Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Daria , jak Jarkowi brakuje zabijania to daj mu link do watku Krzyczek . Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jak nie wzielas Frodo to nie chce do Ciebie jechac. . wiedziałam...ja to chiba przestanę się wypowiadać - bo co nie powiem to źle:-( Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Andzia po prostu nie przejmuj się tym co ta kobieta pisze ;) Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Daria , jak Jarkowi brakuje zabijania to daj mu link do watku Krzyczek . no co ty Jarek zabijania nie lubi tylko lubi popatrzeć na fajną broń :evil_lol: Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Broń to też miłe zwierzątka a strzelam bo lubię :diabloti:. A w Krzyczkach to trzeba by posprzątać :snipersm: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jak chciałam posprzątać gołymi rękami to moj anioł stróz mnie odciągnął a teraz pisze jaka to ja straszna jestem. Jarek , psem sie nie szczuje bo szkoda psa :) Andzia , jak mogłaś nie wziąc mojego ulubieńca , no jak !:crazyeye: Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata - jarek psami nie szczuje, nie ma takiej potrzeby skoro wkoło tyle sprzętu :diabloti: Andzia Heńka nie wzięła bo się grubas nie zmieścił i tyle !!! :evil_lol: na otarcie łez wkleiła jakies fotki tej pierdołki u siebie na wątku :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 JarekOpole napisał(a):Broń to też miłe zwierzątka Moj komentarz byl zartobliwy i dotyczył tego kawalka wypowiedzi :) Daria , Frodo to nie pierdólka i biedny nie pojechał nad morze , to okrutne ! Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Moj komentarz byl zartobliwy i dotyczył tego kawalka wypowiedzi :) Daria , Frodo to nie pierdólka i biedny nie pojechał nad morze , to okrutne ! nie skumałam głupka :oops: A Frodo to jest pierdółka słodka i śliczna ale jednak pierdółka :evil_lol: jakby był bullowaty to Andzia by się go nie wstydziła i zabrała by go nad te morze :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Daria przekraczasz bezpieczna granice, lojalnie uprzedzam :angryy: Obejrzalam zdjęcia bo myslalam, ze jest wiecej w ramach zadoscuczynienia a tam głównie te bezuche okropne psy i tylko dwa Frodo. Ide film poogladac . Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Daria przekraczasz bezpieczna granice, lojalnie uprzedzam :angryy: Obejrzalam zdjęcia bo myslalam, ze jest wiecej w ramach zadoscuczynienia a tam głównie te bezuche okropne psy i tylko dwa Frodo. Ide film poogladac . Jakby Heniek byl mniejszy to by się zmieścil...a tak to caly bagażnik, ja i Mania z tylu, a Zgred calą drogę siedzial obok kierowcy i nie mial zamiaru spać:mad: to niby gdzie mialam Henryka upakowac? A czy wczesnij widzialas zdjecia Froda zimą???? pewnie nie,bo siem obrazielaś - tobie to chyba nikt nie dogodzi - Darii jakoś nie imputujesz, ze ma 4 bullowate:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Darii to nie imputuje bo ona ma wszystkie kaleki , nieszczesna nie ma zadnego porzadnego psa a Ty masz i wcale go nie szanujesz. Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a): nieszczesna nie ma zadnego porzadnego psa jaruś - a może by Ci się tak omsknął paluszek na spuście i przestrzelił " niechcący" Beacie nóżkę ????:mad: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 No i co Tobie to da , powiedz . Chlop pojdzie do pierdla , ja sie wylize a moimi psami bedzie sie opiekować Doddy - zobacz ile klopotu z jednej pomylki na strzelnicy . Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Darii to nie imputuje bo ona ma wszystkie kaleki , nieszczesna nie ma zadnego porzadnego psa a Ty masz i wcale go nie szanujesz. no toś mnie rozbawila:megagrin::megagrin::megagrin: normalnie się posikalam:lol::lol::lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ojej to przepraszam ale dorosła kobieta i w majty robi - no wiesz :crazyeye: Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):ojej to przepraszam ale dorosła kobieta i w majty robi - no wiesz :crazyeye: dorosłym tyż się zdarza:eviltong: Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 W koncu w jakims celu stworzona pampersy dla doroslych... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nie chcialam tego pisac bo Andzia chyba o tym nie wie . Dobrze , ze to Ty ja uswiadomiłaś . Zmien sobie opis na gg bo juz sie przestraszylam, Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ja to o mało ,że sie nie posikałam na tym peronie jak z doddy na pociąg żeśmy czekali , jeszcze chwila a bym popuściła :evil_lol: a jarek ze swoimi znajomościami wątpię ,że trafił by do paki :eviltong: Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A nie chce mi sie. Jakos sam sie wkrada w ten opis nie wiem czemu. Olalam juz te kwestie. Ide wyprac Brene lub Mambe. Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 doddy napisał(a): Ide wyprac Brene lub Mambe. a co - koniecznie kogoś chcesz wyprać ??? Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 dariaopole napisał(a):jaruś - a może by Ci się tak omsknął paluszek na spuście i przestrzelił " niechcący" Beacie nóżkę ????:mad: Nie no szkoda 9tki żeby straciła reputacje . Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Musze je wyprac. Jarku, napisz wprost, ze patalajstwa do "9" nie przyjmuja. :eviltong: Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 doddy napisał(a):Musze je wyprac. Jarku, napisz wprost, ze patalajstwa do "9" nie przyjmuja. :eviltong: No właśnie dlatego samochód na opolskich tablicach musze parkować troche wcześniej na stacji benzynowej a nie na parkingu "9" :) No chyba że jade guciem on może wiele. Quote
Recommended Posts