba ...jak ktos inny a nie oni dostaje kase :angryy::angryy::angryy:

a i nie pogratulowałam .....:Rose:

Posted

basia0607 napisał(a):

Moze jakies e-mail z podziekowaniem slac do burmistrza??;)

A ksiezom zapronuj, ze moze jakis domek czasowy dla braci mniejszych by stworzyli to postarasz sie i o dotacje na ich osrodek dla zwierząt,w przyszlym roku.;) A powaznie, szkoda słow....

Posted

Podaje wplaty na Bobiego ; Monia 770, Mysza1 , Elzbieta i Zofia G, =230
zl+ 50 zl od IWOP =280 zł.na dzisiaj. Jestem w szoku! dziekuje !
Wet jest zadowolony z wyglądu Bobiego, jego skóry i wogóle. Dostal dalej steryd , coś na wzmocnienie. Pobral też krew na kompleksowe badanie. Badanie kosztowalo 30 zł.Strupy na glowie i ciele psa ladnie sie ęoją ,nie ma już ran.
Bobi lubi towarzystwo psów , zwlaszcza , że nasza Misia ma cieczkę. Chce byc caraz częsciej na dworze. Iwona stwierdziala , że Bobi bardziej ufa psom niż ludziom. Ufa narazie Iwonie, gdy do pokoju wchodzi jej mąż dalej ucieka w kąt i nalepiej mu jednak w tej brzydkiej skrzynce.
.Bobi ma ładny kolor sierści / tej która ma na zadzie/ białą z popielatą, takie pasemka./ Ciekawa jestem w jakiego psa przeistoczy sie po metamorfozie ?

Posted

Alicja, ja nie wiem o co chodzi ! Moze Ty wrzuć tego posta na allegro , ja jestem antytalencie komp. !!! Nie jestem dzierlatką i moje szare komórki już nie za bardzo kumate !

Podaje nasz KOD SWIFT- B PKO PL PW 62 1020 1752 0000 0502 0096 5400 PKO BP Oddz. 1 Elbląg
82- 300 Elbląg

Posted

basia0607 napisał(a):
Alicja, ja nie wiem o co chodzi ! Moze Ty wrzuć tego posta na allegro , ja jestem antytalencie komp. !!! Nie jestem dzierlatką i moje szare komórki już nie za bardzo kumate !

Podaje nasz KOD SWIFT- B PKO PL PW 62 1020 1752 0000 0502 0096 5400 PKO BP Oddz. 1 Elbląg
82- 300 Elbląg

Basieńko ....ten link z adresem allegro można by umieścić w 1szym poście tam gdzie bazarki Clockwork i nr konta ...
ale ja tego zrobić nie mogę , bo tylko ty możesz edytować posta ...
jakby co ...to ja najwyżej od czasu do czasu w postach będę przypominać adres na allegro ;)

ja juz też nie dzierlatka :evil_lol: