Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata - jarek psami nie szczuje, nie ma takiej potrzeby skoro wkoło tyle sprzętu :diabloti:
Andzia Heńka nie wzięła bo się grubas nie zmieścił i tyle !!! :evil_lol: na otarcie łez wkleiła jakies fotki tej pierdołki u siebie na wątku :cool3:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Moj komentarz byl zartobliwy i dotyczył tego kawalka wypowiedzi :)

Daria , Frodo to nie pierdólka i biedny nie pojechał nad morze , to okrutne !

nie skumałam głupka :oops:
A Frodo to jest pierdółka słodka i śliczna ale jednak pierdółka :evil_lol:
jakby był bullowaty to Andzia by się go nie wstydziła i zabrała by go nad te morze :diabloti:

Posted

Daria przekraczasz bezpieczna granice, lojalnie uprzedzam :angryy:

Obejrzalam zdjęcia bo myslalam, ze jest wiecej w ramach zadoscuczynienia a tam głównie te bezuche okropne psy i tylko dwa Frodo.
Ide film poogladac .

Jakby Heniek byl mniejszy to by się zmieścil...a tak to caly bagażnik, ja i Mania z tylu, a Zgred calą drogę siedzial obok kierowcy i nie mial zamiaru spać:mad: to niby gdzie mialam Henryka upakowac?

A czy wczesnij widzialas zdjecia Froda zimą???? pewnie nie,bo siem obrazielaś - tobie to chyba nikt nie dogodzi - Darii jakoś nie imputujesz, ze ma 4 bullowate:eviltong:

Posted

Darii to nie imputuje bo ona ma wszystkie kaleki , nieszczesna nie ma zadnego porzadnego psa a Ty masz i wcale go nie szanujesz.

no toś mnie rozbawila:megagrin::megagrin::megagrin: normalnie się posikalam:lol::lol::lol:

Posted

ja to o mało ,że sie nie posikałam na tym peronie jak z doddy na pociąg żeśmy czekali , jeszcze chwila a bym popuściła :evil_lol:

a jarek ze swoimi znajomościami wątpię ,że trafił by do paki :eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Musze je wyprac.

Jarku, napisz wprost, ze patalajstwa do "9" nie przyjmuja. :eviltong:

No właśnie dlatego samochód na opolskich tablicach musze parkować troche wcześniej na stacji benzynowej a nie na parkingu "9" :) No chyba że jade guciem on może wiele.