Jump to content
Dogomania

Rudzik (teraz Kuba) - młodzik spod balkonu MA DOM! Zamieszkał nad morzem :)

Recommended Posts

Posted

A może Rudzika ogłosić na portalu "Moja Ostrołeka". Wrzucę to zdjęcie z zabawkami, trochę tekstu (mało) i dam kontakt na Marysię? I reszta informacji telefonicznie i na @(też Marysi).

Może chłopakowi jest sądzony powrót "do korzeni"?  Na ew. PA, mogę pojechać z TZem po Świętach.

Co o tym sądzisz, Marysiu?

Posted

A może Rudzika ogłosić na portalu "Moja Ostrołeka". Wrzucę to zdjęcie z zabawkami, trochę tekstu (mało) i dam kontakt na Marysię? I reszta informacji telefonicznie i na @(też Marysi).

Może chłopakowi jest sądzony powrót "do korzeni"?  Na ew. PA, mogę pojechać z TZem po Świętach.

Co o tym sądzisz, Marysiu?

Konfirm jeśli to nie problem to bardzo poproszę :) Sama też o tym ostatnio pomyślałam i miałam zapytać czy mogłabyś go tam ogłosić :) Chociaż ja coraz częściej podejrzewam, że ten cwaniak sabotuje ogłoszenia bo czeka aż Mattilu przekona swojego TZa do posiadania drugiego psa :P ;)

Przy okazji kilka słonecznych fotek z dzisiaj:

Rudzik30.JPG

Rudzik31.JPG

Rudzik32.JPG

Rudzik33.JPG

Rudzik34.JPG

Posted

Drugie i trzecie zdjęcie - majstersztyk światłocienia :). Mają coś z Johannesa Vermeera z Delft ;).

Ogłoszenia na Mojaostrołeka chetnie umieszczę - tylko prześlij mi swój "normalny" adres @ na pw. lub sms, bo Twój telefon - mam

Jak Rudzikowi jest sądzona stała miejscówka u Mattilu, to i tak go nie minie :)

Posted

Marys, Ty specjalnie te zdjecia z uchem wrzucasz!!! TZ na razie wyjechany, nie mam go jak rozmiekczac ;)

Jedrek juz rozmiekczony, nie mowi o Rudku inaczej jak "ten kochany klusek"...

Wcale nie, to nie moja wina, że on wiecznie macha tymi uszami i ustawia je w zupełnie nienaturalnych pozycjach ;) :)

Proszę przekazać specjalne pozdrowienia ode mnie dla Jędrka :) :)

Rozmiękczaj TZta Mattilu - dwa psy w domu - to jest to ;)

Rudzik teraz szuka domu na portalu mojaostrołeka

http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/slodki-rudzik-szuka-domu,1116498.html

ale jestem pewna, że najlepiej by u było u Was :)

Bardzo dziękuję konfirm :)

Posted

A tu za chwilę Święta i Rudeusz będzie musiał przejść test na... psa...

Byłam na 100%  pewna, że do tego czasu po Rudziku u Marysi, będzie już nawet pozamiatane.....

Z tym testem na psa, strach się bać, chociaż Rudzik był przyjazny dla psów i z każdym chciał się bawić, tylko śp Collar go czasem gnębił.