kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a): Kinga jeszcze pije, Ty już pijesz, Camara będzie pić! A ja sama tu zostanę. bardzo prosto można temu zaradzić - i wcale nie wymaga to jakiegoś wzmożonego wysiłku umysłowego :roll: - po prostu podaj nam datę swoich urodzin :p- KIEDYS w końcu musisz je mieć... Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kinga napisał(a):bardzo prosto można temu zaradzić - i wcale nie wymaga to jakiegoś wzmożonego wysiłku umysłowego :roll: - po prostu podaj nam datę swoich urodzin :p- KIEDYS w końcu musisz je mieć... To było już tak dawno, że nikt nie pamięta... Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a):To było już tak dawno, że nikt nie pamięta... mar.gajko - nie wstydź się, kochana, upływu czasu...:glaszcze: w koncu każdego z nas TO czeka ( czyli twój wiek) :megagrin::megagrin::megagrin: a jak nie urodziny - to dawaj jakąkolwiek rocznicę do obchodzenia - w końcu masz chyba jakieś przeżycia z niedalekiej przeszłosci, które PAMIĘTASZ? :diabloti: Quote
Kasie Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kinga, bo Mariola nie wytrzyma i Ci napisze, ze przeżyciem traumatycznym był dzień poznania koleżanki Kingi z Koszalina. W tym dniu zaczęły się jej kłopoty. A ja nieśmiało sie pod tym podpiszę... ;) Choć moze to był dzień poznania Camary...? Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kasie napisał(a):Kinga, bo Mariola nie wytrzyma i Ci napisze, ze przeżyciem traumatycznym był dzień poznania koleżanki Kingi z Koszalina. W tym dniu zaczęły się jej kłopoty. A ja nieśmiało sie pod tym podpiszę... ;) Choć moze to był dzień poznania Camary...? e, nieeee napisze. :shake: Mariola napisała mi, ze mnie LUBI :p. Camara też powiedziała mi przez telefon, choc z pewnym wahaniem :oops:, ze mnie LUBI. ;) (a że ty mnie lubisz - to oczywista - w koncu od kogo masz najfajniejszego psa na swiecie? :multi:) Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kinga napisał(a):mar.gajko - nie wstydź się, kochana, upływu czasu...:glaszcze: w koncu każdego z nas TO czeka ( czyli twój wiek) :megagrin::megagrin::megagrin: a jak nie urodziny - to dawaj jakąkolwiek rocznicę do obchodzenia - w końcu masz chyba jakieś przeżycia z niedalekiej przeszłosci, które PAMIĘTASZ? :diabloti: Nie pamiętam, żebym sie wstydziła... Rocznica mówisz..., pamiętam jak dzisaj rano przeraźliwy dźwięk zerwał mnie na nogi, ale chyba wczoraj tez mnie coś zerwało... Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a): Rocznica mówisz..., pamiętam jak dzisaj rano przeraźliwy dźwięk zerwał mnie na nogi, ale chyba wczoraj tez mnie coś zerwało... ok ;) w takim razie dzisiaj pijemy: - za dobry dom dla Brutuska - za 100 lat samoglow - za to, aby Mariola wywaliła w cholerę to stare żelastwo - i wreszcie kupiła sobie nowoczesny budzik, z miłą, subtelną pozytywką :p Quote
samoglow Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kiedy pijemy za Camare ???? Kiedy beda nowe zdjecia Brutuska?!;) Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kinga napisał(a):ok ;) - za to, aby Mariola wywaliła w cholerę to stare żelastwo - i wreszcie kupiła sobie nowoczesny budzik, z miłą, subtelną pozytywką :p Bosze, to była moja komórka! Stara to stara! Ale za nic nie wywalę. Ty. Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 samoglow napisał(a):kiedy pijemy za Camare ???? Kiedy beda nowe zdjecia Brutuska?!;) No właśnie, co ze zdjęciami? Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 a co wy tak namolnie o te zdjęcia? :crazyeye::crazyeye: najłatwiej to tak bezmyślnie hopac i hopać - i tylko NOWE zdjęcia i NOWE zdjęcia... :shake: - i NIC poza tym :mad: - jak sie TYLKO siedzi przy monitorze, zamiast REALNIE pomagać - to wszystko wydaje się takie proste :angryy: Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kinga napisał(a): - jak sie TYLKO siedzi przy monitorze, zamiast REALNIE pomagać - to wszystko wydaje się takie proste :angryy: Równocześnie się nie da. Chyba że się da? A NOWE zdjęcia to bym obejrzała... W hoteliku u Murki. Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 moze jednak autorka wątku by tu zajrzała i odpowiedziała na nasze wątpliwości... :cool3: - ale Camara nam przepadła :placz: - jest teraz PRZEPADŁYM Aniołem :niewiem: Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kinga napisał(a):moze jednak autorka wątku by tu zajrzała i odpowiedziała na nasze wątpliwości... :cool3: - ale Camara nam przepadła :placz: - jest teraz PRZEPADŁYM Aniołem :niewiem: Mówi się UPADŁYM. UPADŁYM Aniołem Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a):Mówi się UPADŁYM. UPADŁYM Aniołem wypluj to słowo od razu :eek2: ...jakim UPADŁYM? :crazyeye: - Camara????? :-o:-o ( ...ona nas obie JESZCZE lubi. Jeszcze...) Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 UPADŁYM czyli strąconym. Nie ma PRZEPADŁYCH Aniołów. Z tym lubieniem to Ty się nie pocieszaj. Łaska ANIOŁÓW na pstrym koniu... Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a): Z tym lubieniem to Ty się nie pocieszaj. Łaska ANIOŁÓW na pstrym koniu... a wiesz, ze ty masz rację. wczoraj to mi ni z tego, ni z owego - przysłała nr swojego konta bankowego - :crazyeye::crazyeye: ...teraz każe sobie płacić za przyjaźń :-( Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kinga napisał(a):a wiesz, ze ty masz rację. wczoraj to mi ni z tego, ni z owego - przysłała nr swojego konta bankowego - :crazyeye::crazyeye: ...teraz każe sobie płacić za przyjaźń :-( Ano widzisz, odezwie się jak coś wpłacisz, a jak nie to WON. Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ale mi to nawet tego nr nie przesłała. Co bym nie robiła to i tak nic. Quote
Murka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ulka18 napisał(a): Murka, czy Brutusek ma swoich ulubionych kolegów/ koleżanki z hoteliku, czy lubi wszystkich? On na razie nie zwraca uwagi na inne czterołapy ;) Rubi chce go zjeść, Borys chce go zjeść, ten po prostu trzyma się od nich z daleka :roll: Jest przegrzeczny i nie ma z nim zupełnie problemu. Taki misiak do przytulania :loveu: Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mar.gajko napisał(a):Ale mi to nawet tego nr nie przesłała. Co bym nie robiła to i tak nic. chcesz - to Ci podeślę po znajomości. Z Camarą trzeba dobrze trzymać, bo ona z wszystkimi dobrze trzyma... dawno to wykalkulowałam - i trzymam się jej pazurami ze wszystkich sił, choćby nawet miało to charakter sponsoringu ( sądzac po tym koncie...) :razz: Quote
PaulinaT Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dzień dobry :p samoglow! Sto lat sto lat sto - CMOK CMOK CMOK. Na 3 a co. A Brutusek hopaj na pierwszą. Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kinga napisał(a):chcesz - to Ci podeślę po znajomości. Z Camarą trzeba dobrze trzymać, bo ona z wszystkimi dobrze trzyma... dawno to wykalkulowałam - i trzymam się jej pazurami ze wszystkich sił, choćby nawet miało to charakter sponsoringu ( sądzac po tym koncie...) :razz: No to ja Jej na miejscu do łapy coś dam... Jak już koniecznie trzeba. Quote
Recommended Posts