samoglow Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Te paczki to na ostatki beda :evil_lol: Zdjecia sliczne, Brutus wcale nie ma ochoty opuszczac Murke. Czy jest poco hopac? :shake: Quote
jagoda1987 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :loveu: piękny ten Brutusek :loveu: jakbym miała dom z ogrodem to bym go przygarnęła :-(:placz: Quote
Camara Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 czy ja wiem, czy Brutus potrzebuje aż takich luksusów jak dom z ogrodem :roll: to średniaczek, zmieści się w mieszkaniu :cool3: Dziewczyny, Murka chyba was lubi, dała nowe fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wy tak osłabłyście w hopsanu :roll: Quote
samoglow Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Hej, Camara, luknij na ten link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104101&page=13 Strasznie fajnie, ze wszyscy nas lubia, ale nadal nie wiemy czy hopac, bo Brutusek fajnie ma u Murki :lol: Quote
Camara Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 samoglow napisał(a):Hej, Camara, luknij na ten link luknęłam :placz: ale to północ kraju :shake: a ja już nie daję rady na "swoim" południowym :cool1: Brutusowi pewnie dobrze u Murki. Ale niech się nie przyzwyczaja :mad: Niech se szuka osobistego domu :lol: Quote
Camara Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 no co jest :crazyeye: cały dzień nikogo nie było :mad: Quote
swan Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jestem jestem :multi: i prowadzę Brutuska na pierwszą :cool3: Quote
PaulinaT Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Przepraszać... ja się regenerować po wczoraj... :shake: Quote
kinga Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Camara']no co jest :crazyeye: cały dzień nikogo nie było :mad: uzależniasz się :p - bo tak to z tobą jest: za duzo piszemy - źle :shake:, że niby wstyd, i co Murka sobie pomyśli, i inne poważne osoby... - a nic nie piszemy - to nuda wielka i strach, KTO będzie podnosil i podnosił... Camara - a moze teraz MY podamy swój numer konta :razz: - i w zależności od tego, czy COŚ na nie wpłynie... będziemy hopać... :multi: albo nie... :shake: Quote
kinga Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Camara'] Dziewczyny, Murka chyba was lubi, dała nowe fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll: Kolezanko - Murka nie ma wyjścia :shake:, ochłonęła już po pierwszym szoku - i chwała jej, ze tak szybko :roll: ...bo nas nie sposób NIE LUBIĆ :loveu::loveu::loveu: ps: a my i tak wszystkim dookoła powtarzamy, ze ty jesteś z naszej paczki :-P Quote
jagoda1987 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Camara']czy ja wiem, czy Brutus potrzebuje aż takich luksusów jak dom z ogrodem :roll: to średniaczek, zmieści się w mieszkaniu :cool3: Dziewczyny, Murka chyba was lubi, dała nowe fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wy tak osłabłyście w hopsanu :roll: kurcze wiem że sredniaczek ale ja juz mam od 2 miesiecy w mieszkaniu sunie ktora wyrosnie na sporego pieska, trza szybko za mąż wyjśc kupic dom i przygarniac te bidy :evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a gdziez to rozdaja mezow z domami? :crazyeye: Hop, pluszaczku sliczny na pierwsza :lol: quote=jagoda1987;9431013]kurcze wiem że sredniaczek ale ja juz mam od 2 miesiecy w mieszkaniu sunie ktora wyrosnie na sporego pieska, trza szybko za mąż wyjśc kupic dom i przygarniac te bidy :evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote] Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):a gdziez to rozdaja mezow z domami? :crazyeye: Hop, pluszaczku sliczny na pierwsza :lol: quote=jagoda1987;9431013]kurcze wiem że sredniaczek ale ja juz mam od 2 miesiecy w mieszkaniu sunie ktora wyrosnie na sporego pieska, trza szybko za mąż wyjśc kupic dom i przygarniac te bidy :evil_lol::evil_lol::cool3: W Tarnobrzegu???? Chyba. Dają. Czy w Janowie wogóle nie szczekają? Ale dobrze że on jest, bo już myślałam, że go nie ma trochę. Ale czy to ON? Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jesli nie szczeka, to chyba ON....chyba:shake: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):Jesli nie szczeka, to chyba ON....chyba:shake: Ciemność, nad ciemnościami. A czy my mamy pewność, że On nieszczekał? - Nie. A czy mamy pewność że On W Janowie? - Nie. A czy my mamy pewność, że On to ON? - Nie. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 To CO lub KOGO my wlasciwie hopamy ?:crazyeye::cool3: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No właśnie. Wszyscy się wynoszą powoli. Domy z mężami chcą + JEGO. A jak go nie ma????!?!?!?!?!? Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Szkoda, ze nie chca najpierw jego, a meza z domem potem. Ludzie to sa...dziwni :shake: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 I tylko Samoglow i ja, heroiczne dźwigamy nieistniejącego Jego. A reszta???? Obija się, leni!!! NIC nie robi. Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mariolu - przeczytałam na innym watku. Niewątpliwie o tobie. ... zamarłam z podziwu - i w niemym zachwycie pozostaję. Camara przy tobie to małe piwo, jak sie okazuje...:shake: " (...) Właśnie przed chwilą rozmawiałam z Luizą, wracały z Mariolą z misji na rzecz... Dziewczyny Święte za Życia, nikt nie wystąpił o uznanie tego stanu, a należy im się jak nikomu. Podziwiam je na kolanach, dosłownie. To, że istnieją, przywraca mi wiarę w ludzi. Czczę je z wielką pokorą i podziwiam bezgranicznie. Są absolutnie cudowne. Na mojej liście cudów numer jeden. (...)" Mariolu, pozwól sobie powiedzieć: Jesteś wielka :loveu::loveu::loveu: - szczerze oddana, K. Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):Mariolu - przeczytałam na innym watku. Niewątpliwie o tobie. ... zamarłam z podziwu - i w niemym zachwycie pozostaję. Camara przy tobie to małe piwo, jak sie okazuje...:shake: " (...) Właśnie przed chwilą rozmawiałam z Luizą, wracały z Mariolą z misji na rzecz... Dziewczyny Święte za Życia, nikt nie wystąpił o uznanie tego stanu, a należy im się jak nikomu. Podziwiam je na kolanach, dosłownie. To, że istnieją, przywraca mi wiarę w ludzi. Czczę je z wielką pokorą i podziwiam bezgranicznie. Są absolutnie cudowne. Na mojej liście cudów numer jeden. (...)" Mariolu, pozwól sobie powiedzieć: Jesteś wielka :loveu::loveu::loveu: - szczerze oddana, K. Wolałabym, coby niemość była bardziej w palcach niewdzięcznico. Święta to ja jestem, że z Wami wytrzymuję i z tym psem co GO nie ma. ps. Jesssssu skąd to??? Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='kinga'] Dziewczyny Święte za Życia, nikt nie wystąpił o uznanie tego stanu, a należy im się jak nikomu. Podziwiam je na kolanach, dosłownie. To, że istnieją, przywraca mi wiarę w ludzi. Czczę je z wielką pokorą i podziwiam bezgranicznie. Są absolutnie cudowne. Na mojej liście cudów numer jeden. . czytam, czytam - i z zachwytu wyjść nie mogę :loveu::loveu::loveu: ponieważ Camara - przy Tobie mar.gajko-ANIELE - mały aniołek choinkowy - i tak nic nie przelała nam na konto celem dalszego hopania :shake: - na chwilę obecną porzucam ją i słodkiego Brutuska - i zastanawiam się, JAK sprostać powyższym wymogom... :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Możesz już WYJŚĆ. Z tego podziwu. Pozwalam. Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Możesz już WYJŚĆ. Z tego podziwu. Pozwalam. - i na pewno nic ci sie nie błyszczy nade głową? :-o - no to OK ;) - też mi się wydawało, ze to jakaś niewiarygodna wprost ściema :shake:, tak o Tobie pisac... Quote
Recommended Posts