Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie.. wątek umarł.. co się dzieje z Ramirezem? Jak ma znaleść domek jak u niego nie wiadomo co słychać.. Fotki nowe by sie przydały i rzeczywiscie czas pomyslec o kastracji ;)

Posted

o co chodzi z tym tatuażem-pies był sprawdzany, ma tatuaż, a tutaj przeczytałam, że pies go nie ma...
Mam nadzieję, że ten post o tym, by psa nie kastrować stronę wcześniej, bym tylko żartem-to oczywiste, że pies musi być wykastrowany i nie jest powiedziane, że odbije się to na jego temperamencie..to jakieś slogany sprzed 40 lat..

Posted

Doddy czemu ma być ta cisza? Jak znalesc mu ciepły kąt jak tu żadnych info czy fotek nowych.. O chłopaku zapominają jak tu cisza, nawet po to by pozbierac kaskę na hotel..

Posted

sytauacja opanowana - narazie .( zadne rowiazanie)
pies ma czas do niedzieli wieczora bo na tyle udalo nam sie załatwić DT - a pozniej..... , wciaz potrzebne finanse na hotel , bez tego ani rusz - nie mozna go nigdzie dać gdyz nie ma srodkow na utrzymanie.
Rita jest chora polozyla sie juz - bo dzis , miala ciezki dzien.

Posted

justynavege napisał(a):
Viola plis czytelniej :)
bo ne rozumiem czy hoelik go nei chce czy nei ma srodkow na hotelik

Justyś - ja rozumuję tak - kasa na hotel się jakas znajdzie - byleby nie bylo to ponad mozliwosci finansowe fundacji. Doddy prosila o przewiezienie go do Wieliczki - bo to i w miarę dobry hotel i niezbyt drogi. Pies musi opuścić obecne miejsce, bo jest w nieogrzewanym boksie i dostal już gila. To tak w skrocie co udalo mi sie polaczyc w calosc z 2 forum. Nie wiem gdzie go nie przyjęli - bo Rita tego nie napisala....

No i dalej problem - gdzie go dać...coby nie marzl:shake:

Posted

Ramirez musial opuscic hotel u Adriana bo bylo mu za zimno.
Mial trafic do jakiegos hotelu zalatwionego przez Rite ale niestety hotel go nie przyjal bo nie ma w ksiazeczce szczepien zakaznych.

Nie ma hotelu, ktory go chce przyjac i ktory bylby w okolicach Rity.
Nie ma takze kasy na kolejne miesiace pobytu psiaka w hotelu.

Rita byla sklonna oddac Ramireza bylemu wlascicielowi...
Byla z psem w schronisku, na szczescie go nie przyjeli.

Potrzebne sa finanse na Ramireza dalsze ratowanie! I to pilnie! I najlepiej hotel i osoba, ktora podejmie sie pilotowania jego dalszego losu!

Mi jest ciezko cokolwiek robic z Warszawy...

Posted

a nie mozna zaszczepic ramireza ??

"Rita byla sklonna oddac Ramireza bylemu wlascicielowi... "

no nie to jakiś koszmar
Rita :crazyeye:
"Byla z psem w schronisku, na szczescie go nie przyjeli. "
o matko.............
w schronisku z łatką agresywny moze albo zostać uspiony
albo jesli trafi do boksu z innymi psami zrobic ktoremus krzywde

Rita , co sie dzieje ??????????
skad te decyzje????????????

matko nie wierze.............

Posted

teraz to ja juz nic nei rozumiem :oops:

to po co ratować psa ??

skoro pozniej zaswita pomysl by go oddać wlascicielowi

czlowiekowi ktory szczul ramireza na innego psa i ten pies nie przezyl :placz:
człowiekowi ktory tego psa porzucił umierajacego..........

pozwolic by doszlo do kolejnych tragedii ??

bez sensu

Posted

Boze przepraszam za nieskladne pisanie ale klawiatura mi robi niespodzianki - jakos ja reanimuje;/
no ale juz przetłumaczone widze - pisałam w wielkim pośpiechu stad moje bledy - jeszcze raz przepraszam :(

Posted

justynavege, czy podjelabys sie opieki nad Ramirezem? W oplacaniu hotelu oczywiscie nasza Fundacja bedzie Ci pomagac.
Potrzebna po prostu osoba, ktora zacznie dzialac. Moze sie piszesz?

Ja nie mam w Wawie ani okolicach miejsca dla niego. Same kojce, w ktorych on padnie lub zamarznie.

Posted

Jest zaszczepiony na wscieklizne.
Przede wszystkim to trzeba znalezc miejsce w ktorym przyjma chorego psa! Do Wieliczki takze trzeba by bylo zadzwonic i zapytac.

Jezeli ktos ma jakis pomysl prosimy o kontakt.