Edi100 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Murka napisał(a):Brutus jest po prostu super... :loveu: Był na razie na dwóch spacerkach (jeszcze przed nocą wyjdzie na jeden), a już się cieszy, staje na dwóch łapkach :crazyeye:, podskakuje w boksie gdy nas widzi. Uwielbia głaskanie. Jak na razie to okaz łagodności i nieśmiałości. Dla mnie jest to miniaturowy belg :evil_lol: Waży 18 kg :cool3: To napewno mądry i kochany psiak, tylko jego "pan" nie dał mu szansy. On miał szczekac a nie szczekał...:angryy:Ile ja bym dała żeby moje się tak nie darły:evil_lol: Quote
Camara Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Brutus potrafi podawać łapkę - zaprezentował to u nas, zaraz po wyjściu z samochodu :p wprawił mnie tym w zdziwienie - godzinę wcześniej, jeszcze u poprzednich właścicieli wyglądał jak pokurczona hiena :cool1: Murka, dziękuję za optymistyczne wieści! Quote
Murka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Camara napisał(a):Brutus potrafi podawać łapkę - zaprezentował to u nas, zaraz po wyjściu z samochodu :p Nam też podaje łapkę :loveu: Quote
PaulinaT Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No co za pies :loveu: Nawet łapkę już podaje - ile? dzień od wyciągnięcia od "pana"?? Quote
kinga Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 właśnie zrobiłam sobie drinka - i pić go będę za nowe życie Brutuska :chlup: Quote
PaulinaT Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 kinga napisał(a):właśnie zrobiłam sobie drinka - i pić go będę za nowe życie Brutuska :chlup: oj ja też chcę! a tu do cholery nic tylko wódka. czysta :shake: Quote
kinga Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 wódką czystą, jak jakaś moczymorda - nie można pic za nowy domek :shake: Brutusku - mimo, że cioteczka Paulina odpada z gry - cioteczka Kinga o Tobie pamięta, kochanie :loveu::loveu::loveu: Quote
PaulinaT Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No też mówię że drina kcę... :shake: ..i nie mam jak go spreparować :placz: Jedyne co mi pozostaje - to zapić... niepowodzenia. Quote
kinga Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ależ cioteczko - nie przelewaj złych fluidów na wątek Brutuska :shake: wszystkim naszym biednym pieskom zaświeci w koncu słońce :loveu: ...a Brutusek idzie na nocny spacerek............. :Dog_run: Quote
samoglow Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 dzis rano idzie na poranny spacerek. Nadal sztorm !!! Brutusku nie daj sie zlym wiatrom! Quote
Murka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Troszkę dzisiejszych fotów Taki ze mnie pikny belg :cool3: Ale jak mam uszka skulone, to wyglądam jak kaukaz ;) Ciocia Murka bardzo chciała uchwycić moje piękne uchole, ale na razie jestem jeszcze trochę za nieśmiały :oops: Głaskany być lubię :loveu: Brutusik ma całą głowę w strupkach :roll: Nie mam pojęcia z czego to się mogło wziąć, może z przedzierania się przez jakieś chaszcze :roll: Jak się troszkę oswoi, to będzie czesanko ;) Quote
kinga Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 są nowe zdjęcia!!!! :multi: - jaki piękny!!! i ma wszystkie dwa uszka !!!! i już się uśmiecha!!!!!! Murko -:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
PaulinaT Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Camara - ty chyba o innym psie pisałaś a innego wywiozłaś :o To jest ten niby-wypłosz co to niewiadomo co z socjalizacją będzie?? :o Fajowy jest :loveu: Kinga - fluidy się tą drogą nie przenoszą :razz: Quote
kinga Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 no to Brutusek się wszystkim przypomina :multi: - na pierwszą biegiem marsz :mad: Quote
Edi100 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 On jest naprawdę Piękny! I ta łagodnośc z oczu płynaca:loveu: Quote
samoglow Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Camara chetnie da calusa Temu, kto adoptuje Brutusa:buzi: PS. I koniecznie dalsze zdjecia!;) Quote
PaulinaT Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Rymowany wątek :lol: Brutusek hopaj sobie na początek :razz: Quote
samoglow Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 w zaden sposob nie spadamy, tylko na pierwsza sobie hopamy :diabloti: Quote
Murka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Brutusik jest psem idealnym wobec dzieci :loveu: Jest super cierpliwy, opanowany i uwielbia głasianie ;) Quote
kinga Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Camara Anioł. Murka Anioł. Brutus Anioł. same Anioły. :multi: Quote
Camara Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Murko, czy te rany na łebku (i blizny na pyszczku) to nie dzieło tego czarnego malucha (jest na pierwszej fotce z Brutusem). Ten mały to niezła zadziora. Brutus mnie zadziwia. Taka zmiana:crazyeye: Co ci ludzie robili temu psu, że wystarczyło go wywieźć z podwórka i nagle z wypłosza zrobił się PIES? Jak pierwszy raz go zobaczyłam to to było takiecóś - pokurczone, chyłkiem przemykające z położonymi uszami, ogonem pod brzuchem i nosem przy ziemi... a tu łapkę podaje, do dzieci cierpliwy i głaskanie lubi :shock: Quote
Murka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Camara napisał(a):Murko, czy te rany na łebku (i blizny na pyszczku) to nie dzieło tego czarnego malucha (jest na pierwszej fotce z Brutusem). Ten mały to niezła zadziora. Bardzo możliwe :roll: Te ranki są bardzo drobne, ze strupkami wychodzą kępki kłaczków. Możliwe, że to małe go zaczepiało, gryzło lub drapało. Brutus jest strasznie spokojny i na razie w ogóle nie reaguje na zaczepki innych psów. Nie ma żadnego problemu z wprowadzeniem go do boksu (choć straszliwie płacze gdy się odchodzi :placz:). Nie wygląda żeby był bity, bo podchodzi do wyciągniętej ręki i generalnie nie oddala się od człowieka. Jest tylko taki zdezorientowany trochę. Ciekawe, że w boksie zachowuje sie zupełnie inaczej niż poza. W boksie cieszy się, skacze, szaleje, podaje łapkę, przytula się. A po wypuszczeniu spokojnieje i powoli sobie drepce za człowiekiem. Quote
PaulinaT Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 samoglow napisał(a):mialy byc cuda i sa cuda :razz: no sama prawda to! cuda cuda - oby tak dalej było! Quote
samoglow Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Brutusik sklada Cioteczce Kindze najlepsze zyczenia urodzinowe!:new-bday::tort: Quote
Recommended Posts