dariaopole Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 o bożżże :crazyeye: toż to się zrobił wątek jakiś geriartryków :evil_lol: jakbym czytała scenariusz "Ostrego dyżuru" wiem kochani,że nie powinno sie pocieszać czyimś nieszczęściem ale już mi lepiej :diabloti: Beata- nie opuszczaj nas!! Kto się będzie z nami droczył ???? aha dziś jak robiłam zdjęcie do dowodu to fotografka opowiadała mi jak to jej labrador użarł ją w rękę bo go zaszła od tyłu !!!! wyobrażacie sobie ??? i niby te bullowate takie groźne tak ?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kazdy by sie zdenerwowal jakby go fotografka zaszla od tylu, ja tez :) Szczesciara , Ty juz zdjecie zrobilas .... ja jeszcze nie , ciekawa jestem czy sa znaki szczegolne w nowym dowodzie - bedziesz musiala sobie cos wpisac Daria ;) Quote
dariaopole Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Kazdy by sie zdenerwowal jakby go fotografka zaszla od tylu, ja tez :) Szczesciara , Ty juz zdjecie zrobilas .... ja jeszcze nie , ciekawa jestem czy sa znaki szczegolne w nowym dowodzie - bedziesz musiala sobie cos wpisac Daria ;) nie ma znaków szczególnych :eviltong: a fotke robiłam w biegu z fryzura pożal się boże bo nie moge nawet zadbać o moje kudły sama. Quote
Poker Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 to ja się dołączę Podobno miało mnie spotkać wielkie szczęście w związku z zaistniałą sytuacją,ale jakoś tego nie zauważyłam,bo może ogólnie mam szczęście :evil_lol:. Otóż w letne popołudnie grabiłam trawkę na ogródku,a niebo było czyste i błękitne.Wokół żadnych drzew i nagle poczułam mocne PLUM na swojej głowie. Spojrzałam w niebo, a tam .....leci jeden jedyny ptak ,który wybrał moją łepetynę na swoje WC :evil_lol:.To się nazywa mieć farta :lol: Na szczęście dziury w czaszce mi nie zrobił. Quote
karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 heh ;P że akurat ptaszyna ciebie wybral ;DDD Quote
dariaopole Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 w srode Seven stracil jajecka :evil_lol: u weta byl przekochany i przegrzeczny:loveu: Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dariaopole napisał(a):w srode Seven stracil jajecka :evil_lol: u weta byl przekochany i przegrzeczny:loveu: bidulek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a gdzie zdjęcia?????:mad: Quote
dariaopole Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 andzia69 napisał(a):bidulek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a gdzie zdjęcia?????:mad: jarek ma za duzo na glowie wiec nie ma mocy robic zdjec, moze jutro porobi ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No to mi sie podoba - uwielbiam psy bez jajecek bo to nie wielkanoc przeciez :diabloti: Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 no to zrobię tym razem maly offik - wysylajcie karteczki - na karmę dla schronisk Choinka 2007 Po raz kolejny organizujemy Świąteczną zbiórkę dla schronisk. Ubierajcie choinki i wysyłajcie je przyjaciołom, a my za każdą obejrzaną przekażemy 10g karmy*. Czy to mało? W zeszłym roku wysłaliście prawie 20 000 choinek, co dałoby 200kg karmy. Sądzimy, że uda się w tym roku wysłać przynajmniej dwa, trzy razy tyle pocztówek, co da około pół tony suchej karmy! Zobacz efekty akcji z zeszłego roku: Choinka 2006 Aby ubrać choinkę i wysłać pocztówkę, kliknij tutaj! Wysłaliście 6280 pocztówek! Dzięki Wam przekażemy 28.67 kg karmy dla schronisk!* choinka czysta - pocztówka jeszcze nie odebrana choinka ubrana - pocztówka odebrana - karma przekazana Quote
dariaopole Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dziś Sevek został zachipowany. Cały dzień jeździł z nami po mieście więc padł teraz jak bobas. Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 a jak z chodzeniem na smyczy dalej tak ciagnie ??? Quote
dariaopole Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 to zależy kiedy, czasem ciągnie jak parowóz czasem nie. Do psów pierwszy nie startuje chyba że jakiś go obszczeka to Sevenek nie jest mu dłużny :cool1: Quote
ruda76 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Daria a jak się zachowuje z Twoimi sukami:cool3: Quote
dariaopole Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ruda76 napisał(a):Daria a jak się zachowuje z Twoimi sukami:cool3: na razie jest separowany. Po pierwszym spotkaniu - z Chilli luz - szaleją obydwoje strasznie, z Happy na początku było ścięcie bo on chciał ją kopulować a ona baaaaaaaaaardzo tego nie lubi :diabloti: chłopak jest po kastracji więc myslę ,że bedzie coraz lepiej ;) Quote
lukann Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 dziewczynka się szanuje ;) i bardzo dobrze hehehe Quote
basiagk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :gent:To jest po prostu Mister Foto!:loveu: Quote
Tengusia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Comic Sans MS]ZDROWYCH, WESOŁYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ WAM - DOMINIKA, CYPRIAN, MARCIN, FAZULA I BOLESŁAW ... aby psich sierotek nam ubyło a wspaniałych domków nam przybyło !!![/FONT] :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Quote
JarekOpole Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Fotki lekko spóźnione ale są :):) oczywiście sevenek sie na nich popisuje :). Quote
ruda76 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jarek macie zarąbistego psa;) niech teraz wszyscy Wam zazdroszczą:evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='JarekOpole']Pokazówka :):):) zaje..ste zdjęcie!!!! z chęcią zrobilabym kalendarz z uratowanymi bullowatymi... Quote
olgaj Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Napewno wszyscy zazdroszcza. U mnie w pracy wszyscy go podziwiaja. Takich fot i takiego psa nie w całym necie. Quote
Recommended Posts