samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dolaczam, dolaczam do tej prosby. zauwazylyscie, ze tytul nadal na nic? Kinga, jak Ty pieknie upiekszasz te nasza Ojczyzne ! jak pracowicie! Nie mowilam, ze hopanie to jak narkotyk :shake: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='kinga']a dajecie słowo honoru, ze jak ten banerek już gdzieś wyproszę - to wszystkie, wszyściutkie sobie podkleicie? kto nam pomoooożeeeee????? Etam, kto NAM zrobi banerek??? Chyba jakiś głupi, by się wychylił. Toż nikt nie chce z nami gadać. Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a): Ja zawszę liczę DWA razy zanim, np. włączę pralkę. ja ostatnio -ale to mi już wstyd :oops: - przed włączeniem pralki szukałam w niej mojego Liptona ( flatopodobnego :oops:) - bo skowyczał skądiś w domu, a nie mogłam go znaleźć :placz: - ale jednak nie, tam go nie znalazłam :shake: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No i chciałam powiedzieć, że se podkleję. Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Paulina, policz jeszcze raz, czy wszytsko jest! Ale mam liczyć 2x do ośmiu cz raz do szesnastu? Bo do szesnastu to się kurde na bank pomylę... :shake: Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Chyba Lupe robi piekne banerki, ale jaki dac tytul do banerka? Uprowadzony przez Camare, wieziony przez Murke szuka domu!? [quote name='kinga']a dajecie słowo honoru, ze jak ten banerek już gdzieś wyproszę - to wszystkie, wszyściutkie sobie podkleicie? kto nam pomoooożeeeee????? Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):ja ostatnio -ale to mi już wstyd :oops: - przed włączeniem pralki szukałam w niej mojego Liptona ( flatopodobnego :oops:) - bo skowyczał skądiś w domu, a nie mogłam go znaleźć :placz: - ale jednak nie, tam go nie znalazłam :shake: A wogóle to go znalazłaś? CZy skowytał, skowytał, aż....przestał. Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):ja ostatnio -ale to mi już wstyd :oops: - przed włączeniem pralki szukałam w niej mojego Liptona ( flatopodobnego :oops:) - bo skowyczał skądiś w domu, a nie mogłam go znaleźć :placz: - ale jednak nie, tam go nie znalazłam :shake: Jessuuu - to jaką ty masz pralkę :crazyeye: Przemysłową?? :o :o :o Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a): Kinga, jak Ty pieknie upiekszasz te nasza Ojczyzne ! :shake: dziękuję, kochana :loveu: drzwi wejściowe przestawiłam o 15 cm, żeby się ładnie komponowały pod daszkiem wejściowym :loveu::loveu: . namordowałam sie jak diabli - i pewnie pies z kulawą nogą tego nie zauważy, bo chałupa będzie stała w szczerym polu :shake: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='samoglow']Chyba Lupe robi piekne banerki, ale jaki dac tytul do banerka? Uprowadzony przez Camare, wieziony przez Murke szuka domu!? no wiesz, ja o lupe właśnie pomyślałam... ale lupe robi ze mną stronę koszalińskiego schronu, w której to roli, współautorki, ja występuję Godnie i Poważnie ...nie wiem, czy mam ryzykować swą re-pu-ta-cję Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):...nie wiem, czy mam ryzykować swą re-pu-ta-cję re-pu co??? Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a):A wogóle to go znalazłaś? CZy skowytał, skowytał, aż....przestał. a wiesz, że znalazłam ;) stal pod drzwiami wyjściowymi, bo mu się siku chciało :roll: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a): ...nie wiem, czy mam ryzykować swą re-pu-ta-cję Czy to aby nie przypóźno, na takie rozmyślania... Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dla dobra reputacji trzeba zrobic (niestety) powazny banerek, np. Szczek uwiazl mu w gardle, bo wciaz nie ma domu! [quote=kinga;9433771]no wiesz, ja o lupe właśnie pomyślałam... ale lupe robi ze mną stronę koszalińskiego schronu, w której to roli, współautorki, ja występuję Godnie i Poważnie ...nie wiem, czy mam ryzykować swą re-pu-ta-cję Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A nie latwiej bylo przesunac daszek? kinga napisał(a):dziękuję, kochana :loveu: drzwi wejściowe przestawiłam o 15 cm, żeby się ładnie komponowały pod daszkiem wejściowym :loveu::loveu: . namordowałam sie jak diabli - i pewnie pies z kulawą nogą tego nie zauważy, bo chałupa będzie stała w szczerym polu :shake: Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 teraz malutka przerwa - ide do domku :lol: Ty tez Brutusku biegnij po domek, skarbie malenki :lol: I zdjecia prosimy!!!! Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):teraz malutka przerwa - ide do domku :lol: Ty tez Brutusku biegnij po domek, skarbie malenki :lol: I zdjecia prosimy!!!! i banerek też. idźcie do domu wszystkie, wreszcie nikt mi nie będzie przeszkadzał w robocie - po ciężkim dniu :shake: Quote
swan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ja pracuję z domu, więc ja Ci spokoju nie dam :razz: no to gdzie te zdjęcia Brutuska..... a tak w ogóle to Brutus czy Brutuska???? :evil_lol: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 swan napisał(a): a tak w ogóle to Brutus czy Brutuska???? :evil_lol: ot, i mamy następną zagwozdke :shake: rzeczywiście - NIC o tym psie nie wiadomo :shake: a na marginesie - skoro my ( MY :loveu::loveu::loveu:) wielkim ruchem na wątku przesłaniamy oczywiste niedociągnięcia i zaniedbania autorki ... czemuż to NIKT nawet najmarniejszej gwiazdki nie postawi ???:placz: ( dla chętnych, ale niewtajemniczonych: żółte te gwiazdki, im więcej - tym lepiej, a znaleźć je mozna w haśle: oceń wątek) ...no nie wiem, jakoś by mnie te gwiazdki dowartościowały :roll:, znaczy się, ze krwawica nasza uszanowana i doceniona (skoro już nikt nie wpadł na to, by mnie nazwać aniołem w ludzkiej skórze :oops:, w przeciwieństwie do koleżanek moich) Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Hopam juz z domku. Kinga i co z tymi drzwiami i daszkiem ?:evil_lol: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a): Kinga i co z tymi drzwiami i daszkiem ?:evil_lol: nosz morduję się nadal z daszkiem :shake: głodna, zła i wyczerpana a taki Brutus, pewnie smacznie sobie śpi :angryy: Quote
czarnula Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 zrobcie koniecznie banerek..bo tez bym sobie go wkleila.. Brutus jest super i trzeba go oglaszac po roznych stronach.. Quote
Camara Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Bardzo dziękuję Azir za umieszczenie Brutuska (podrabianego belga) na Forum Owczarków Belgijskich - s.o.s :loveu: Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='samoglow']Szczek uwiazl mu w gardle, bo wciaz nie ma domu! :roflt::roflt::roflt: przedobre! Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Hop Brutusku (Brutusko??) domku szukaj! Quote
Recommended Posts