Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted

Myślę, że Nutusia spacerowała dalej niż od Karmelickiej do Kościoła Mariackiego. Dobrze, że dłużej rozmowa nie trwała, bo jeszcze i Krechulec by poszedł do adopcji.

\A tak wracając do tematu - ja też mocno ściskam kciuki za dom ze sznaucerem :) no i kundelkiem i kotami :)

Posted

Ojjjjjjjjjjjjjjoj, jak zobaczyłam wpis Nutusi, to z zadyszką go otwierałam z nadzieją na dobrą wiadomość. Ale widać tak ma być. No ale z drugiej strony może Pan jeszcze zadzwoni.

Posted

Szkoda tylko, ze jak się ktoś zainteresował i dał jakąś nadzieję, że zwleka, nie daje odpowiedzi - jak by nie była. Ale... trzeba czekac, bo i tak nic innego nie mamy do roboty :P

Posted

A ja ZAWSZE zapomnę spytać :( A jak nie zapomnę, to ludzie nie pamiętają skąd i odpowiedź brzmi "z internetu" :D

Imcik taki strachulec, a z wielką godnością potraktował nadranną burzę z potężnymi grzmotami i nawet nie musiałam okna w sypialni zamykać :)

Posted

Aha, zapomniałam napisać, że Pan pytał czy ta druga psina ze zdjęcia jest do adopcji. Oczywiście o kogo chodziło? Nie, nie o Lili ;) O Gapcię :D

Wcale się nie dziwię:-) Gapiszonek jest śliczny, a na zdjęciach nie widać jaki z niej dzikusek:-)

Posted

Sirota i ofiara losu! Ale przy tym i wielka ściemniara ;) Bo jak napadać na Lili, to pierwsza! Z kolei żeby ją głaskać i nie przestawać, robi te swoje oczy kota ze Shreka, jaka to ona skrzywdzona i niedopieszczona. No i niestety, ma w sobie syndrom ofiary - wczoraj została "napadnięta". I zadziwia mnie fakt, że jak dochodzi do jakiejś zadymy, żadne ze stałego stada jej nie broni, ale też próbuje atakować :(