mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 PaulinaT napisał(a):Dzień dobry :p samoglow! Sto lat sto lat sto - CMOK CMOK CMOK. Na 3 a co. A Brutusek hopaj na pierwszą. Obudziła się? Poczucie obowiązku gdzie? Lata po mieście? Nie pomaga? Quote
PaulinaT Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a):Obudziła się? Poczucie obowiązku gdzie? Lata po mieście? Nie pomaga? Nieodpowiedzialna ja :shake: Tyle czasu ANI SŁOWA. Ech... Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 to niniejszym zestawiam podział ról w brutuskowej kwestii :roll: - zebyśmy miały to wszystko czarno na białym - bez zbędnego chaosu : - my z mar.gajko - sponsorujemy Camarę, inwestując w naszą przyszłość ;) - samoglow i PaulinaT - interesują się aktywnie wątkiem Brutusa - ale nie tak głupawo i bezmyślnie :shake: - tylko mądrze i z inwencją - Kasie i inni mili goście na tym wątku - trzymają kciuki za Brutusa i za Camarę, żeby nam stawek nie podwyższyła :oops: - Murka - nadal okazuje nam anielską cierpliwość na tym wątku, twardo piszac o Brutusie - co my czytamy - słowo - ze szczególnym wzruszeniem ;);) Quote
PaulinaT Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czytamy czytamy. I wzruszamy się oj wzruszamy. Serio serio. Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ale te NOWE zdjęcia to bym obejrzała... Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a):Ale te NOWE zdjęcia to bym obejrzała... poproś Murkę o numer JEJ konta ...żyjemy w świecie konsumpcyjnym - nic za free :niewiem: Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kinga napisał(a):poproś Murkę o numer JEJ konta ...żyjemy w świecie konsumpcyjnym - nic za free :niewiem: Hotel - płać. Weta - płać. Psie żarcie - płać. Camarze - płać. i jeszcze Murce. Chyba to rzucę. Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a):Hotel - płać. Weta - płać. Psie żarcie - płać. Camarze - płać. i jeszcze Murce. Chyba to rzucę. ja się mogę z tobą przyjaźnic bezinteresownie :loveu: Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kinga napisał(a):ja się mogę z tobą przyjaźnic bezinteresownie :loveu: Właśnie Kinguś, tylko my jesteśmy BEZPŁATNE w tym podłym świecie. Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 a moze byśmy na konto naszej przyjaźni tak podrzuciły Brutusa w górę? ...bo Camara mi mówiła, ze jak czytała nasze: hop i hop - to się śmiała... :stupid: czy z nią aby wszystko w porządku? uwaga - podrzucam: hop, Brutus - na górę marsz :Dog_run: Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Na pierwszą! Też mi powód do śmiechu, hmm. Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a):Na pierwszą! Też mi powód do śmiechu, hmm. każdy ma takie poczucie humoru - na jakie zasłużył :roll: hopsaj, Brutusku - niech sie Camara pośmieje... Quote
Kasie Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dajecie czadu ;) Camara Was sie pozbedzie jak nic. Przeczyta to, zapali papierosa... i zacznie do Was osobiście dzwonić... A ja dzis przepowiadam... Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kasie napisał(a): Camara Was sie pozbedzie jak nic. Przeczyta to, zapali papierosa... i zacznie do Was osobiście dzwonić... A ja dzis przepowiadam... Kasiu - a Ty już jesteś PO Camarowym telefonie? zapaliła? zadzwoniła? pozbyła się? :shake: ( ps: Camara - gdybyś mnie też chciała się pozbyć :placz: - to ja ci właśnie przed chwilą przelałam pieniądze...) Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko - moja Koleżanko Od Szczerej Przyjaźni w dniu jutrzejszym slodki ciężar dźwigania wątku Brutuska przerzucam na Ciebie - oczywiście na samoglow i Paulinę też, ale one cóś slabo ostatnio... - bo ja, odkąd zajęłam się Camarowym Brutusem - i odkad Bezinteresowną Przyjaźń z tobą buduję w godzinach dopołudniowych - leżę z robotą na płask i kwiczę :shake: wiem, wiem, znaleźć psu dobry dom i zyskać przyjaciela zarazem - to wymaga duzego wysiłku, ... ale jak tak dalej pójdzie, wszyscy moi inwestorzy zostaną wkrotce kloszardami :oops: - a ja, bez kasy - cóż bedę warta w dzisiejszym materialistycznym świecie? :niewiem: Quote
Camara Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 uprzejmnie informuję, że: - do nikogo (z Was) dziś nie dzwoniłam - nikogo się dziś nie pozbyłam - i nadal palę :oops: za to: - wykonałam kilkanaście telefonów w sprawie tych wrednych, białych misiowatych, których jakiś wysyp ostatnio się narobił - niczego się nie pozbyłam :shake: - i palę jeszcze więcej :eviltong: Jak dalej będziecie męczyć Murkę o nowe fotki, to ona Was się pozbędzie. Np, przez podesłanie niejakiego Brutusa pod wskazany (przezemnie :cool3: adres) Kindze przypominam, że grozi jej jeszcze odesłanie 50% Igorka :loveu: Quote
PaulinaT Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Żeby nie było że nieużyta jestem... HOP Brutus, HOP! Quote
Murka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kinga napisał(a): - Murka - nadal okazuje nam anielską cierpliwość na tym wątku, twardo piszac o Brutusie - co my czytamy - słowo - ze szczególnym wzruszeniem Bo ja zwyczajnie nie mam czasu na nic innego :lol: A zdjęcia będą jak Camara zdobędzie sobie posłuch na tym wątku :diabloti: Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hopanie z rana jak smietana :lol: Moge hopac - juz wytrzezwialam :shake: Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Murka napisał(a): A zdjęcia będą jak Camara zdobędzie sobie posłuch na tym wątku :diabloti: Murko, albo teraz albo nigdy! Lepiej nie będzie z tym posłuchem. Camaro NIE dzowń, proszę, nie dzwoń do mnie i nie pozbywaj się. HOP, HOP, HOP. Quote
Kasie Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Do mnie dzwoniła, dziś ma dobry humor, nawet żartowała ;) Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A ja to jakaś taka zupełnie pomijana. Nikt już do mnie nie zadzwoni... :shake: Hop! Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Zadzwoniła... "Wiesz kto mówi" słyszę... Zmartwiałam... Ale jakaś miła była i uprzejma, hmmmm, może jeszcze nie dobudzona, albo co? Hop, hop. Brutusku do góry. Quote
Kasie Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Paulina, Ty się ciesz dziewczyno! Czy Ty wiesz co to znaczy ja dzwonią do Ciebie koleżanki z dogomanii i są miłe? To oznacza dopsienie w najbliższym czasie. Mariolu, Ty uważaj... :shake: Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Fakt. Ja coś mam kłopoty z kojarzeniem ostatnio. Niniejszym się cieszę :-) Quote
Recommended Posts