mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kasie napisał(a):Paulina, Ty się ciesz dziewczyno! Czy Ty wiesz co to znaczy ja dzwonią do Ciebie koleżanki z dogomanii i są miłe? To oznacza dopsienie w najbliższym czasie. Mariolu, Ty uważaj... :shake: Uważam, uważam. Ostatnio asertywna jestem, aż do bólu. Na ludzkie (psio-kocie) telefony; na starcie mówię: "Co chcesz, kotów nie przyjmuję, psów tez nie". Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Camara napisał(a):uprzejmnie informuję, że: - do nikogo (z Was) dziś nie dzwoniłam :roflt::roflt::roflt: - 45 minut 01 sekund !!!!! (i mało tego - podpowiadala mi, zebym coś-tam przerzuciła z Koszalina Murce do hotelu... :siara:) Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kinga napisał(a)::roflt::roflt::roflt: (i mało tego - podpowiadala mi, zebym coś-tam przerzuciła z Koszalina Murce do hotelu... :siara:) CO? Dasz radę tak wymachnąć, żeby przerzucić? A nei potłucze się? Nie pobije? A białe jest? Miętkie? Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ulka18 napisał(a): Widze, ze wodnikow na tym wątku co niemiara...ja tez jestem wodnik, tylko 'jutrzejszy' :evil_lol: ? Ulka18 - wczoraj - to już dzisiaj... - w takim razie - jeśli dobrze zrozumiałam - mogę rozpocząc składanie Ci życzeń? :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
kinga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mar.gajko napisał(a):CO? Dasz radę tak wymachnąć, żeby przerzucić? A nei potłucze się? Nie pobije? A białe jest? Miętkie? nie kuś :shake: nie pytaj :-( nie prowokuj :placz: muszę - po prostu muszę..., co niniejszym czynię: :scared: Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 znowu urodziny! Ile tu wodnikow!:loveu::loveu::loveu: Sto lat! Sto lat! dla Ulki18! :lol: No co tam u Ciebie, Brutusku??? Juz nawet zdjec nam nie chca pokazac...:shake::-( Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dzisiaj TUSTY CZWARTEK. Żrecie? Hop na pierwszą. Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 samoglow napisał(a): Juz nawet zdjec nam nie chca pokazac...:shake::-( Nie ma szmalu, nie ma zdjęć! Hop, hop. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Wczoraj byla tlusta sroda, dzis tlusty czwartek....ho..ho..ho.. My tu tempus fugit, a czas ucieka, jak to mowia :evil_lol: Nie spadaj, nie spadaj, pieseczku! Swiat coraz bardziej sie materializuje...:shake: Quote
Kasie Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Eee, Kinga przecież wczoraj sponsorowała... Powinny być... Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Moze teraz sponsorzy dostaja fotki na PW :shake: Biednym zawsze wiatr w oczy...:-(Kasie napisał(a):Eee, Kinga przecież wczoraj sponsorowała... Powinny być... Quote
Camara Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Kasie napisał(a):Eee, Kinga przecież wczoraj sponsorowała... Powinny być... Kinga sponsorowała - SWOJE czyli Koszalińskie psy :eviltong: za co ja w każdej aukcji allegrowej wielkimi literami dodaję, że adopcja w okolicach Krakowa wykluczona :p a tłumów po Brutusa jakoś nie widać :placz: Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Chyba by nam pokazała?!? Pokazała?! Hopaj na pierwszą. A dlaczego była tłusta środa? U mnie była zwykła. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Chłopczyk jeszcze nie ma domu!!!!!:shake: Coś nieprawdopodobnego!!! Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Taki kochany, a taki samotny i bez ZDJĘĆ. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ...i tak niewielu podrzuca...:-(mar.gajko napisał(a):Taki kochany, a taki samotny i bez ZDJĘĆ. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 bo tylko inwestorzy im w glowie...:razz:mar.gajko napisał(a):I nikt tu nie zagląda. Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 samoglow napisał(a):bo tylko inwestorzy im w glowie...:razz: A może... A może oni inwestują w Kingusię. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 i stad Kingusia ma szmal na Brutusia, i dostaje fotki na PW, ktore chowa przed nami - biedakami! :mad: Quote
mar.gajko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jesuuuuu, to czym się Kingusia zajmuję, skoro taki sponsoring na nią jest?? Nawet nie śmiem pomyśleć, nie mówiąc o napisaniu!!! HOP, HOP, HOP. Quote
samoglow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 diabli :diabloti::evil_lol: wiedza czym Ona sie zajmuje, skoro nawet o studiach nie chce napisac :shake: JUZ LEPIEJ HOPAJMY PIESA! Quote
Recommended Posts