Camara Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 kinga napisał(a): Camara - wjedź znowu w jakąś przypadkową brame i spytaj o drogę, co? :razz: ty mnie nie prowokuj - będę błądzić przez 2 dni, a o drogę nie zapytam :diabloti: i na wszelki wypadek po poboczach też sie już nie rozgladam - bo zaraz mi jakies szczeniole złośliwie z rowów wyłażą :cool1: :cool3: Quote
samoglow Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 hej, cioteczki! Gdzie jestescie? Brutusik rozdaje calusy na dobranoc i hopa na pierwsza...:razz: Quote
kinga Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Camara napisał(a):ty mnie nie prowokuj - będę błądzić przez 2 dni, a o drogę nie zapytam :diabloti: :cool3: Camara - a czemu ty nie zadzwoniłaś dzisiaj do mnie? :crazyeye::placz::placz: to moze wiesz co, przyjedź tak na oślep do Koszalina - w dwóch dniach powinnaś się zamknąć :roll: - a ja już o to, co będzie ZA bramami - zadbam... :roll: Quote
samoglow Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ty nie zbaczaj z tematu:mad: Hopamy Brutusa!:razz: Quote
samoglow Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Brutusku! Na poranny spacerek, marsz!:painting: Quote
mar.gajko Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Etam, wszytsko źle. Camara obrażona chyba, drugi tydzien mi psa w GW nei daje. Robotę mam w robocie. a Brutus dalej bez domku. Quote
samoglow Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 moze Camara obrazila sie, ze za slabo podrzucamy watek ?:razz: No to hop na pierwsza! Quote
kinga Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a samoglow ma dzisiaj urodziny!!!! :tort::tort::new-bday::BIG::bday: samoglow - żyj nam długie lata!!! :lol: Quote
mar.gajko Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 A co wy tak jedna po drugiej... Te urodziny. Cmok, cmok Samogłow. Hop Brutusku. Quote
kinga Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 mar.gajko napisał(a):A co wy tak jedna po drugiej... Te urodziny. . my to pikuś - ale za pare tygodni nasz Anioł Camara będzie miała. oj, to sie dopiero będzie działo...:loveu: Quote
mar.gajko Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 kinga napisał(a):my to pikuś - ale za pare tygodni nasz Anioł Camara będzie miała. oj, to sie dopiero będzie działo...:loveu: Qrcze, to jakiś zlot ANIOŁÓW będzie. A my tylko z daleka... Hop, hop, hop. Quote
Camara Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 mar.gajko napisał(a):Etam, wszytsko źle. Camara obrażona chyba, drugi tydzien mi psa w GW nei daje. Robotę mam w robocie. a Brutus dalej bez domku. po pierwsze - nie obrażona po drugie - nie pies a wyrób psopodobny :evil_lol: a na dodatek miał być, te które były w poniedziałek tez miały być ale dopiero za tydzień :diabloti: samoglow - niniejszym składam życzenia urodzinowe - najlepsze, najszczersze :bday: i wyjątkowo niespóźnione :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Camara napisał(a): po drugie - nie pies a wyrób psopodobny :evil_lol: Wiedziałam! Wiedziałam, że kpiny z mojego Mufka bedą. Że do fretki niby, że albo co... Quote
Murka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Dałam Brutuska na adopcje.org i na 4lapy. Już zaczyna hasać i ogonkiem machać :loveu: A jaki posłuszny :cool3: Quote
Edi100 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Murka napisał(a):Dałam Brutuska na adopcje.org i na 4lapy. Już zaczyna hasać i ogonkiem machać :loveu: A jaki posłuszny :cool3: Wow! chłopak nadrabia:loveu: Quote
samoglow Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 nie tylko nie spoznione, ale wyprzedzone, bo mam urodziny ....JUTRO:evil_lol: ALE I TAK WSZYSTKIM DZIEKUJE !!!!!:multi:Camara napisał(a):po pierwsze - nie obrażona po drugie - nie pies a wyrób psopodobny :evil_lol: a na dodatek miał być, te które były w poniedziałek tez miały być ale dopiero za tydzień :diabloti: samoglow - niniejszym składam życzenia urodzinowe - najlepsze, najszczersze :bday: i wyjątkowo niespóźnione :crazyeye: Quote
samoglow Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 i, hop Brutusku na pierwsza!!!!:multi: Quote
Ulka18 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 samoglow napisał(a):nie tylko nie spoznione, ale wyprzedzone, bo mam urodziny ....JUTRO:evil_lol: Ode mnie tez serdeczne zyczenia urodzinkowe :Rose: Widze, ze wodnikow na tym wątku co niemiara...ja tez jestem wodnik, tylko 'jutrzejszy' :evil_lol: Murka, czy Brutusek ma swoich ulubionych kolegów/ koleżanki z hoteliku, czy lubi wszystkich? Quote
samoglow Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 witaj Brutusku! To ja, postarzony:razz: samoglow na spacerek poranny Cie zabieram :painting: Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Hop. Brutusku do góry. To kiedy w końcu ty te urodziny masz??? Dzisiaj? Quote
samoglow Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 tak Dzisiaj!!! Beda nowe zdjecia Brutuska? Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zdjęcia, prosimy o zdjęcia. No to CMOK, CMOK. Quote
samoglow Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Taka slicznota i nikt nie chce?:crazyeye: Nie spadaj, aniolku tak nisko!!!! Quote
mar.gajko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 W górę, w górę!!! Kinga jeszcze pije, Ty już pijesz, Camara będzie pić! A ja sama tu zostanę. Quote
kinga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 samoglow - Ty cos kręcisz. parę tygodni temu pisałaś, ze masz dwa dni po mnie. wczoraj pisałaś, że masz dzisiaj dzisiaj napiszesz - że masz jutro... :roll: - i my, zamiast zajmować sie Brutusem - będziemy calutki czas zajmować sie Twoimi urodzinami...:cool3: ale póki co - :new-bday::tort::tort::BIG::bday: :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts