AMIGA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 O BOGOOOWIEEEEEEE !! Jak sobie przypomnę jak on bedak wyglądał po przyjeździe do hotelu:shake: To niesamowite :loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Naprawdę niesamowite. Nigdy nie zapomnę jak go zobaczyłam zaraz po Krzyczkach... A teraz- cudo:loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wspaniały !!!! :multi: oby tylko za dużo juz nie przytył bo go nogi nie uniosą :lol::evil_lol: wydrukowałam fotki i dziś w hoteliku pokazywałam:oops: . P.Monika (pracuje tam ) nie mogła uwierzyć ze to Odi :p :p :p P.Tomek tez stwiredził ze nie poznałby go ... co prawda podpadli mi oboje twierdząc ze dopiero teraz to piękny pies :roll: .... no ale wybaczę to .... ...kiedyś ..... :diabloti: ....może ...... ehhhh ..... :loveu: ..jak ja się cieszę ze na Was trafił :loveu::multi: Quote
israel Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Odiś Grubasek :loveu: Długo się naczekał ale za to teraz ma najlepszy dom na świecie :) Odiś na metamorfozy, no chyba że już jest :oops: Quote
Jagienka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 israel napisał(a): Odiś na metamorfozy, no chyba że już jest :oops: Jest jest, już dwa razy chyba nawet był... :loveu: Quote
weszka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Przygarnęła mi dziś agamika że odmieńca nie widziałam :razz: i przygnałam sie poprawić. I wiecie co? Ja wiedziałam że tak będzie :multi: że właśnie taki będzie piękny :loveu::loveu::loveu: jak znajdzie dom. Quote
brazowa1 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ech,dla ocieplenia serca sobie tu zajrzalam :) pozdrowienia dla Odika i jego Rodziny:) Quote
Kasia 22 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Odi mądraliński taki....jest już u nas pół roku i 2 dni :loveu:, wszystko u niego w porządku, np. czasem zostawia w misce jedzenie, już nie jest takim łakomczuchem. Ostatnio też zdarza sie że zostaje sam w ogrodzie ale tylko jak jest jasno i ma owarty balkon ;) (oczywiście woli towarzystwo). Generalnie zapraszamy w odwiedziny wszyskich miłych Odaszkowi, myśle że już czuje się u nas bezpieczny a my z nim. Także dogdajcie termin a my sie dostosujemy, moze pierwsza sobota (18.04) po świętach ? pozdrowienia k. Quote
Kasia 22 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Odi z luką spędzili razem u nas w domu tydzień, oj działo się działo, od rana do wieczora szaleństwo... Quote
karusiap Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 :loveu:jak sie za lapki pieknie trzymaja:loveu: Quote
agamika Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 A JA DZIŚ KOGOŚ WIDZIAŁAM :loveu: A JA DZIŚ SIĘ Z KIMŚ CAŁOWAŁAM :oops::evil_lol: Quote
karusiap Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 a ja tez widzialam:multi: i zęby widzialam....ja sie nie calowalam:cool1: Quote
irenaka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Co Wy z tym całowaniem?:evil_lol: Zaraz wujka Romka naślę;) Mam nadzieję, że zdjęcia są?:mad:;) Quote
karusiap Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 irenaka napisał(a):Co Wy z tym całowaniem?:evil_lol: Zaraz wujka Romka naślę;) Mam nadzieję, że zdjęcia są?:mad:;) sie Aga niech tlumaczy:roll:ja aparat mialam....no sila prawie zabronila mi robic zdjecia:oops: a tak naprawde to nie ma,bo ...my tak z nienacka wpadlysmy i tylko Odika zastalysmy,a nie chcialysmy by ktos obserwujac dwie wariatki pod bramka jeszcze zobaczyl,ze zdjecia cykamy....ale beda...jak legalnie sie na wizyte wybierzemy:p Pani Irenko doszla moja odpowiedz na PW? Quote
agamika Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Co Wy z tym całowaniem?:evil_lol: Zaraz wujka Romka naślę;-) Mam nadzieję, że zdjęcia są?:mad:;-)1. tej najcudowniejszej mordki na świecie Odikowej się nie da nie całować:oops: 2. no ja nie wiem czy Odi chciałby się z facetem całować :eviltong: 3. tak głupio było komUŚ przez ogrodzenie robić foty :evil_lol: Jak napisała karusiap, wizyta była nieplanowana zupełnie , akurat przejeżdżałyśmy obok i gospodarzy nie zastałysmy , a ja nie wytrzymałam po tych wszystkich miesiącach, tak małej odległości od Odiego i MUSIAŁAM ZAJRZEC :oops: I porwałam karusiep ze sobą .... ehh, jaki on wspaniały Quote
irenaka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 agamika napisał(a):1. tej najcudowniejszej mordki na świecie Odikowej się nie da nie całować:oops: 2. no ja nie wiem czy Odi chciałby się z facetem całować :eviltong: 3. tak głupio było komUŚ przez ogrodzenie robić foty :evil_lol: Jak napisała karusiap, wizyta była nieplanowana zupełnie , akurat przejeżdżałyśmy obok i gospodarzy nie zastałysmy , a ja nie wytrzymałam po tych wszystkich miesiącach, tak małej odległości od Odiego i MUSIAŁAM ZAJRZEC :oops: I porwałam karusiep ze sobą .... ehh, jaki on wspaniały Po pierwsze, to ja się dziwię, że nie sforsowałyście bramy;),aby wycałować tą kochaną mordkę. Po drugie dziwie się sąsiadom, że policji nie wzywali, jak już mordeczka była całowana przez furtkę, bo widok był pewnie zacny:evil_lol:. Po trzecie to wujek Romek z całą pewnością chciałby Was całować a nie Odika. Tego jestem pewna. Tylko co na to Odik? Może by zęby pokazał? Karusia:loveu: -pw dostałam, tylko jeszcze nie wiem nic na 100%. Dzisiaj dam Ci znać, będę mieć konkrety. Quote
agamika Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :multi::multi::multi: dzis juz nie przez ogrodzenie Odika widziałam :loveu:... "maleństwo" kochane , jak się do niego przylepiłam , to ciężko mi było się odlepić :oops: Odiś bardzo ładnie przytył , wygląda jak PIES a nie półpies :cool3: ale zachował tą swoja głupkolowatośc:loveu: .. nieustanny szczeniak . WIDAC ZE JEST MU WSPANIALE ! TAKIEGO PSA NIEJEDNA OSOBA BY POZAZDROŚCIŁA :p Kasiu i Tomku DZIEKUJĘ ZA TEN DOM :loveu: zdjecia ma edit_f i jutro mi przesle Quote
Jagienka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Hura hura hura... :multi::loveu: Już jest "jutro" :oops: Quote
edit_f Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jagienka napisał(a):Hura hura hura... :multi::loveu: Już jest "jutro" :oops: no przecież wiem :) aga by mi żyć nie dała, gdybym o tym zapomniała :p Quote
Jagienka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak Odi poważny... dostojny... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I jaka zakochana para :loveu::loveu::loveu: Quote
gusia0106 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 O kurka...Teraz to z niego naprawdę jest kawał psa :multi: Quote
Recommended Posts