moana Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 clockwork napisał(a):dlaczego nie piszecie o akcjach na allegro na wątku???? po 2 zł cegiełki to niewiele.... wiele tu zaglądających mogłoby "kupić" kilka... wstawcie też do pierwszego postu... ja szukałam w wyszukiwarce allegro, bo wiedziałam że aukcja istnieje... ale pośród setek aukcji charytatywnych Bobi sie gubi.... :shake: każda forma pomocy jest niezbędna... więc warto dawać info na wątek ;) nie szczypcie sie... nie miejcie oporów... nie żebracie o kase dla siebie- prosicie dla psiaka a po to tu jesteśmy... kto ma możliwości ten pomaga:loveu: Kupujcie, kupujcie! To fajnie dziala, mozna link do aukcji podsylac znajomym. Jak ktos widzi konkretny cel i konkretna kwote, latwiej jest mu cos zadzialac. Ja juz ciut 'zadzialalam', widze tez ze znajomy, ktory dostal linka tez to zrobil :) :multi: Quote
GrubbaRybba Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dziś sprzedanych 15 cegiełek po 2 zł = 30 zł :) Dziękuję :loveu: i imieniu Bobika i swoim. Quote
basia0607 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Za chwile jade z Bibim na badania , relacje podam potem ! jestem podlamana , ponieważ dostalam z prokuratury pismo ,że umorzyli sprawe ktorą wnioslam przeciw facetowi z powodu braku dowodów ! To co im podalam to nie dowody a ludzie do mnie mowili do policjanta. , nie chcieli.I znowu tej kreaturze, zakopującej żywe szczeniaki w gnoju się upiecze. Policji powiedzialam , że bitwę przegralam ale wojna jeszcze trwa ! Quote
_beatka_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 kiedy w naszym kraju zaczną obowiązywać kary za znęcanie się nad zwierzętami:shake: basiu trzymaj się! i koniecznie napisz jak wygląda stan Bobiego!czy on nabrał już do Ciebie zaufania?nie gryzie już? Quote
basia0607 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 http://www.glospasleka.pl/news.php?id=4351&PHPSESSID=8108a7c09f86cbdbaa34724ad14c5cb3 Mam upadki ale i wzloty ! Moje miasto huczy , bo dostalam pieniadze na psy. Umowa wolontariacka jest do momentu roztrzygnięcia konkursu dla stowarzyszeń. Pieniądze w budzecie dla nas są zagwarantowane ! Księżom to tez sie nie podoba, zabieram z ich dotacji , cha..cha... Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 basia0607 napisał(a):http://www.glospasleka.pl/news.php?id=4351&PHPSESSID=8108a7c09f86cbdbaa34724ad14c5cb3 Mam upadki ale i wzloty ! Moje miasto huczy , bo dostalam pieniadze na psy. Umowa wolontariacka jest do momentu roztrzygnięcia konkursu dla stowarzyszeń. Pieniądze w budzecie dla nas są zagwarantowane ! Księżom to tez sie nie podoba, zabieram z ich dotacji , cha..cha... przemilcze temat mafii w sutannach.... ale gdyby ogłosili przed wiernymi z ambony... ze znęcanie nad zwierzętami to grzech.... i uczestniczeniem we mszach go nie odkupią... może to nasze rzekomo katolickie społeczeństwo zmieniłoby stosunek do mniejszych braci żeby zaklepać se miejsce w niebie :diabloti: Quote
_beatka_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 gratuluję Basiu:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 basia0607 napisał(a):Za chwile jade z Bibim na badania , relacje podam potem ! jestem podlamana , ponieważ dostalam z prokuratury pismo ,że umorzyli sprawe ktorą wnioslam przeciw facetowi z powodu braku dowodów ! To co im podalam to nie dowody a ludzie do mnie mowili do policjanta. , nie chcieli.I znowu tej kreaturze, zakopującej żywe szczeniaki w gnoju się upiecze. Policji powiedzialam , że bitwę przegralam ale wojna jeszcze trwa ! :2gunfire::2gunfire::2gunfire: słów brak .......to jest POLSKA właśnie :angryy::angryy::angryy: basia0607 napisał(a):http://www.glospasleka.pl/news.php?id=4351&PHPSESSID=8108a7c09f86cbdbaa34724ad14c5cb3 Mam upadki ale i wzloty ! Moje miasto huczy , bo dostalam pieniadze na psy. Umowa wolontariacka jest do momentu roztrzygnięcia konkursu dla stowarzyszeń. Pieniądze w budzecie dla nas są zagwarantowane ! Księżom to tez sie nie podoba, zabieram z ich dotacji , cha..cha... a tym ...**********...... to nigdy się nie podoba ...jak ktos inny a nie oni dostaje kase :angryy::angryy::angryy: a i nie pogratulowałam .....:Rose: Quote
ARKA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 basia0607 napisał(a):http://www.glospasleka.pl/news.php?id=4351&PHPSESSID=8108a7c09f86cbdbaa34724ad14c5cb3 Mam upadki ale i wzloty ! Moje miasto huczy , bo dostalam pieniadze na psy. Umowa wolontariacka jest do momentu roztrzygnięcia konkursu dla stowarzyszeń. Pieniądze w budzecie dla nas są zagwarantowane ! Moze jakies e-mail z podziekowaniem slac do burmistrza??;) Księżom to tez sie nie podoba, zabieram z ich dotacji , cha..cha... A ksiezom zapronuj, ze moze jakis domek czasowy dla braci mniejszych by stworzyli to postarasz sie i o dotacje na ich osrodek dla zwierząt,w przyszlym roku.;) A powaznie, szkoda słow.... Quote
malagos Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ależ to sukces! I obietnica, ze bedzie nadal współpraca samorząddu ze Stowarzyszeniem! Brawo, Baśka! Quote
iwop Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Clockwork tylko nie piszcie juz o kościele...:angryy: Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 iwop napisał(a):Clockwork tylko nie piszcie juz o kościele...:angryy: no przecież uż nie pisze ;) wyraziłam swoją opinię na post Basi :razz: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 iwop napisał(a):Clockwork tylko nie piszcie juz o kościele...:angryy: :roll::oops:już deczko edytowałam :razz:....ale tylko troszkę :oops: Quote
iwop Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Alicja ja jako ateistka nie potrafie byc obiektywna...:oops: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 iwop napisał(a):Alicja ja jako ateistka nie potrafie byc obiektywna...:oops: kocham Cię Iwonko :calus: chyba się rozumiemy ......;) Quote
basia0607 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Podaje wplaty na Bobiego ; Monia 770, Mysza1 , Elzbieta i Zofia G, =230 zl+ 50 zl od IWOP =280 zł.na dzisiaj. Jestem w szoku! dziekuje ! Wet jest zadowolony z wyglądu Bobiego, jego skóry i wogóle. Dostal dalej steryd , coś na wzmocnienie. Pobral też krew na kompleksowe badanie. Badanie kosztowalo 30 zł.Strupy na glowie i ciele psa ladnie sie ęoją ,nie ma już ran. Bobi lubi towarzystwo psów , zwlaszcza , że nasza Misia ma cieczkę. Chce byc caraz częsciej na dworze. Iwona stwierdziala , że Bobi bardziej ufa psom niż ludziom. Ufa narazie Iwonie, gdy do pokoju wchodzi jej mąż dalej ucieka w kąt i nalepiej mu jednak w tej brzydkiej skrzynce. .Bobi ma ładny kolor sierści / tej która ma na zadzie/ białą z popielatą, takie pasemka./ Ciekawa jestem w jakiego psa przeistoczy sie po metamorfozie ? Quote
fizia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Oj ja tez jestem bardzo ciekawa!! Cieszę się, że jest już troszkę lepiej Quote
iwop Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bobi będzie piekny! na pomoc finansową mozesz liczyć...:p Kochana jestes basiu :loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Basiu ....wrzuć do 1 posta linka na allegro ...bedzie szansa na więcej wpłat http://www.allegro.pl/item305925165_horror_o_zyciu_i_smierci_decyduja_pieniadze_.html ... Quote
basia0607 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Alicja, ja nie wiem o co chodzi ! Moze Ty wrzuć tego posta na allegro , ja jestem antytalencie komp. !!! Nie jestem dzierlatką i moje szare komórki już nie za bardzo kumate ! Podaje nasz KOD SWIFT- B PKO PL PW 62 1020 1752 0000 0502 0096 5400 PKO BP Oddz. 1 Elbląg 82- 300 Elbląg Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 basia0607 napisał(a):Alicja, ja nie wiem o co chodzi ! Moze Ty wrzuć tego posta na allegro , ja jestem antytalencie komp. !!! Nie jestem dzierlatką i moje szare komórki już nie za bardzo kumate ! Podaje nasz KOD SWIFT- B PKO PL PW 62 1020 1752 0000 0502 0096 5400 PKO BP Oddz. 1 Elbląg 82- 300 Elbląg Basieńko ....ten link z adresem allegro można by umieścić w 1szym poście tam gdzie bazarki Clockwork i nr konta ... ale ja tego zrobić nie mogę , bo tylko ty możesz edytować posta ... jakby co ...to ja najwyżej od czasu do czasu w postach będę przypominać adres na allegro ;) ja juz też nie dzierlatka :evil_lol: Quote
basia0607 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Wkleilam i jestem z tego bardzo dumna !!! Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 basia0607 napisał(a):Wkleilam i jestem z tego bardzo dumna !!! :klacz: ....gratulacje ;) mam nadzieję że allegro też ruszy :razz: Quote
iwop Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Porozsyłajmy to po znajomych...:oops: Nie każdy jest dogo ale wiele osób wchodzi na allegro... Quote
Recommended Posts