Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewna pani ma dobre serce i małe mieszkanie. Pomaga jak umie bezdomnym zwierzętom. Z czasem zaczęło wymykać się to spod kontroli i przerasta Panią.

Teraz jest tam kilka naście kotów, trzy psy i ... Właśnie te dwa małe szczeniaki. Po tragicznej śmierci suczki, która zginęła brutalnie zamordowana przez właściciela, pani przygarnęła dwie dwutygodniowe sierotki, wykarmiła, na swój sposób zadbała.
Psiątka mają teraz 8 tygodni. Nie wychodzą na dwór, pani je trzyma w mieszkaniu, razem z tymi kotami i dorosłymi psami. Małe mają ciągle biegunki, a pani je odrobacza, bo myśli, ze to przez robale.
Jedzą koci żwirek! Zamknięte koło....

BŁAGAMY O POMOC!
TU NIE MA ŻARTÓW!

Te szczenięta są naprawdę w niebezpieczeństwie.

W poniedziałek postaramy się o jakiekolwiek zdjęcia, ale na takie, na różowej kanapie z misiem nie ma szans...

Kochani, prosimy o ratunek dla tych maleństw! Trzeba je odebrać od tej Pani i dać tymczasowe schronienie - szczenięta po ogłoszeniu będą miały wzięcie, bo są śliczne. Jedna sunia czarna podpalana, druga trochę marengo.
Może ktoś z Warszawy ma odrobinę miejsca? Dowieziemy maluchy, damy karmę i zapłacimy za ogłoszenia.

Posted

Co za koszmar :(

Czy ten potwór odpowie za swoją zbrodnię ?

Właśnie podjęłam się przyjąć na DT malutką sunię ze schronu.

Koniecznie trzeba szukać możliwości, rozpropagować wątek na dogo.

Na dobrą sprawę wszystkie zwierzaki u tej pani potrzebują nowych domów :(

Posted

Bogowie, serce się kraje jak się czyta o maluszkach:-( Niestety nie mam możliwości dania im dt :-(

no właśnie, serce się kraje....

i u mnie psów gromada coraz większa :(

nie mogę ich wziąć :(

Posted

Szukamy z kejciu od kilku dni szczeniaka dla mojego kolegi - podesłałyśmy mu kilka fotek, ale jak beda fotki tych szczeniaków to powiem, że te są w pilnej potrzebie.

Posted

DT jak na lekarstwo.. ale może takim krasnalom się poszczęści? Trzyjmam kciuki -niestety tylko tyle :(

Malagos, dzwoniłaś do JB? [-zapytaj o dtBemowo..]

Posted

Jestem, ale pomóc niestety nie mam jak:-( Czy ta Pani przyjęła od Was jakąś karmę dla nich, żeby nie jadły żwirku? Wielka szkoda, że nie wychodzą w ogóle na zewnątrz. Oby jak najszybciej znalazł się dla nich jakiś DT:-(

Posted

...Czy ta Pani przyjęła od Was jakąś karmę dla nich, żeby nie jadły żwirku? ...

Dobry pomysł. Może warto spróbować. Póki są u tej pani, może nie jadłyby z głody żwirku.

Pospamowałam na watkach, może zjawi się ktoś, kto będzie mógł coś zaoferować dla maluszków.

Posted

Szukamy z kejciu od kilku dni szczeniaka dla mojego kolegi - podesłałyśmy mu kilka fotek, ale jak beda fotki tych szczeniaków to powiem, że te są w pilnej potrzebie.

Te sierotki są w pierwszej kolejności do pokazania, ale jeśli kolega nie zdecyduje się dać im DS, to u Makili jest piątka około 7-mio tygodniowych szczeniaczków szukających domków.

http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-maleństwa-ze-schronu-błagają-o-ratunek/?p=15806162

Posted

Tak mi przykro, że nie mogę dać dt:( Ciągle jestem w rozjazdach, ledwo obrabiam moje zwierzydła :(  A czemu te szczeniorki jedzą żwirek?!

Tym bidulkom można także pomóc wklejając sobie do podpisu link do tego wątku

Dwie sierotki po zamordowanej suni są w tragicznej sytuacji - DT potrzebny na wczoraj

Pewnie przy tak licznej gromadce zwierzaków pani nie za bardzo ma je czym karmić :(

Posted

Szczeniaczki mają co jeść. Żwirek jedzą, bo mają do niego dostęp :( I się nudzą......

O kurcze !!!! Oby tylko nie z kocimi odchodami, ale pewnie tak :nonono2:

Posted

a pan morderca co? bezkarnie będzie mordował nadal? :pissed:

Wina nieudowodniona, chociaz tak mówiono. Pan się wyparł. . Nikt za rękę nie złapał. Przyjęto wyjaśnienie, że suka zjadła gdzieś trutkę na szczury. Rzeczywiście, były  wyłożone w piwnicach...........