Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsze wplaty:
Angel(bazarek) 6zl
Dariaopole 25zl
Vektra (bazarek) 25zl

RAZEM: 612zl
Dziekujemy :loveu::loveu::loveu:

Tym oto sposobem udalo nam sie przekroczyc magiczna liczbe 600zl. Mamy na miesiac hotelu Fuksa.
Udalo nam sie te kwote uzbierac 2 dni przed uplywem miesiaca jak Fuks zostal uratowany!

Pamietajcie jednak, ze zbiorka trwa nadal, bo na razie nie ma wizji domu dla Fuksa.

Mam pytanie co z kastracja Fuksa?

Posted

podnosze ramireza i jeszcze raz ci rita dziekuje za bazarki chyba musze sie do ciebie przejechac i bedziesz mnie uczyc jak wstawiac zdjecia :evil_lol: a dla adriana wielki buziak za wielkie serducho dla ramireza :loveu: prosze wysciskaj ode mnie chłopaka:loveu:

Posted

Witam wszystkich, ramirez ma się dobrze, rana na głowie jest już prawie cała porośnięta nową sierścią i niewidoczna. Jest już gotowy na przeprowadzkę do nowego domu. Mamy nadzieję że się szybko znajdzie. Odnośnie jajek :-) to ja nie widzę żadnego powodu aby go ich pozbawiać. O ile sterylizacja suk ma swoje medyczno-populacyjne powody i nie ma dużego wpływu na zmianę zachowania i osobowości suczki to kastracja zmienia psa bardzo. W przypadku Ramireza nie ma potrzeby stępiania jego chrakteru. Całą swoją energię wkłada w bieganie i skakanie. Postaram się o fotki w najbliższym czasie.

Pozdrawiamy Adrian i Ramirez

Posted

tak jest - drogi mężczyzno!!!! jesli pies jest pod opieką fundacji - idzie do domu bezjajeczny!!!

ja chyba tego nigdy nie zrozumiem - dlaczego kobiety nie mają nic przeciw sterylizacji suk, a mężczyźni to zawsze swoje - wie ktos????:cool3::cool3::cool3:

Posted

A_Cichy napisał(a):
Witam wszystkich, ramirez ma się dobrze, rana na głowie jest już prawie cała porośnięta nową sierścią i niewidoczna. Jest już gotowy na przeprowadzkę do nowego domu. Mamy nadzieję że się szybko znajdzie. Odnośnie jajek :-) to ja nie widzę żadnego powodu aby go ich pozbawiać. O ile sterylizacja suk ma swoje medyczno-populacyjne powody i nie ma dużego wpływu na zmianę zachowania i osobowości suczki to kastracja zmienia psa bardzo. W przypadku Ramireza nie ma potrzeby stępiania jego chrakteru. Całą swoją energię wkłada w bieganie i skakanie. Postaram się o fotki w najbliższym czasie.

Pozdrawiamy Adrian i Ramirez

może TY nie widzisz powodu dla którego Ramirez będzie kastrowany ale ta decyzja nie należy do Ciebie a Ramirez przed adopcją będzie "bezjajowy" :evil_lol:

Pozdrawiam i Dziękuje za super opiekę nad Ramirezem :loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
tak jest - drogi mężczyzno!!!! jesli pies jest pod opieką fundacji - idzie do domu bezjajeczny!!!

ja chyba tego nigdy nie zrozumiem - dlaczego kobiety nie mają nic przeciw sterylizacji suk, a mężczyźni to zawsze swoje - wie ktos????:cool3::cool3::cool3:

andzia zgadzam sie w całej rozciagłosci
nawet swiadomi mezczyzni w przypadku rozmowy o kastracji psa chwytaja sie wiadomo gdzie i syczą ałłłłłłł
a gdy mowa o sterylce suczek jakos nie robi to na nich wrazenia :crazyeye::mad:

Posted

Kastracja w zaden sposób nie wpływa na charakter psa -pod względem pracy- i jego popęd w tymże kierunku. Ani u suki ani u psa ;)
Pozatym jest jednak zasada, że psiaki spod skrzydełek Fundacji jajcowe nie idą do adopcji ;)

Posted

Kolejna wplata:
Agus i Biusiu - 15zl

RAZEM: 682zl
Dziekujemy :loveu::loveu::loveu:

Adrian prosilabym Cie o kontakt, czy masz jakiegos weta ktory taniej zrobilby kastracje Ramirezowi? A moze dziewczyny wspolpracuja z jakims wetem?

Adrian, czy warunki u Ciebie w hotelu sa takie, ze on po zabiegu bedzie mogl u Ciebie dochodzic do siebie, czy szukamy Kliniki ze szpitalem?

P.S. Jak szkolenie Ramireza?

Posted

Agus i Biusiu - 15zl
Urszula Jurczuk 40zl
Agata Wieczorek 15zl

RAZEM: 667zl
Dziekujemy :Rose: :loveu:

Przypominam ze Fuks nadal potrzebuje niązka na hotel a kastrowanko rozniez by sie zdało?:p

I szukamy domku!

Posted

[quote name='Angel_']
Kastracja w zaden sposób nie wpływa na charakter psa -pod względem pracy- i jego popęd w tymże kierunku.
Ani u suki ani u psa ;)
Pozatym jest jednak zasada, że psiaki spod skrzydełek Fundacji jajcowe nie idą do adopcji ;)

i tak powinno byc! AMEN!!!