mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):i tak bez walki oddalas swoja POLOWE ?!:crazyeye: No tak, a jeszcze pare godzin temu WYDZIERAŁA mi tę drugą. Trzymała i NIE ODDAM. A teraz ... Pozbyć się, upchnąć, oddać. HOP śliczny puchaczu, Citeczka o Tobie myśli. Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Oddawałam się obowiązkom służbowym. wychodzi na to, ze tylko samoglow ma za nic swoją pracę, czym w stopniu znaczacym przyczynia się do osłabienia wzrostu gospodarczego naszego panstwa. koleżankę samoglow prosimy o autorefleksję Camara pisze na wątku od rana? NIE. Murka pisze? NIE. PaulinaT pisze? NIE. mar.gajko oddaje sie choć od czasu do czasu? TAK. ja zamierzam zabrać sie? TAK. no. Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Maleństwo kochane biegaj na pierwszą. NO, mówię, biegaj ty ch...ro jedna. Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Leń patentowany. Zakała psiego rodu. Nie szczeka. Nie ma z niego pożytku. A co sie zachciewa? Domku się zachciewa? W głowie się przewróciło??? Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Brutusku, kochanie, moze dziś - to będzie TEN dzień... pokaż się, przystojniaku :lol: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):Brutusku, kochanie, moze dziś - to będzie TEN dzień... pokaż się, przystojniaku :lol: Ble, ble, ble. Chyba Dzień Hycla, że go złapie i to będzie jego dzień! Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a): A co sie zachciewa? Domku się zachciewa? W głowie się przewróciło??? Ale on MIAŁ domek :shake: Camara go ukradła. i mu domek ukradła. :placz: ...moze trzeba wątek przenieść do działu: Zaginione - ukradzione? Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Zabrała, ukradła a teraz głowe nam zawraca. Domek i domek. Do góry leniu. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Poddalam sie samokrytyce, rozmyslalam i rozmyslalam i co.... a hopaj po domek slicznoto Ty ukradziona przez Camare! Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Zabrała, ukradła a teraz głowe nam zawraca. Domek i domek. . że niby ona do siebie go nie może wziać, bo NIE JEST podhalanem :shake: - no to było patrzeć, CO się kradło z czyjejś posesji :roll: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dziewczęta - odmeldowuję się. zabieram sie do upiększania naszego kraju. a nie, jak samoglow - samokrytyka w dwie minuty - i ZADNYCH wnioskow :shake: :hand: Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 o przepraszam, mam wniosek: Nie spadaj Brutusku tak nisko ! Mam tez pytanie: kiedy beda nowe fotki? Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):że niby ona do siebie go nie może wziać, bo NIE JEST podhalanem :shake: - no to było patrzeć, CO się kradło z czyjejś posesji :roll: Po nocy kradła to nie widziała... Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Niech se latarkę kupi. A nie kradnie, a teraz to tylko o hopanie błaga. I nawet zdjeć nie pokażą. A ten to nie wiadomo co. Ani szczeknie, ani co? Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 jak go kradla, to zakazala szczekac, zeby nie zlapali. A on tam mial wlasna bude, wlasny pewnie lancuch i wlasna miche i nie musial wciaz hopac. Przeciez to nogi bola od takiego hopania i w krzyzu strzyka :shake: Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja bym była za tym, żeby w ogóle nikt niczego nie kradł a nie żeby kradł ale z latarką... :roll: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Myślisz, że mu zakazała i dlatego go wywalili? A tak swoją drogą, w tym Janowie, to żadnych łańcuchów i bud nie ma?? Tylko nas w hopanie się wrabia, zamiast tego zwirza puścić na wieś, żeby sobie jakąsik budkę wynalazł z gustownym krowim łańcuszkiem. Samoglow! Ciężki nasz los. Oj, ciężki. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nie lubisz latarek?:crazyeye: PaulinaT napisał(a):Ja bym była za tym, żeby w ogóle nikt niczego nie kradł a nie żeby kradł ale z latarką... :roll: Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):Nie lubisz latarek?:crazyeye: Latarkę lubię. Sama mam nawet takową, co się na czole umieszcza. Ale kradzenia nie lubię. Siakiś takiś uraz. Się mnie ostatnio włamali. Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 PaulinaT napisał(a):Latarkę lubię. Sama mam nawet takową, co się na czole umieszcza. Ale kradzenia nie lubię. Siakiś takiś uraz. Się mnie ostatnio włamali. I PSY ci ukradnęli?!?!?! Jesu, trzeba Camarrrę sprawdzić. Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mam! :splat: a czemu Brutus nie ma banerka???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: toz to zaniedbanie okrutne, bo nikt go nie znajdzie w gąszczu psich nieszcześc i tragedii :shake: banerek - prosimy pięknie o banerek :modla::modla::modla: ( świetnie to wymyśliłam pracujac, prawda? :loveu:) Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a):I PSY ci ukradnęli?!?!?! Jesu, trzeba Camarrrę sprawdzić. Czekaj muszę policzyć... Nie są wszystkie, nie ukradli. Uffa. Koty też w komplecie. Noś mnie zestrachała :mdleje: Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):banerek - prosimy pięknie o banerek :modla::modla::modla: kinga :loveu::loveu::loveu: jak ty ślicznie prosisz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a dajecie słowo honoru, ze jak ten banerek już gdzieś wyproszę - to wszystkie, wszyściutkie sobie podkleicie? kto nam pomoooożeeeee????? Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No fakt. Banerek konieczny jest. Paulina, policz jeszcze raz, czy wszytsko jest! Ja zawszę liczę DWA razy zanim, np. włączę pralkę. Quote
Recommended Posts