samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 PANOW to sporo, ale TULI niekoniecznie :evil_lol: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Camara, a propos. bo ja bym chciała wiedzieć na zaś, skoro moj cenny słuźbowy czas przeznaczam na twojego psa. bezinteresownie zresztą. ja w sprawie tego twojego podpisu, który mnie zgrozą nieustanną napawa. o tym skończeniu, posprzątaniu i zniknięciu. ze co, proszę? a moje 170 psów w Koszalinie - to kopa i won? a ja - do archiwum i lamusa? że to konto swoje, co mi przysłałaś do uregulowania - to podsumowanie ostatnich ponad dwoch lat... i :hand: ( kurczę, znowu nie wiem, czy dobra emotka, bo się nie rusza :oops:) Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):A dlaczego fuj, te za przeproszeniem lebki? A to niech Kingusia opowie, jak zechce. O smakołykach i przyjaciołach. Hop, maleńtasku bezdomny, samotny i nieszczęśliwy. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Rusza sie, rusza :lol: Nie wierze w to znikniecie Camary. Jakby Ona bez nas i naszego hopania wytrzymala 1 dzien? No jak?!!!! Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='kinga']Camara, a propos. bo ja bym chciała wiedzieć na zaś, skoro moj cenny słuźbowy czas przeznaczam na twojego psa. bezinteresownie zresztą. ja w sprawie tego twojego podpisu, który mnie zgrozą nieustanną napawa. o tym skończeniu, posprzątaniu i zniknięciu. Etam, nie martw się. Oststanio opowiadała o jakichś 8 (słownie OŚMIU) psach co to ma tam gdzieś poupychane. Skończy??? Nie tak prędko. Kochaneńka. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ta Kinga to skarbnica jakas tajemnic i wiesci nie z tego swiata...:shake: Kto Cie zechce sliczny pieseczku? :-(mar.gajko napisał(a):A to niech Kingusia opowie, jak zechce. O smakołykach i przyjaciołach. Hop, maleńtasku bezdomny, samotny i nieszczęśliwy. Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):Rusza sie, rusza :lol: Nie wierze w to znikniecie Camary. Jakby Ona bez nas i naszego hopania wytrzymala 1 dzien? No jak?!!!! Nie da się. Nie ma co się oszukiwać. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 To jest jak narkotyk...hopaj! hopaj puchata kuleczko! A zdjecia beda, bo dawno nikt nie pytal!? Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie da się. Nie ma co się oszukiwać. macie rację. ona nas kocha :loveu::loveu::loveu: i dzwoni do mnie codziennie, ach, dzwoni :loveu: - co prawda w coraz głupszych porach :shake:: - w sobotę, jak smażyłam owe spóźnione pączki - rozgrzany tłuszcz, obłęd w oczach, pączki fruwają po całej kuchni, psy z mordami wlepionymi w rondel z rozgrzanym tłuszczem... wtedy dzwoniła :placz: - w niedzielę - to jak byłam w kinie na "Asteriksie na olimpiadzie": intryga, zawiść, podstęp, wątek miłosny, wątek morderczy, popcorn i cola - i Camara wibruje w komórce :shake: - no nie wiem, czy ona SPECJALNIE to robi? :crazyeye: HOP, HOP, HOPULKAJ Brutusku! Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Wiesz co, Kinga, jak idziesz do kina (nawet na Asterixa) to wylaczaj telefon na amen. To samo na koncertach.....:shake::roll: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Pewnie tak. Złośliwie. Uśmiechnięty pyszczku szukaj domku. Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Domku Brutuska gdzie jestes, odezwij sie! Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 on chciałby naprawdę zamerdać ogonkiem dla swojego człowieka :placz: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja sie odezwę, ale nei jestem domkiem Brutuska. Może być? Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A moze i zaszczekac, choc zazwyczaj tego nie robi... Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Tego nigdy na 100% wiedziec nie mozesz.:shake:mar.gajko napisał(a):Ja sie odezwę, ale nei jestem domkiem Brutuska. Może być? Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Ja sie odezwę, ale nei jestem domkiem Brutuska. Może być? ale on nie zajmie dużo miejsca... mar.gajko - moze zabierz go chociaz na DT, co? Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mariolu - dziękujemy, że tu zajrzałaś :Rose: a moze jednak złamie ci serce? trzymamy :happy1::happy1::thumbs: Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Kinga, nie orientujesz sie dlaczego Mariola tak nagle zamilkla? A tak fajnie hopala..:shake: Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):Kinga, nie orientujesz sie dlaczego Mariola tak nagle zamilkla? A tak fajnie hopala..:shake: moze wreszcie trafiła na SWOJEGO psa :loveu: jak to mówią, najciemniej pod latarnią... odnaleźli się na tym świecie - i już zawsze będą razem :loveu::loveu: Quote
samoglow Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 i tak bez walki oddalas swoja POLOWE ?!:crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kinga napisał(a):Mariolu - dziękujemy, że tu zajrzałaś :Rose: a moze jednak złamie ci serce? trzymamy :happy1::happy1::thumbs: To znaczy chcecie żeby mi złamał serce? Jak on nawet nie szczeka, ten pies. Quote
kinga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kochane, to ja mocno, z całych sił trzymam kciuki, łapki, nózki, itp - za to, aby Mariola podjęła tę wlaściwą decyzję... w tzw. miedzyczasie oddam się bardziej prozaicznym zajęciom - za ktore jednak płacą... ( w przeciwieństwie do Camary :cool3:) Brutusku - być moze Twój domek jest już bliziutko :multi: Quote
mar.gajko Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 samoglow napisał(a):Kinga, nie orientujesz sie dlaczego Mariola tak nagle zamilkla? A tak fajnie hopala..:shake: Oddawałam się obowiązkom służbowym. Quote
Recommended Posts