PaulinaT Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mnie też głowa dzisiaj natentego boli... :placz: Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wspolczuje Ci...wiem co to bol glowy, niestety :placz: Ale Kinge boli glowa Brutusa! :eviltong: Quote
PaulinaT Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 samoglow napisał(a):Ale Kinge boli glowa Brutusa! :eviltong: o rety :crazyeye: to bardziej skomplikowane niż myślałam... :shake: kinga - jestem pod wrażeniem, co za empatia :p Quote
lupak Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Tak, paluszek i główka, a wątek ginie w czeluściach dogomanii. Ech, cioteczki nie spodziewałam się tego po was :diabloti: Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Brutus, czy Nie-Brutus? Oto jest pytanie... Myślę, porównuję... i nie wiem... Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Biedny, samotny, niechciany Brutus-Nie-Brutus... Nikt nie chce mu pomóc... Zobaczcie, w jakich warunkach ten pies wegetuje... ...a pomoc nie nadciąga. :sad: Quote
hop! Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 hop! hop! hop! :helo: Brak odzewu. Trudno. Ponieważ los Brutusa-Nie-Brutusa bardzo mnie obchodzi postanowiłam uparcie ogłaszać go w warszawskiej GW (informacje pożyczę stąd: http://www.allegro.pl/item308066184_...aciela_ii.html). Do poniedziałku musicie sobie radzić bez hop! (naprawdę nie wiem jak Wy to zrobicie ;)). Quote
PaulinaT Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Baaardzo zmęczone, ciut rachityczne - hop. Sobie powiem. Quote
samoglow Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Brutusku, ofiaro rekodziala artystycznego ;) szukaj domu !!! Quote
lupak Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Chodź Brutus na spacer. Ochy, achy, hopanie, a jak przyjdzie sobotni wieczór nie ma kto psa wyprowadzić :mad:. Chodź, ciotka przytuli, pomizia, tyle może :oops: Quote
kinga Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Brutus w potrzebie - a nam złośliwie zepsuli dogomanię :angryy: szczerze mówiąc - myślałam smętnie, czy czasem tego bana nie dostałam w końcu - doszły mnie słuchy, że nie tylko ja tak myślałam :razz: ale skoro już ją, dogomanię, naprawili, ban odwieszony - gorąco apeluję: DAJ DOM BRUTUSOWI - zanim będzie za późno...:placz: Quote
Camara Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 hop! napisał(a): ...Ponieważ los Brutusa-Nie-Brutusa bardzo mnie obchodzi postanowiłam uparcie ogłaszać go w warszawskiej GW... hop - dziękuję za pomoc w ogłaszaniu :loveu: Brutus jest ogłaszany - GW w Krakowie (dziś) - niestety bez odzewu :shake: - GW w Lublinie - Murka na pewno napisze co z tego wyniknie - allegro - alegratka - aleokazja - interpress - krakvet - 4łapy - forum OB - plakat w Stalowej Woli - więcej nie pamiętam :hmmmm: ale jeszcze gdzieś go dawałam :roll: No i grzecznie czeka w kolejce do Dziennika Polskiego, ale kolejka jest dłuuuga :roll: Quote
kinga Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Camara napisał(a): Brutus jest ogłaszany - GW w Krakowie (dziś) - niestety bez odzewu :shake: - GW w Lublinie - Murka na pewno napisze co z tego wyniknie - allegro - alegratka - aleokazja - interpress - krakvet - 4łapy - forum OB - plakat w Stalowej Woli - więcej nie pamiętam :hmmmm: ale jeszcze gdzieś go dawałam :roll: No i grzecznie czeka w kolejce do Dziennika Polskiego, ale kolejka jest dłuuuga :roll: słabo, Camaro - słabiutko :-(... - sama widzisz, ze nie ma ŻADNEGO odzewu :shake: jakbyś zaczeła z sercem hopać wątek- to moze coś by z tego wynikło... a nie tak się rozdrabniasz bez sensu. Quote
samoglow Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 witaj Brutusku, witajcie hopacze! Bylam pewna, ze modzi nie wytrzymali i zlikwidowali dogomanie!!!~ A tu niespodzianka - znow mozna hopac!!!:multi::loveu: Quote
Murka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Z GW Lublin cisza :-( Ale będę wysyłać uparcie :mad: Info jest też na adopcje.org :cool3: Brutusik oswoił się już całkowicie do tego stopnia, że potrafi zwarczeć lub "ustawiać" innego psa :cool3: Skarcony jednak szybko doprowadza się do porządku. Posłuszny jest bardzo i właściwie w każdej sytuacji zawołany przybiega natychmiast. Jest bardzo serdeczny. Skacze na człowieka w powitaniu, ale robi to bardzo delikatnie. Ledwo czuje sie dotknięcie jego przednich łap :cool3: Jest cudowny i ten kto go przygarnie będzie miał cuuudownego przyjaciela :loveu: Quote
samoglow Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Brutusku, idziemy na poranny spacerek :painting: Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ufffff. No tak. Ja też sie czułam zbanowana. W pracy wykazałam nadaktywność zadziwającą. Szok. Może zostane pracownikiem meisiąca. Hopaj maleńki. Cioteczka myśli o Tobie. Quote
samoglow Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Moze i zostaniesz, bo serwer dogomanii ledwo lazi, no i zostaje tylko praca :shake: Hopaj na pierwsza, oczywiscie Bruti :lol: Quote
samoglow Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Hej cioteczki - POBUDKA ! Hopac tu Brutusa slicznie :mad: Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Siem zbudziłam DAWNO. O 6.00. I hopam, hopam. J apopadłam w poczucie winy. Że ten biedny serwer, to juz tych głupot może nie wytrzymuje... I dlatego taki chorowity. Quote
samoglow Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Nie rozumniem? Jakich glupot? Czyzbys miala na mysli nasza wzmozona dobroczynna dzialalnosc?! :crazyeye: Quote
samoglow Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 I znow cisza ! :mad: Kinga pewnie znow obcuje ze Sztuka, przez duze SZ, Paulina zajmuje sie Cola, ale Ty Mariolu, co Ty robisz, skoro juz nie spisz? :cool3: Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 No ogólnie naszą działalność... Hoppppsamy. Quote
Recommended Posts