samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hej, Ty bez L-4, jaki glupawy, co????:mad: Z psiego nieszczescia sobie drwisz, z naszych wysilkow i Anielskiej Camary? :crazyeye:kinga napisał(a):ale musisz zawsze dodawać, W JAKIM CELU wyjesz. przecież chyba nie podejrzewasz, że każdy będzie czytał ten głupawy wątek strona po stronie...:shake: Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 PaulinaT napisał(a):Już żałośniej nie umiem... :niewiem: :bigcry: auuuuu!!!!! To juz może być. Żałośnie jest. Tylko dodawaj: Bruuuuuutusku, gdzie twój człowiek. A Wy bezduszne istoty nie pouczać, tylko pomagać wyć żałośnie. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nie bede konkurowac z Paulina. ja bede smutno wzdychac: Ojejejej! Ojojojojoj! ujujuju! Achachachach! Bruuuuuutuskuuuuu, ciężka twa dola! Ajajajajajajjjj! Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 samoglow napisał(a):Nie bede konkurowac z Paulina. ja bede smutno wzdychac: Ojejejej! Ojojojojoj! ujujuju! Achachachach! Bruuuuuutuskuuuuu, ciężka twa dola! Ajajajajajajjjj! Fajnie! Wycie i wzdychanie! Tylko szkoda, że NOWYCH ZDJĘĆ ani żadnych WIEŚCI o Brutusku NIE MA. Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mar.gajko napisał(a): Tylko szkoda, że NOWYCH ZDJĘĆ ani żadnych WIEŚCI o Brutusku NIE MA. a czy on w ogóle żyje? :roll: ...skoro nie ma żadnych wieści? :-o no i ten tytuł. czy wy wiecie, O CO w nim chodzi? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ...bo ja nie :shake:. Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nie ma! Nie ma Brutuska! A czy wogóle był???? Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jasne: nowe zdjecia i nowy tytul!!!!!! Proponuje: Anielski Brutus, pies, ktory nie szczeka szuka DSkinga napisał(a):a czy on w ogóle żyje? :roll: ...skoro nie ma żadnych wieści? :-o no i ten tytuł. czy wy wiecie, O CO w nim chodzi? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ...bo ja nie :shake:. Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A może: Brurus, pies którego nie ma szuka DS. Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 To już nie wiem sama - wyć czy nie wyć. Oto jest pytanie. No bo skoro Brutusa nie ma to po co mam wyć?? Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Camara też cos ściemnia :shake: edytowala ten tytuł - ale nadal nic z niego nie wynika :-(: - czy Brutus nie szczeka, bo jest w Krakowie/Janowie Lubelskim? :crazyeye: ...a gdyby był np. w Warszawie - toby szczekał? - czy Kraków/Janów Lubelski - to znaczy to samo? :crazyeye: - w domyśle - niepotrzebne skreślić? - jest w hotelu - ale czy czegoś szuka? jakiegoś domu? jakiegoś człowieka? jakiegoś swojego miejsca na ziemi? -bo po co my go cały czas tak podbijamy? :-o - no i KTO nie ma z niego pożytku? Murka? :cool3: czy Camara? :razz: ...pogubiłam się zupełnie :shake: Paulina - wyć, zdecydowanie WYĆ Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kinga napisał(a):po co my go cały czas tak podbijamy? dla sportu :p Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Widzisz Brutusku - zostaliśmy tylko ty i ja :sad: Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Pusto :placz: Cisza :placz: Nikt do Brutuska nawet nie zaglądnie :placz: I nawet zdjęć nowych niema :placz: :placz: :placz: Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Brutus, aniol nie pies.....szuka domku!!!!! Tytul sugeruje, ze psy, z ktorych nie ma pozytku mieszkaja w hotelach.....:razz::razz: Quote
Camara Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 samoglow napisał(a):Brutus, aniol nie pies.....szuka domku!!!!! Tytul sugeruje, ze psy, z ktorych nie ma pozytku mieszkaja w hotelach.....:razz::razz: sie czepiacie :mad: to proszę o propozycje - krótkie, treściwe i z sensem :watpliwy: :cool3: Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Popatrz do postu 634, zly tytul wymyslilam?:mad: Quote
Camara Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Anielski Brutus, pies, ktory nie szczeka szuka DS no niezłe... tylko... Baśka też nie szczekała... do wczoraj :evil_lol: liczę na to, że Brutus też potrafi mówić :cool3: Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No to moze: Anielski Brutus, pies ktory nie szczeka, jak nie musi, szuka DS :lol: Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Camara napisał(a): no niezłe... tylko... Baśka też nie szczekała... do wczoraj :evil_lol: liczę na to, że Brutus też potrafi mówić :cool3: Jezu. moja Tajga przez pierwsze dwa tygodnie też nie szczekała. po czym szczeknęła... raz po czym... od czterech lat robi to niemal nieustannie :placz: Camara, a jeśli Brutus też...:eek2: - może dopisz: nie szczeka - ale jak zacznie, to... :p ( propozycja od kol. Kingi, co to nadal w pracy, na dodatek bez L4 :roll:) Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nadal to tajemnicze L-4, ktorego nie mozesz miec...dziwne :shake: Hop, Brutusku na pierwsza! Quote
Camara Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 kinga napisał(a): ... - może dopisz: nie szczeka - ale jak zacznie, to... :p toż mówię - NIE wywoływać wilka z lasu :mad: lub raczej szczeku z Brutusa :cool3: Quote
Recommended Posts