samoglow Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jak przyjdzie wiosna, to roztopy beda w tym kojcu :-(kinga napisał(a):ojej :shake: znowu idzie sroga zima i mróz - a Brutusek marznie sam w tym kojcu :placz: (mimo kochanej Murki) szuka swojego miejsca na kanapie i człowieka o wielkim sercu :oops: Quote
kinga Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ... a założycielka wątku nawet tu nie zajrzała :shake: Quote
mar.gajko Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 samoglow napisał(a):juz nie lubi Waszego Psa...:shake: Jak możesz? Jak możesz posądzać tego zwierzęcego Anioła o takie rzeczy????? Quote
samoglow Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 łaska Anioła na pstrym koniu jeździ :shake: (nowe przyslowie dogomaniackie :evil_lol:) Quote
mar.gajko Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Znowu odbiegamy od tematu. Hop. Hop. Hop. Quote
samoglow Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a kiedy nowe zdjecia?! Pedz Brutusku po swoj domek!:Dog_run: Quote
samoglow Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No to hop na pierwsza! :lol: A dlaczego Kinga tak tu rzadko zaglada? :cool3: Quote
mar.gajko Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Nikt nie kocha Brutuska? Domku, gdzie jesteś????? Quote
samoglow Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ide do domku....:shake: Niedlugo i dla Ciebie domek sie znajdzie, bidulo!:-( Quote
Murka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Brutus to pies gotowy do adopcji od zaraz. Jest superaśny :loveu: Lubi być głaskany, przychodzi na zawołanie, zachowuje czystość w boksie (mamy tam wykładzinę dywanopodobną, więc można to porównać z mieszkaniem), jest przełagodny i baardzo przyjacielski wobec ludzi w tym dzieci, jest łagodny również do innych psów i nie reaguje na zaczepki z ich strony. Na razie też nie bardzo chce sie z nimi bawić, ale myślę, że to kwestia czasu. Koty musimy jeszcze sprawdzić, ale w lecznicy nie zwracał na nie uwagi. Generalnie jest bardzo opanowany i spokojny. Żadnej strachliwości i nerwowości :shake: Trochę fotek na dowód ;) Tak mógłbym stać kilka godzin... Podajemy łapkę Ktoś mnie woła? Quote
Camara Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Murka napisał(a): tyle czułości to Brutus nie miał przez całe życie :roll: Już ogłaszam Brutusa ;) Quote
samoglow Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 w kwestii formalniej - gdzie dokladnie w Polsce znajduje sie teraz snieg?! :crazyeye: Nie wiem czy to nie fotomontaz :shake: Quote
Camara Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 np. u mnie w ogrodzie występuje takie zjawisko (takie białe i zmine), choć zdecydowanie w mniejszym stopniu :p Quote
kinga Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Camara napisał(a):np. u mnie w ogrodzie występuje takie zjawisko (takie białe i zmine), choć zdecydowanie w mniejszym stopniu :p u Kariny na Dalekim Wschodzie też :roll: a moje psy utytłane po uszy w nadmorskim błocie :shake: a Brutus hop na pierwszą :multi: Quote
kinga Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 kurczę, jaki fajny ten Brutus, taki przytulony... Camara - wjedź znowu w jakąś przypadkową brame i spytaj o drogę, co? :razz: Quote
Ulka18 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Murka, skad u Was tyle sniegu :crazyeye: Brutus widze i psy lubi i sunie , na zdjeciu przebija sie Melon i Angelka :evil_lol: ale to czlowieka brakowalo mu chyba najbardziej Quote
Murka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 On na razie na psy nie zwraca uwagi :roll: Całe towarzystwo zaczepia go do zabawy (głównie Melon i Sabcia), a Andzia chce zdominować :cool3: A on wszystko olewa :roll: Rubi i nasz Borysek chciały go zjeść na dzień dobry, dlatego ich na fotkach nie ma, spacerują w innej turze ;) Brutus natomiast unika bójek i jak wychodzi się np. z Rubim na lince, to trzyma się z daleka. Od człowieka nie oddala się, a jeśli nawet to szybko wraca. A śniegu u nas tyle napadało wczoraj w ciągu dwóch godzin. Jeszcze przedwczoraj robiłam fotki psom i była trawka ;) Quote
Edi100 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ależ z Nigo słodziak:loveu: Tak duuuuuuuuużo do przytulania:loveu:Komu, komu?:evil_lol: Quote
Recommended Posts