samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No wlasnie - zachecamy potencjalnych wlascicieli, a nie straszymy :mad: Hop, hop, hopCamara napisał(a):toż mówię - NIE wywoływać wilka z lasu :mad: lub raczej szczeku z Brutusa :cool3: Quote
Murka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Brutusik nie dość że żyje to ma się bardzo dobrze i cały czas szuka domku ;) Dzisiaj poszło info do lubelskiej GW :cool3: Quote
Camara Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Murka napisał(a): Dzisiaj poszło info do lubelskiej GW :cool3: do krakowskiej GW - też :razz: Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No ładnie. Nie szczeka. Ale może. A jak już zacznie to... No ładnie, ładnie. Quote
kinga Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 samoglow napisał(a):No wlasnie - zachecamy potencjalnych wlascicieli, a nie straszymy :mad: ok :lol: Brutus - pies, ktory nie szczeka. Może zaczać szczekać non - stop - jak moja Tajga. Ale nie musi. Moze NIE SZCZEKAĆ wcale - jak brat mojej Tajgi, który mimo długoletnich wysiłków swojej właścicielki - twardo nie wydał z siebie zadnego szczeku. Nie zaadoptujesz, nie zaryzykujesz - nie dowiesz się! :loveu: (samoglow - z tym L4 to teoretycznie mogę, jakby mnie cos na amen powaliło... ale przy własnej działalności gosp. i terminach ustalanych z niecierpliwymi inwestorami - jakoś niekoniecznie to widzę. No i za coś trzeba żyć...) Quote
samoglow Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 to wszystko co napisalas, to ma byc tytul? :crazyeye: Quote
samoglow Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Co tu tak pusto????? :crazyeye:hej cioteczki, a gdzie sie podzialyscie???:mad: Hop, hop, Brutusku na pierwsza!:multi: Quote
samoglow Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 wszyscy Cie opuscili :shake: :mad: tylko jeden samoglow, o wielkim sercu, pozostal :p Quote
samoglow Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wlasnym oczom nie wiesze :crazyeye::shake: Nikt tu nie zaglada!:placz: Quote
kinga Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 samoglow :crazyeye::crazyeye: - ty jesteś normalnie nie do zdarcia :-o:-o Quote
swan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 znalazłam ten wątek za rekomendacją Pauliny nie jestem jeszcze na bieżąco , bo się ciemno zaczyna robić i muszę lecieć z moimi burkami na obchód na stronie piątej wątku popłakałam się ze śmiechu jestem na stronie 35, tam jest to zdjęcie kota perskiego ..... pozwólcie, że skomentuję bez emotikonów, bo mam mułowaty internet, ale po prostu uważam,że trzeba to wszystko jakoś wykorzystać jakiś kabaret stworzyć, z tournee po kraju, a co miasto, to przedstawienie , po przedstawieniu hurtowe wyadoptowywanie schroniskowych psów, a zyski z biletów na psiaki w potrzebie w ogóle się dziewczyny marnujecie w tych pracach, w których nie-pracujecie :evil_lol:;) a teraz letem z psiurami nie piszcie za dużo, błagam, bo nie skończę nigdy tego wątku:cool1: Quote
kinga Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 swan - welcome welcome :multi: ja TEŻ uważam, że się marnujemy. :shake: człowiek namęczy się, napoci, jedną ręką pracuje, drugą dźwiga Camarowego psa, trzecią podtrzymuje przyjaźnie - wszystko w tym samym czasie... i co? robota leży Camary wszyscy boją sie jak diabeł wody święconej Murki jeszcze bardziej języka w gębie człowiek zapomniał - bo tylko wali i wali w te klawisze... :-( wszystko źle. WSZYSTKO. Quote
swan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ufff, piątek popołudniu, wszyscy poszli do domów i tu pusto, nawet samoglow padła :razz: no to hopamy na pierwszą stronę:p (ja tak bezinteresownie,wcale nie chcę ćwiartki:eviltong:) Quote
kinga Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 swan - tu wszyscy bezinteresownie hopają :razz: tylko Camara, kiedy już tu zajrzy :roll: - to sie awanturuje...:shake: Quote
samoglow Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Co, ja padlam???:crazyeye: To Ty mnie jeszcze nie znasz ;) Podsumujmy: - tytul watku nie zmieniony :shake: - coraz mniej ciotek zaglada :shake: - Murka nie daje zdjec - Camara sie obraza - Nawet Paulina przestala wyc :shake: Trzeba hopnac Brutuska i nadac nazwe kabaretowi. Jest co robic i trza sie w koncu wziac do roboty :mad:swan napisał(a):ufff, piątek popołudniu, wszyscy poszli do domów i tu pusto, nawet samoglow padła :razz: no to hopamy na pierwszą stronę:p (ja tak bezinteresownie,wcale nie chcę ćwiartki:eviltong:) Quote
Camara Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 sie nie obrażam :shake: tylko się pogubiłam :placz: jaki ma być ten tytuł???? :hmmmm::help1: Quote
samoglow Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ma byc: wzruszajacy :-( zrozumialy alarmujacy naglacy dramatyczny :placz: krotki i dobitny :razz: No i prosimy o nowe zdjecia :p Quote
Camara Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 samoglow, ja się przez ciebie :flaming: a o Brutusa nikt nie dzwoni... nikt nie pisze :placz: Quote
samoglow Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nie!!!!!! Stoj!!!!!!! Nie strzelaj !!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: W tej chwili mam 3 psy na Allegro i tez .......nic :shake: Quote
Murka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 U mnie też cisza jak na razie :roll: Za tydzień wydrukuję jeszcze i powieszę ogłoszenia w lecznicy w Stalowej Woli. Quote
Murka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Chmmm, coś się dziwnego dzieje: nadążam czytać wątek :-o No to coś w nagrodę :p Quote
kinga Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Murka napisał(a):Chmmm, coś się dziwnego dzieje: nadążam czytać wątek :-o - oj, to rzeczywiście niedobrze :shake: a ponieważ nie mogę inaczej pomóc :placz: - bo idę robić ( spóźnione) pączki :sabber: - - to chociaż podniosę... hop, malutki, wskakuj na pierwszą !!!!!!!! :multi: Quote
PaulinaT Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No nie mogłam wyć wczoraj. :shake: Dzisiaj też może być kiepsko. Ale jak jutro zawyję :siara: Kinga - ja rozumiem spóźnić się kwadrans, nawet rozumiem godzinę... a;e 2 dni spóźnienia?? :shake: Quote
PaulinaT Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A Brutusek śliczny! I widać jak się wyluzował u Murki. To nie-ten-sam-pies! ... normalnie. Quote
PaulinaT Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 swan - a nie mówiłam? ze śmiechu pęc można, jak nic :diabloti: A Brutusek nam nie spada, tyle ciotek się tu stara! :mad: Quote
Recommended Posts