Poker Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Faktycznie minęły już nie wiadomo kiedy 2 miesiące.Ale to wcale nie jest długo. Na pewno wkrótce zadzwoni TEN telefon. Quote
Nutusia Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Cześć Rudek - dobrze przynajmniej, że Ty się nie martwisz brakiem odzewu na ogłoszenia i po prostu sobie... szczekasz! :) Quote
konfirm31 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 A może Rudzika ogłosić na portalu "Moja Ostrołeka". Wrzucę to zdjęcie z zabawkami, trochę tekstu (mało) i dam kontakt na Marysię? I reszta informacji telefonicznie i na @(też Marysi). Może chłopakowi jest sądzony powrót "do korzeni"? Na ew. PA, mogę pojechać z TZem po Świętach. Co o tym sądzisz, Marysiu? Quote
Mattilu Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Mi się podoba pomysł Konfirm, ale to Marysia tu rządzi :) Quote
Marysia R. Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 A może Rudzika ogłosić na portalu "Moja Ostrołeka". Wrzucę to zdjęcie z zabawkami, trochę tekstu (mało) i dam kontakt na Marysię? I reszta informacji telefonicznie i na @(też Marysi). Może chłopakowi jest sądzony powrót "do korzeni"? Na ew. PA, mogę pojechać z TZem po Świętach. Co o tym sądzisz, Marysiu? Konfirm jeśli to nie problem to bardzo poproszę :) Sama też o tym ostatnio pomyślałam i miałam zapytać czy mogłabyś go tam ogłosić :) Chociaż ja coraz częściej podejrzewam, że ten cwaniak sabotuje ogłoszenia bo czeka aż Mattilu przekona swojego TZa do posiadania drugiego psa :P ;) Przy okazji kilka słonecznych fotek z dzisiaj: Quote
Marysia R. Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 A to gdyby ktoś chciał wiedzieć jak Rudek wygląda z tej drugiej strony ;) I na koniec pirania we własnej osobie ;) Quote
konfirm31 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Drugie i trzecie zdjęcie - majstersztyk światłocienia :). Mają coś z Johannesa Vermeera z Delft ;). Ogłoszenia na Mojaostrołeka chetnie umieszczę - tylko prześlij mi swój "normalny" adres @ na pw. lub sms, bo Twój telefon - mam Jak Rudzikowi jest sądzona stała miejscówka u Mattilu, to i tak go nie minie :) Quote
Mattilu Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Marys, Ty specjalnie te zdjecia z uchem wrzucasz!!! TZ na razie wyjechany, nie mam go jak rozmiekczac ;) Quote
Mattilu Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Jedrek juz rozmiekczony, nie mowi o Rudku inaczej jak "ten kochany klusek"... Quote
konfirm31 Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Rozmiękczaj TZta Mattilu - dwa psy w domu - to jest to ;) Rudzik teraz szuka domu na portalu mojaostrołeka http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/slodki-rudzik-szuka-domu,1116498.html ale jestem pewna, że najlepiej by u było u Was :) Quote
Nutusia Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Zdjęcie od tyłu pokazuje (choć nie do końca) dłuuuuuugość Rudkową :) Quote
Marysia R. Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Marys, Ty specjalnie te zdjecia z uchem wrzucasz!!! TZ na razie wyjechany, nie mam go jak rozmiekczac ;) Jedrek juz rozmiekczony, nie mowi o Rudku inaczej jak "ten kochany klusek"... Wcale nie, to nie moja wina, że on wiecznie macha tymi uszami i ustawia je w zupełnie nienaturalnych pozycjach ;) :) Proszę przekazać specjalne pozdrowienia ode mnie dla Jędrka :) :) Rozmiękczaj TZta Mattilu - dwa psy w domu - to jest to ;) Rudzik teraz szuka domu na portalu mojaostrołeka http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/slodki-rudzik-szuka-domu,1116498.html ale jestem pewna, że najlepiej by u było u Was :) Bardzo dziękuję konfirm :) Quote
Florentyna Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Zdjęcia super :) Trzymam kciuki za Rudkowy domek. Oby znalazł się jak najszybciej :) Quote
konfirm31 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Co u Rudzika? Ktoś zadzwonił ? Wejść ma sporo, ale to o niczym nie świadczy..... Quote
Marysia R. Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Dostałam dzisiaj jedno zapytanie z olx od Pani z okolic Ciechanowa ale moja odpowiedź pozostała jak na razie bez reakcji. Poza tym cisza. Quote
konfirm31 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Domyślam się, że u Rudzika - bez zmian :( . Quote
Mattilu Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Rudziku malutki, mysle o Tobie i martwie sie...nikt nie dzwoni?! Quote
Nutusia Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 A tu za chwilę Święta i Rudeusz będzie musiał przejść test na... psa... Quote
konfirm31 Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 A tu za chwilę Święta i Rudeusz będzie musiał przejść test na... psa... Byłam na 100% pewna, że do tego czasu po Rudziku u Marysi, będzie już nawet pozamiatane..... Z tym testem na psa, strach się bać, chociaż Rudzik był przyjazny dla psów i z każdym chciał się bawić, tylko śp Collar go czasem gnębił. Quote
Recommended Posts