Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

wspaniały !!!!

:multi:

oby tylko za dużo juz nie przytył bo go nogi nie uniosą :lol::evil_lol:

wydrukowałam fotki i dziś w hoteliku pokazywałam:oops: . P.Monika (pracuje tam ) nie mogła uwierzyć ze to Odi :p :p :p

P.Tomek tez stwiredził ze nie poznałby go ...

co prawda podpadli mi oboje twierdząc ze dopiero teraz to piękny pies :roll: .... no ale wybaczę to ....

...kiedyś ..... :diabloti:

....może ......

ehhhh ..... :loveu: ..jak ja się cieszę ze na Was trafił :loveu::multi:

Posted

Przygarnęła mi dziś agamika że odmieńca nie widziałam :razz: i przygnałam sie poprawić. I wiecie co? Ja wiedziałam że tak będzie :multi: że właśnie taki będzie piękny :loveu::loveu::loveu: jak znajdzie dom.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Odi mądraliński taki....jest już u nas pół roku i 2 dni :loveu:, wszystko u niego w porządku, np. czasem zostawia w misce jedzenie, już nie jest takim łakomczuchem. Ostatnio też zdarza sie że zostaje sam w ogrodzie ale tylko jak jest jasno i ma owarty balkon ;) (oczywiście woli towarzystwo). Generalnie zapraszamy w odwiedziny wszyskich miłych Odaszkowi, myśle że już czuje się u nas bezpieczny a my z nim.
Także dogdajcie termin a my sie dostosujemy, moze pierwsza sobota (18.04) po świętach ? pozdrowienia
k.

• 1 month later...
Posted

irenaka napisał(a):
Co Wy z tym całowaniem?:evil_lol: Zaraz wujka Romka naślę;)
Mam nadzieję, że zdjęcia są?:mad:;)

sie Aga niech tlumaczy:roll:ja aparat mialam....no sila prawie zabronila mi robic zdjecia:oops:

a tak naprawde to nie ma,bo ...my tak z nienacka wpadlysmy i tylko Odika zastalysmy,a nie chcialysmy by ktos obserwujac dwie wariatki pod bramka jeszcze zobaczyl,ze zdjecia cykamy....ale beda...jak legalnie sie na wizyte wybierzemy:p

Pani Irenko doszla moja odpowiedz na PW?

Posted

Co Wy z tym całowaniem?:evil_lol: Zaraz wujka Romka naślę;-)
Mam nadzieję, że zdjęcia są?:mad:;-)
1. tej najcudowniejszej mordki na świecie Odikowej się nie da nie całować:oops:

2. no ja nie wiem czy Odi chciałby się z facetem całować :eviltong:

3. tak głupio było komUŚ przez ogrodzenie robić foty :evil_lol: Jak napisała karusiap, wizyta była nieplanowana zupełnie , akurat przejeżdżałyśmy obok i gospodarzy nie zastałysmy , a ja nie wytrzymałam po tych wszystkich miesiącach, tak małej odległości od Odiego i MUSIAŁAM ZAJRZEC :oops: I porwałam karusiep ze sobą .... ehh, jaki on wspaniały

Posted

agamika napisał(a):
1. tej najcudowniejszej mordki na świecie Odikowej się nie da nie całować:oops:

2. no ja nie wiem czy Odi chciałby się z facetem całować :eviltong:

3. tak głupio było komUŚ przez ogrodzenie robić foty :evil_lol: Jak napisała karusiap, wizyta była nieplanowana zupełnie , akurat przejeżdżałyśmy obok i gospodarzy nie zastałysmy , a ja nie wytrzymałam po tych wszystkich miesiącach, tak małej odległości od Odiego i MUSIAŁAM ZAJRZEC :oops: I porwałam karusiep ze sobą .... ehh, jaki on wspaniały

Po pierwsze, to ja się dziwię, że nie sforsowałyście bramy;),aby wycałować tą kochaną mordkę.
Po drugie dziwie się sąsiadom, że policji nie wzywali, jak już mordeczka była całowana przez furtkę, bo widok był pewnie zacny:evil_lol:.
Po trzecie to wujek Romek z całą pewnością chciałby Was całować a nie Odika. Tego jestem pewna. Tylko co na to Odik? Może by zęby pokazał?

Karusia:loveu: -pw dostałam, tylko jeszcze nie wiem nic na 100%.
Dzisiaj dam Ci znać, będę mieć konkrety.

Posted

:multi::multi::multi: dzis juz nie przez ogrodzenie Odika widziałam :loveu:...
"maleństwo" kochane , jak się do niego przylepiłam , to ciężko mi było się odlepić :oops:

Odiś bardzo ładnie przytył , wygląda jak PIES a nie półpies :cool3: ale zachował tą swoja głupkolowatośc:loveu: .. nieustanny szczeniak . WIDAC ZE JEST MU WSPANIALE ! TAKIEGO PSA NIEJEDNA OSOBA BY POZAZDROŚCIŁA :p

Kasiu i Tomku DZIEKUJĘ ZA TEN DOM :loveu:

zdjecia ma edit_f i jutro mi przesle

Posted

Jagienka napisał(a):
Hura hura hura... :multi::loveu:
Już jest "jutro" :oops:

no przecież wiem :)
aga by mi żyć nie dała, gdybym o tym zapomniała :p