mar.gajko Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dobrze Samoglow, że przypomniałaś. Zdjęcia. Zdjęcia. Coś "kapią" tymi zdjęciami, jakby to reglamentacja jakaś była. Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 kinga napisał(a):samoglow - Ty się z każda muchą chcesz zaprzyjaźnić, po uprzednim ochrzczeniu jej? :roll: wszystko ok?! Kingo, podrzuć jakąs muszkę Samoglowowi, nie bądź samolubna taka. Może być Euzebia. Quote
kinga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 mar.gajko napisał(a):Kingo, podrzuć jakąs muszkę Samoglowowi, nie bądź samolubna taka. Może być Euzebia. właśnie lata mi przed klawiaturą komarek Efraim, bo go jednak - chyba - chybiłam. moze komarka? ...choć coś już nie lata...:shake: Quote
samoglow Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 I gdzie Wasza milosc do Braci Mniejszych - jak komarek, to zaraz zabic :shake:, z muszkami nie wolno sie przyjaznic...a co muszka nie czlowiek? tez szuka zrozumienia I o zdjecia prosimy, tylko ladne :mad: i hop Brutusku i ....zmiatam do domu:bye::scared: Quote
samoglow Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A teraz hopam cie Brutusku wieczorem, zeby Kinga nie gadala, ze to tylko w godzinach pracy, jak mi sie nudzi...:eviltong: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A z rana znow idziemy na spacer :lol: Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hop, raniutko cię pozdrawia cioteczka Brutusku kochany. Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A co tam bylo na sniadanko, psinko? kawusia, rogaliczki z dzemikiem?:evil_lol: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No bo chyba dali sniadanko, co ???!!!! Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 wszystkich wystraszyłyście. wszystkich. nikt już nawet palcem nie kiwnie, zeby Brutusowi pomóc :shake: Brutusku - JA Cię będe wspierała, mimo głupot, które moje przedmówczynie od świtu tu wypisują :shake: hop! Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kinga napisał(a):wszystkich wystraszyłyście. wszystkich. nikt już nawet palcem nie kiwnie, zeby Brutusowi pomóc :shake: Brutusku - JA Cię będe wspierała, mimo głupot, które moje przedmówczynie od świtu tu wypisują :shake: hop! A niby czym tak starszyłyśmy? Że Samoglow pyta o sniadanko? CZy dzemik i kawusia? No, co w tym takiego dziwnego. Przecież pies musi jeść, czasami chociaż. Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No wlasnie, u Ciebie Kingo, psiaki nie dostaja jesc? :mad: Zadnej kawki, nawet zbozowej, bo o nesce to juz nie smiem pytac...:shake: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 albo i z cukrem - trzy w jednym. Dla slabszych osobnikow z nadcisnieniem - Ricore !:razz: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Z przykroscia zauwazylam, Mariolu, ze zdradzasz Brutusa z Cola! :shake: Oj, popraw sie ! :cool3: Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Przeciez wiesz, że ja Coli nie lubię... Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Czyli wchodzac na jej watek sie umartwiasz....:-( Hop Bruti, hop na pierwsza! Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 samoglow napisał(a):Czyli wchodzac na jej watek sie umartwiasz....:-( Hop Bruti, hop na pierwsza! Ano się umartwiam. Hop. Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ja wiem, ze to Wielki Post, ale usmiechnij sie i nie trac nadziei...Pomozemy Brutusowi, podrzucimy go na pierwsza! Zauwazylas jak Kinga sie od nas odciela? Moze nie lubi kawy?.....albo Brutusa.....:crazyeye: Quote
PaulinaT Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Uwaga uwaga - jezdem. I HOP! piszę. A Colisi proszę mi tu nie dyskredytować :mad: Quote
Camara Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ja się zastrzelę :placz::placz::placz: przed chwilą dzwonił gościu i pytał się, czy Brutusek przypomina kaukaza. I podziękował bo nie przypomina. To już drugi taki gość, dla którego Brutus jest za mały :mad: a jak mam duże to są znów za duże :diabloti: czego ci ludzie chcą???? Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wszędzie chcą się strzelać. Brutus PRZYPOMINA kaukaza! Kaukaza miniaturę (tzn. z tych mniejszych). Ludzie chcą: sławy, bogactwa i urody. Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='PaulinaT']Uwaga uwaga - jezdem. I HOP! piszę. A Colisi proszę mi tu nie dyskredytować :mad: Słowa zawierające - kredytować - kredyt - są niepożądane. Quote
PaulinaT Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 mar.gajko napisał(a):Słowa zawierające - kredytować - kredyt - są niepożądane. Jakimś uprzedzeniem mi tu pachnie... :cool3: Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 PaulinaT napisał(a):Jakimś uprzedzeniem mi tu pachnie... :cool3: Nikt tu nikogo przed nikim nie UPRZEDZAŁ. Chyba. Quote
Recommended Posts