andzia69 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Bidulek...:-( ale i tak ładnie wygląda:loveu: Quote
pusia2405 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Oj, to cierpi chłopak. może uda się go zwalczyć, tego wredniaka gronkowca:-( Quote
doddy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ale przynajmniej pięknie wygląda! Monia, jak możemy coś pomóc to pisz. Quote
arjuna Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 doddy napisał(a):Ale przynajmniej pięknie wygląda! Monia, jak możemy coś pomóc to pisz. Ja też jestem pod wrazeniem jego wyglądu-w ogóle nie widać po nim lat.:) jeśli możecie, to napiszcie mi jaką karmę byście proponowali zamiast Eukanuby, Hillsa czy royala..Myślę o karmie dobrej jednak o połowę tańszej-do 150 za worek. Mamy kilka psów na utrzymaniu i wersja 270 za worek+puszki+leczenie trochę ciągna nas po kieszeni. Teraz Ramirez jest na Hill's, ale jako, ze zapowiada się dlugie leczenie-musimy ograniczyć wydatki.. Za czyszczenie uszu(płukanie uszu po głupim jaksiu) wraz z daniem antybiotyku wet zażyczył sobie 188zł.:icon_roc: Quote
andzia69 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 a np. Acana? ja daję swoim burkom na przemian z Britem Quote
pusia2405 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 andzia69 napisał(a):a np. Acana? ja daję swoim burkom na przemian z Britem Też polecam Acanę. Ja przeszłam po Royalu. Jest tańsza (tylko nie wiem w tej chwili o ile:razz:) i wcale nie gorsza, jak nie lepsza. Quote
CASIA&ttb Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Monia może Nutra z jagnięciną-będe rozmawiać ze śwoim dostawcą mięsa czy będą mieć jeszcze nutre czerwoną(jest w fajnej cenie)-ewentualnie jakbyś była zainteresowana nutrą wysokoenergetyczną dla Rudej czy Pikiego to sie odezwij bo mi szlag trafił kontakty GG... Quote
Apbt_sól Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Kochani prosimy i głosy dla funacji AST , kazdy głosik na wage złota!!! :) [url]http://pl.youtube.com/watch?v=ZbCtmymoolY[/url] Jesli jeszcze nie oddałeś/aś swojego głosu, to proszę poświęć 5 minut, zarejestruj się na stronie [url]http://www.krakvet.pl/forum/[/url] potrzebny jest tylko mail na który zostanie wysłany link aktywacyjny, po kliknieciu na ten link wystarczy wejsć na stronę [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137[/url] i zagłosować na AST-fundacja na rzecz zwierzat niechcianych to tak niewiele a pomoże Fundacji w ratowaniu kolejnych porzuconych, chorych i potrzebujacych opieki psów, dzięki Twojemu głosowaniu, Fundacja otrzyma pomoc od Internetowego sklepu Krak-Vet, która teraz jest jej niezwykle potrzebna, Twój głos nic nie kosztuje a moze bardzo pomóc, a Ty będziesz miał/a na swoim koncie o jeden dobry uczynek wiecej Jeśli jesteś ciekawa/wy jak wiele Fundacja robi dla swoich podopiecznych wejdź na stronę [url]http://www.fundacja-ast.pl/[/url] Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do namowy znajomych do głosowania Dziękuje z całego serca za każdy oddany głos Quote
zdrojka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Poszedł głosik na AST :p Ależ on pięknie wygląda :loveu: Quote
arjuna Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 nareszcie... Byliśmy dzis z wizytą u naszego chłopczyka. Troszkę podupadł na zdrowiu: szczegolnie jeśli chodzi o tylnie łapki. W końcu ma już gdzieś z 12 lat... Cieszy się dalej jak szczeniak., wiecznie nienajedzony, spasiony i bardzo szczekliwy:) Powitanie było namiętne: potem zaś "dzień jak co dzień"... akcja "ciastko": i ryzykowna "akcja kotlet"... Quote
andzia69 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Monia - nie mów tak głośno, że on ma tyle lat bo się jeszcze obrazi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wygląda cudnie:loveu: Quote
doddy Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Zdjęcie z ciastkiem najlepsze. Normalnie wpatrzony jak w ... ciastko :crazyeye: Quote
arjuna Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Jakiś miesiąc temu nasz Ramirez umarł:( Przezył ok. 17 lat, z czego ostatnie 6 z nasza rodziną...Poczekaj tam na nas psiaczku:( Quote
andzia69 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 arjuna napisał(a):Jakiś miesiąc temu nasz Ramirez umarł:( Przezył ok. 17 lat, z czego ostatnie 6 z nasza rodziną...Poczekaj tam na nas psiaczku:( słusznego wieku dożył...i najlepsze lata z Wami! Quote
Recommended Posts