doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Pewnie spi :evil_lol: Mamba ma zakaz wchodzenia do lozka bo ma cieczke :diabloti: A koldry mam 2 + spiwor i tak zamarzam w nocy :p Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A ja jestem czaje cały czas i widzę że dobra ekipa sie szykuje żeby coś postrzelać :):) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Doddy, wiesz co ja Cie chyba odwiedze bo to niemozliwe , ze masz zimno przy kaloryferach na maxa . A jak marzysz o domku z kominkiem to zapraszam do siebie , obiecuje ze rozpale bo i tak pale dla Sabinki a gory moge Tobie zrobic z fototapety jak to warunek konieczny. Jarku , to juz czuje sie zaproszona ale z tą ekipa to przesada bo Doddy jak była ze mna w 9 to nawet nie trzymała broni w ręku. Doddy, wypadki na strzelnicy sie zdażaja bo niektorzy potrafia sie obrócic z odbezpieczona bronią albo przestrzelic sobie palce u nóg albo sprawdzac organoleptycznie czy wystrzelali wszystko - ludzie sa zabawni :) Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata 5 stycznia od rana :) tzn gdzieś kolo 11 - 12 :) będziemy na Rembertowie a tam będzie można postrzelać z zabawek potocznie nazywanych snajperskimi . Organizuje w tym dniu takie komercyjne strzelanie dla 9ciu osób z opola właśnie Rembertów a potem 9tka i będzie sporo różnego sprzętu :) od pistoletów ,przez strzelby i karabinki po karabiny więc zapraszam i tak jak mówię komercja więc będzie na luzie bez spinania ale zapewniam że ciekawie a strzelać trzeba bo jak to tak dzień czy weekend bez broni ;). ( oczywiście broń i strzelanie w żadnym wypadku nie do zwierząt one niczym sobie na to nie zasłużyły i do tego mają nie równe szanse i nie mogą strzelić i odpowiedzieć ogniem :) takiemu np natrąbionemu myśliwemu w ambonie który sobie tylko wybiera cel na polanie ) **** no i jak zwykle włącza mi się jechanie na myśliwych :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wiesz co pociagajaco brzmi Remebrtow , z tego jeszcze nie strzelalam . Hmmm. Na pewno zameldujemy sie z Doddy w 9. Poprosze pistolet bo z dlugiej na strzelnicy nie ma sensu bo ma tylko 25 metrow. Hurrraaa, wreszcie fajny weekend !!!!!!!!!!!! ps. Jarek ja nie mam krótkiej broni ani amunicji, zawsze place za amunicje a strzelam z broni mojego niezastapionego kolegi , ktory wroci dopiero na pczatku maja. Chetnie Was zapoznam , podobny fanatyk jak Ty. Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jarek zna go ze slyszenia ;) Ale zawsze warto sie poznac osobiscie. ;) Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 o matko - jak tu się grożnie na tym wątku zrobilo:diabloti: bron, amunicja, strzelanie, pies pirat....matko:crazyeye: strach się bać!:evil_lol: Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Zeby przelamac strach powinnas nas odwiedzic w Warszawie. Mialysmy my do Ciebie przyjechac ale jak widac to woz musi przyjsc do kozy. :evil_lol: Beatko a te gory z naklejki wielkoformatowej zrobisz i na okno przykleisz? Jak tak to sie zgadzam - przyjade. :cool1: Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 doddy - ja teraz z nad morza nadaję:razz: a jak wrócę to znowu nie będę wiedziala w co ręce wsadzic tyle roboty musi być zrobione do 15:shake: zaraz idę zobaczyć czy mi morza nie zabrali:evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Tobie to za dobrze nad tym morzem :eviltong: A Ty to sama tam kwitniesz? Bo chyba nie sezon na ludziuff? Czy masz wczasowiczow przez caly rok? Tak sobie mysle, ze kazde malzenstwo powinno miec druga garsoniere poza domem - wtedy byloby mniej rozwodow bo zawsze mozna by odpoczac od drugiej polowy gdzies w innej czesci PL i po prostu zatesknic. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Doddy a Ty nie za dużo mówisz ? :) Jak Ina zdaży zrobic to moze być wielki format nawet na płocie . Jak zaczniesz marznać u BeatyA to przyjade po Ciebie - jak ksiąze na białym koniu ( tylko się nie zakochaj bo będzie to uczucie nieodwzajemnione ) Andzia ale masz fajnie z tym morzem - A moze sylwester nad morzem ? Ale zes wymysliła z ta garsoniera ???????????? Glebokie przemyslenia Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 siedzę z moim tz:evil_lol: no i Zgredkiem i Torą - Frodo się niestety nie zmieścil bidulek, bo za wielki jest, a my jednym samochodem pojechali.... co do Sylwka - macie jeden dzień, żeby się zdecydować:loveu: Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja moge jechac ale Mamba ma cieczke :placz: Beata a Ty juz nie masz tu bialego konia, ani na 4 kopytach ani pod maska. Metalik ladna rzecz ale to nie bialy kon :eviltong: Nie boj siem, nie zakocham sie bom hetero a nie homo :p Swoja droga wlasnie, ja mam jechac do Beaty a tam bedzie pizdziec 5 razy bardziej niz w domu bo jak ja se ta koze uruchomie... :-( Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 doddy napisał(a):Ja moge jechac ale Mamba ma cieczke :placz: Beata a Ty juz nie masz tu bialego konia, ani na 4 kopytach ani pod maska. Metalik ladna rzecz ale to nie bialy kon :eviltong: Nie boj siem, nie zakocham sie bom hetero a nie homo :p Swoja droga wlasnie, ja mam jechac do Beaty a tam bedzie pizdziec 5 razy bardziej niz w domu bo jak ja se ta koze uruchomie... :-( a majtek Mambolinie nie kupiłaś jeszcze????? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jak nie wzielas Frodo to nie chce do Ciebie jechac. Doddy , to dowiedz sie od BeatyA jak sie ta koze uruchamia a jak zle Ci powie to najwyzej zgliszcza zastanie, ja Ci pomoge rozpalic , nabralam pewnej wprawy. Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 doddy napisał(a):Nie :) Ale proszek do prania kupilam. to już coś ;) ja sylwestra spędzam w domu z burkami, z chillą to będzie moja pierwsza sylwestrowa impreza :loveu: rok temu jak wyszlismy na chwile z domu to happy zsikała się ze strachu na kanapę :mad: widzę,że szykuje Wam się weekend pełen atrakcji na strzelnicy, zazdroszczę :loveu: doddy - ja to bym chciała mieć chatkę w górach, tylko nie stać mnie na taki luksus :shake: a żeby było Ci cieplej polecam taki srebrny dresik z telezakupów co grzeje jak sauna i przy okazji można schudnąć np podczas odkurzania ( moja teściowa taki ma :evil_lol: ) Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Daria a Ty wiesz, ze to nie glupi pomysl z tym dresikiem... Dwa w jednym... No dobra jestem glodna, a Prince Polo uszami mi wychodza... Chyba musze isc do mamusi :p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Kaśka !!!!!!! przestan z chodzeniem do mamusi !!! a dresik to odchudza tylko portfel. Idz Ty moze i zmierz sobie cisnienie a moze sia napij kawy . Spadam do stajni . ps. Daria, ja tez sie ciesze na weekend z Jarkiem, hihihihi:evil_lol: Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Bede chodzic do mamusi bo ona dobre obiadki robi a ponadto musze zawinac mamalyge do domu bo czeka na mnie od swiat. :eviltong: A jakbym do niej nie jezdzila to bedzie mi wydzwaniac non stop i pytac czy jeszcze zyje. :p Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata - do mamusi fajnie jest chodzić na obiadki bo nie trzeba gotować :evil_lol: a ,że doddy je same śmieci to niech lepiej już do mamy pójdzie i zje coś porządnego. od razu jej cieplej będzie :cool3: Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja wczoraj doszlam do wniosku, ze nie moge jesc normalnych potraw... Poszlysmy z Beata najpierw na obiad a pozniej do kina... W czasie seansu mialam wycieczke do WC... Moj zoladek chyba nie toleruje normalnego jedzenia :evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 doddy napisał(a):Ja wczoraj doszlam do wniosku, ze nie moge jesc normalnych potraw... Poszlysmy z Beata najpierw na obiad a pozniej do kina... W czasie seansu mialam wycieczke do WC... Moj zoladek chyba nie toleruje normalnego jedzenia :evil_lol: a po naszym obiedzie przetrwałaś dobrze wycieczkę pociągiem ???:evil_lol: i na czym byłyście w kinie ? coś godnego polecenia ? Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Po waszym obiedzie byla norma - bo tlusty byl, smaczny, urozmaicony. W kinie bylysmy na "Niani w Nowym Jorku". Czy godne polecenia? A to zalezy. Ogolnie bym raczej nie polecala, choc tragedii nie bylo - taki przecietny, malo smieszny. Z drugiej strony, biorac pod uwage repertuar dzisiejszy - godny polecenia. Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 myśmy byli w piatek na " alien vs predator 2" taka ot bajeczka, nawet mi się nie dłużył więc nie było tak źle. Tylko że mało broni było więc dla Jarka średnio interesujący był. W nowym roku ma byc dobry film : " Kingdom", widzielismy trailery i zapowiada się super ;) Quote
Recommended Posts