Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ja wiem, czy Brutus potrzebuje aż takich luksusów jak dom z ogrodem :roll:
to średniaczek, zmieści się w mieszkaniu :cool3:

Dziewczyny, Murka chyba was lubi, dała nowe fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a wy tak osłabłyście w hopsanu :roll:

Posted

samoglow napisał(a):
Hej, Camara, luknij na ten link

luknęłam :placz: ale to północ kraju :shake: a ja już nie daję rady na "swoim" południowym :cool1:

Brutusowi pewnie dobrze u Murki. Ale niech się nie przyzwyczaja :mad:
Niech se szuka osobistego domu :lol:

Posted

[quote name='Camara']no co jest :crazyeye:
cały dzień nikogo nie było :mad:

uzależniasz się :p

- bo tak to z tobą jest: za duzo piszemy - źle :shake:, że niby wstyd, i co Murka sobie pomyśli, i inne poważne osoby...

- a nic nie piszemy - to nuda wielka i strach, KTO będzie podnosil i podnosił...

Camara - a moze teraz MY podamy swój numer konta :razz: - i w zależności od tego, czy COŚ na nie wpłynie...

będziemy hopać... :multi:

albo

nie... :shake:

Posted

[quote name='Camara']

Dziewczyny, Murka chyba was lubi, dała nowe fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll:

Kolezanko - Murka nie ma wyjścia :shake:, ochłonęła już po pierwszym szoku - i chwała jej, ze tak szybko :roll:

...bo nas nie sposób NIE LUBIĆ :loveu::loveu::loveu:

ps: a my i tak wszystkim dookoła powtarzamy, ze ty jesteś z naszej paczki :-P

Posted

[quote name='Camara']czy ja wiem, czy Brutus potrzebuje aż takich luksusów jak dom z ogrodem :roll:
to średniaczek, zmieści się w mieszkaniu :cool3:

a wy tak osłabłyście w hopsanu :roll:

kurcze wiem że sredniaczek ale ja juz mam od 2 miesiecy w mieszkaniu sunie ktora wyrosnie na sporego pieska, trza szybko za mąż wyjśc kupic dom i przygarniac te bidy :evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

a gdziez to rozdaja mezow z domami? :crazyeye:

Hop, pluszaczku sliczny na pierwsza :lol:

quote=jagoda1987;9431013]kurcze wiem że sredniaczek ale ja juz mam od 2 miesiecy w mieszkaniu sunie ktora wyrosnie na sporego pieska, trza szybko za mąż wyjśc kupic dom i przygarniac te bidy :evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote]

Posted

samoglow napisał(a):
a gdziez to rozdaja mezow z domami? :crazyeye:

Hop, pluszaczku sliczny na pierwsza :lol:

quote=jagoda1987;9431013]kurcze wiem że sredniaczek ale ja juz mam od 2 miesiecy w mieszkaniu sunie ktora wyrosnie na sporego pieska, trza szybko za mąż wyjśc kupic dom i przygarniac te bidy :evil_lol::evil_lol::cool3:

W Tarnobrzegu????
Chyba.
Dają.

Czy w Janowie wogóle nie szczekają?

Ale dobrze że on jest, bo już myślałam, że go nie ma trochę. Ale czy to ON?

Posted

samoglow napisał(a):
Jesli nie szczeka, to chyba ON....chyba:shake:

Ciemność, nad ciemnościami.

A czy my mamy pewność, że On nieszczekał? - Nie.

A czy mamy pewność że On W Janowie? - Nie.

A czy my mamy pewność, że On to ON? - Nie.

Posted

Mariolu - przeczytałam na innym watku.
Niewątpliwie o tobie.

... zamarłam z podziwu - i w niemym zachwycie pozostaję.

Camara przy tobie to małe piwo, jak sie okazuje...:shake:

" (...) Właśnie przed chwilą rozmawiałam z Luizą, wracały z Mariolą z misji na rzecz... Dziewczyny Święte za Życia, nikt nie wystąpił o uznanie tego stanu, a należy im się jak nikomu. Podziwiam je na kolanach, dosłownie. To, że istnieją, przywraca mi wiarę w ludzi. Czczę je z wielką pokorą i podziwiam bezgranicznie. Są absolutnie cudowne. Na mojej liście cudów numer jeden. (...)"

Mariolu, pozwól sobie powiedzieć:

Jesteś wielka :loveu::loveu::loveu:

- szczerze oddana, K.

Posted

kinga napisał(a):
Mariolu - przeczytałam na innym watku.
Niewątpliwie o tobie.

... zamarłam z podziwu - i w niemym zachwycie pozostaję.

Camara przy tobie to małe piwo, jak sie okazuje...:shake:

" (...) Właśnie przed chwilą rozmawiałam z Luizą, wracały z Mariolą z misji na rzecz... Dziewczyny Święte za Życia, nikt nie wystąpił o uznanie tego stanu, a należy im się jak nikomu. Podziwiam je na kolanach, dosłownie. To, że istnieją, przywraca mi wiarę w ludzi. Czczę je z wielką pokorą i podziwiam bezgranicznie. Są absolutnie cudowne. Na mojej liście cudów numer jeden. (...)"

Mariolu, pozwól sobie powiedzieć:

Jesteś wielka :loveu::loveu::loveu:

- szczerze oddana, K.

Wolałabym, coby niemość była bardziej w palcach niewdzięcznico.
Święta to ja jestem, że z Wami wytrzymuję i z tym psem co GO nie ma.

ps. Jesssssu skąd to???

Posted

[quote name='kinga']

Dziewczyny Święte za Życia, nikt nie wystąpił o uznanie tego stanu, a należy im się jak nikomu. Podziwiam je na kolanach, dosłownie. To, że istnieją, przywraca mi wiarę w ludzi. Czczę je z wielką pokorą i podziwiam bezgranicznie. Są absolutnie cudowne. Na mojej liście cudów numer jeden. .

czytam, czytam - i z zachwytu wyjść nie mogę :loveu::loveu::loveu:

ponieważ Camara - przy Tobie mar.gajko-ANIELE - mały aniołek choinkowy - i tak nic nie przelała nam na konto celem dalszego hopania :shake:
- na chwilę obecną porzucam ją i słodkiego Brutuska - i zastanawiam się, JAK sprostać powyższym wymogom... :crazyeye:

Posted

mar.gajko napisał(a):
Możesz już WYJŚĆ.

Z tego podziwu.

Pozwalam.

- i na pewno nic ci sie nie błyszczy nade głową? :-o

- no to OK ;)
- też mi się wydawało, ze to jakaś niewiarygodna wprost ściema :shake:, tak o Tobie pisac...