mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='kinga']- i na pewno nic ci sie nie błyszczy nade głową? :-o Nooo, trochę mi błyszczy i promienieje. - no to OK ;) - też mi się wydawało, ze to jakaś niewiarygodna wprost ściema :shake:, tak o Tobie pisac... Moja wielka skromność nie pozwala. Jak na razie jeszcze nie latam, ani samoistnie, ani na sprzętach. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A ja tak czytam, hopam i ....o niczym nie wiem. Jednak zaufam Kindze i umieszcze Cie Mariolu na wyyyyysokim piedestale :lol: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Samoglow - NIE RÓB TEGO! NIE UFAJ Kindze!!!!!! Toż to samobójstwo jest. Krok nierozumny, niewłaściwy. Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):A ja tak czytam, hopam i ....o niczym nie wiem. :lol: no widzisz samoglow - oto znaki czasu :roll: wszystko pobieżnie, byle jak, aby odhaczyć, aby szybciej... :shake: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Samoglow - NIE RÓB TEGO! NIE UFAJ Kindze!!!!!! Toż to samobójstwo jest. Krok nierozumny, niewłaściwy. e, Koleżanko Droga :roll:. - a kto mi deklarował na pw przyjaźn wielką i niemal dozgonną? :crazyeye: mam. mam wszystko czarno na białym :placz:. a od tego czasu nie minęły NAWET dwa tygodnie... :shake: Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A ja Ci bezgranicznie zaufalam.:-( Mialas racje Mariolu .....:shake: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):e, Koleżanko Droga :roll:. - a kto mi deklarował na pw przyjaźn wielką i niemal dozgonną? :crazyeye: mam. mam wszystko czarno na białym :placz:. a od tego czasu nie minęły NAWET dwa tygodnie... :shake: Poprzyjaźnić się możemy. I dozgonnie i wielce. Ale kto tak robi???? Cytata jakieś wynajduje? Publikuje? Ujawnia? I to na wątku psa KTÓREGO nawet NIE MA, chyba. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A ja nawet wszedzie reklamuje koszalinskie psy, a Kinga pary z ust nie puszcza i rozsiewa tu aure tajemniczosci zamiast HOPAC! :shake: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a): I to na wątku psa KTÓREGO nawet NIE MA, chyba. albo jest - ale ZA MAŁY :roll: ...tak wczoraj usłyszałam - ZA-MA-ŁY :crazyeye::crazyeye: - tej Camarze, choćby nawet była Aniołem, to :stupid: ...a na konto nadal nic nie wpłynęło :shake: - więc jak z tą grającą szafą - nie ma hopania :niewiem: bo nawet głupiego: dziękuję , dotąd nie usłyszałysmy :shake:, przynajmniej ja Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nie mogę przestać hopać! Chćby za darmo! No, nie mogę! On mi tak pasuje do całokształtu, że nawet nie wiem czy on nie jest cały MÓJ. Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a): On mi tak pasuje do całokształtu, że nawet nie wiem czy on nie jest cały MÓJ. o nie nie nie :shake: - sam fakt, ze jesteś święta za życia - nie upoważnia cię, abyś mi odbierała MOJĄ połowę :angryy: ( bo rozumiem, ze on KIEDYŚ W KONCU znajdzie dom - z tak wdzięcznym nowym właścicielem, jak ten (ta) - co o Tobie ten pean napisała... ... i wówczas, jak już znajdzie - część splendoru spłynie na mnie... owe PÓŁ) Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):o nie nie nie :shake: - sam fakt, ze jesteś święta za życia - nie upoważnia cię, abyś mi odbierała MOJĄ połowę :angryy: ( bo rozumiem, ze on KIEDYŚ W KONCU znajdzie dom - z tak wdzięcznym nowym właścicielem, jak ten (ta) - co o Tobie ten pean napisała... ... i wówczas, jak już znajdzie - część splendoru spłynie na mnie... owe PÓŁ) Dobra! Ale hopaj sumiennie. Żadnych ekwiwalnetów pieniężnych nie będzie. Hopaj tak, jakby ON CI TWÓJ BYŁ! (chć korci mnie, oj korci, coby jego całego...) Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :jumpie: :jumpie::jumpie: :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie: ( mam nadzieję, ze umieściłam dobre emotki, bo w moim komputerze są nieruchome - ale obok pisali, ze mają skakać... mar.gajko - dobre? :oops: skacza? hopają?) Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A ja bede hopala zupelnie darmo, bo nawet kawalatka psa nie dajecie, a miala byc cwiartka :shake: ogolnie ciezko sie zyje wsrod samych aniolow :angel: Chdz, Brutusku, idziemy na spacer, bo sloneczko swieci :lol: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 U mnie nie świeci żadne słoneczko. Ale i tak hopnę. Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No i tak. Cisza. Wszyscy chca a nikt się nie stara. HOP, HOP Malenki. Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 u mnie też sloneczko - i owszem, a z okna widzę stada przebiśniegów, co to w tym słoneczku wygrzewają białe swe łebki ... hopsaj, pieseczku - zebyś jak najszybciej mógł wąchać i obsikiwać przebiśniegi we własnym ogródku! Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Taka slicznota i jeszcze nie ma domu?! :crazyeye::shake::crazyeye: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):Taka slicznota i jeszcze nie ma domu?! :crazyeye::shake::crazyeye: ani przebiśniegów :placz::placz: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):u mnie też sloneczko - i owszem, a z okna widzę stada przebiśniegów, co to w tym słoneczku wygrzewają białe swe łebki Przestań, z tymi, fuj..., łebkami. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ani krokusow...:placz: ani zawilcow...ot, psi los! Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A dlaczego fuj, te za przeproszeniem lebki?mar.gajko napisał(a):Przestań, z tymi, fuj..., łebkami. Quote
Camara Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):albo jest - ale ZA MAŁY :roll: ...tak wczoraj usłyszałam - ZA-MA-ŁY :crazyeye::crazyeye: - tej Camarze, choćby nawet była Aniołem, to :stupid: .... ale jak tak przeczytałam w mailu od Murki :cool1: trzy razy czytałam, bo nie byłam pewna czy ja czytać umiem :cool1: WSZYSTKIE moje psy są z reguły ZA DUŻE... to jak mi sie wreszcie trałił taki o zdrowych gabarytach to się okazał... za mały :wallbash: nikogo już w tym świecie zadowolić nie można :cool1: a koleżanki, to proszę na oklaski nie czekac tylko hopsać :evil_lol: ja ze zdziwienia długo nie wyjdę, bo nie znałam was Wasze Anielskości od tej strony - czyli od talentu do hopsania... ale życie jest dziwne... i wszystko może się zdarzyć :wink: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ani przylaszczek, ani szafirków, ani..., co tak jeszcze z ogrodnictwa. Nawet TULI-PANA nie ma. Quote
Recommended Posts