samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 i nadal bez zdjec :shake: Tylko 2 cioteczki Cie kochaja, Brutusku :cool3: Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Samotny, porzucony przez wszytskich. Osamotniony. Zapomniany. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kto go zabierze do swojego domu, no kto ????!!!!:placz: Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Czy jest skazany na samotność do końca swoich dni. Jessu, zeżarłam 5 pączków pod rząd. Trochę mi niedobrze. Ale komu dobrze? Taki Brutusek np. samotny, zdjeć nie ma, ciotki go opuszczają dla niecnych poczynań. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A ja zjadlam tylko pol paczka :-(, bo przezarlam sie tortem wczoraj ...:shake: Spojrz w Brutuskowe smutne,wyczekujace oczka..... Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 samoglow napisał(a):A ja zjadlam tylko pol paczka :-(, bo przezarlam sie tortem wczoraj ...:shake: A to stąd byla ta tlusta środa. To była INDYWIDUALNA tłusta środa. No bo właśnie u mnie nie było. Udręczony Brutusek szuka swojego jedynego człowieka. Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jak patrzę na jego zdjecia to chce mi się WYĆ z bezsilności... :placz: :placz: :placz: Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mar.gajko napisał(a):Jesuuuuu, to czym się Kingusia zajmuję, skoro taki sponsoring na nią jest?? Nawet nie śmiem pomyśleć, nie mówiąc o napisaniu!!! . kiedy nikt mi nie proponował tego, o czym Mariola nie śmie pomyśleć :niewiem: ...to źle? :shake: znaczy się, że warunków nie mam? :placz: nie ta uroda, nie ta inteligencja, o wieku nie wspominając? :-( - za to biorą mnie za DZIENNIKARKĘ :cunao: choć jakby dobrze pomyśleć - DZIENNIKARKA, w potocznym rozumieniu - to taka niesympatyczna, pyskata, krzywo patrzaca menda... :placz: ps: zeżarłam trzy. spławiam je litrami zielonej herbaty. Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kinga napisał(a):- za to biorą mnie za DZIENNIKARKĘ :cunao: choć jakby dobrze pomyśleć - DZIENNIKARKA, w potocznym rozumieniu - to taka niesympatyczna, pyskata, krzywo patrzaca menda... :placz: A są podstawy? Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mar.gajko napisał(a):A są podstawy? Brutusie... Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kinga napisał(a):Brutusie... ...gdzie Twój dom??? No gdzie? Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mar.gajko napisał(a):...gdzie Twój dom??? No gdzie? no masz. nie zaskoczyłam. jednak nie ta inteligencja :shake: - ani na sponsoring - ani na dziennikarkę :placz: Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kinga napisał(a):no masz. nie zaskoczyłam. jednak nie ta inteligencja :shake: - ani na sponsoring - ani na dziennikarkę :placz: Nie popadaj w depresję!!!!! Wokół mnie wszyscy mają depresję! A ja nie mam (chyba). I co? Gorsza jakaś jestem? Pytam w robocie: gdzie Ulka - na L4 - ma depresję. Qrcze myślę, też bym chciała. Młodziez też ma depresję. Albo migreny mają. Cholera. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nie pozwol, aby Paulina tak wyla i wyla - przygarnij Brutusa :modla::modla::modla:PaulinaT napisał(a):Jak patrzę na jego zdjecia to chce mi się WYĆ z bezsilności... :placz: :placz: :placz: Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 o, pojawiła się znowu samoglow :lol: - samoglow - wierzę, ze będziesz szukać Brutusowi domu z zaangażowaniem, czuję się więc zwolniona i wracam do rysowania - mar.gajko - ale mi L4 nie przysługuje :shake:, po cholerę mi więc depresja? :niewiem: Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 samoglow napisał(a):Nie pozwol, aby Paulina tak wyla i wyla - przygarnij Brutusa :modla::modla::modla: Wyje dopiero pierwszy post, niech powyje. Może co z tego będzie. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No to wyj, Paulina, oby skutecznie! Kinga, a dlaczego Ci L-4 nie przysluguje? :crazyeye: Kudlaty pieszczoszku - biegiem po domek! Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mar.gajko napisał(a):Wyje dopiero pierwszy post, niech powyje. Może co z tego będzie. samoglow napisał(a):No to wyj, Paulina, oby skutecznie!! auu auu auu! Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 PaulinaT napisał(a):auu auu auu! ale musisz zawsze dodawać, W JAKIM CELU wyjesz. przecież chyba nie podejrzewasz, że każdy będzie czytał ten głupawy wątek strona po stronie...:shake: Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Już żałośniej nie umiem... :niewiem: :bigcry: auuuuu!!!!! Quote
Recommended Posts