Bogusik Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Fajne filmiki Tosi i kociaka :smile: I jak się ma do tego powiedzenie: Lubią się, jak kot z psem.... :-D Quote
agat21 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Ależ wariaty z Tosi i kocinka! Rewelacyjna zabawa :) A kocurek - spryciulek jak ją zaczepia :megagrin: Quote
agat21 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Ależ Lando rośnie! To rzeczywiście będzie kawał psiska ;) 1 Quote
ewu Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Jestem z po podróży, Od razu zadam pytanie czy sponsorzy suni husky z małymi wyrażą zgodę żeby podzielić deklarację po połowie na sunię i czarnego szczeniaczka? Ostatecznie nie pojechał do lecznicy i zostanie u Makili ale ilość piesków za które Makila nie bierze pieniędzy jest niemoralna....Już nie mam sumienia obarczać Anety kolejnym psiakiem na bdt.. Jeśli się zgodzicie to 110 zł miesięcznie przekażę Anecie a 100zł Fundacji Malamut... Quote
ewu Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Zapomniałam napisać że wyniki badań krwi Oriego są super :) Wspaniale:):):) Quote
ewu Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Dobrze,że wyniki krwi Oriego sa dobre.To bardzo ważne! :smile: Moja deklaracja stała za 5 miesięcy dla maluchów poleciała. Czy są jakieś nowe wiadomości? Dziękuję:) Sunia husky z dwoma szkrabami już u Malamutów. O większego szczeniaka walczyłam jak lwica, już nie wiem co jeszcze można zrobić. Odchoruję to:( Jakaś Pani , która ponoć pomaga tam pieskom zabiera go dla znajomych. Weźmie go w sobotę, jeśli nie- ja go natychmiast zabiorę. Quote
ewu Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 U Dipsy- Soni super:) U Rysia również wspaniale, Baki-Spajki nie reagował na imię Spajki ale reaguje na "Rysio" więc został ostatecznie Rysiem:) 1 Quote
Ewa Marta Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Szczeniaczka nie przechwyciłam , zachłanna Makila ;) przywłaszczyła go dla siebie ;) Na szczęście pozwoliła przyjechać wymizić , więc może wkrótce przytulę malucha :) Makila, jesteś niesamowita :loveu: :loveu: Bede miala doga niemieckiego? ;-) Lando wazy juz 20 kg :smile: 5 tygodni temu wazyl 11,4 Niesamowite, jak szybko przybrał na wadze:-) U Dipsy- Soni super:) U Rysia również wspaniale, Baki-Spajki nie reagował na imię Spajki ale reaguje na "Rysio" więc został ostatecznie Rysiem:) Dobrze, że już jesteś :loveu: Ewu, a co z Elwiskiem? Quote
Lando_pancia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 [quote name="ewu" post="15913302" timestamp="1416497457"]Jestem z po podróży, Od razu zadam pytanie czy sponsorzy suni husky z małymi wyrażą zgodę żeby podzielić deklarację po połowie na sunię i czarnego szczeniaczka? [quote] oczywiscie! Co z Elwiskiem? Quote
Lando_pancia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 U Dipsy- Soni super:) U Rysia również wspaniale, Baki-Spajki nie reagował na imię Spajki ale reaguje na "Rysio" więc został ostatecznie Rysiem:) wszystkie Ryśki to fajne chłopaki :-) Quote
ewu Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Z Elwiskiem lepiej:) Przyjechał do Polski i od jutra zaczynamy go badać. Koopa na początek a potem biochemia, tarczyca itd. Quote
ewu Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Kasiu nie uwierzysz ale przedwczoraj w Niemczech miałam niezwykłe spotkanie. Poszłam z moim wnukiem i Elwisem na długi spacer.Dookoła są piękne , dzikawe tereny spacerowe. Najpierw spotkaliśmy Panią z koniem(nie na koniu ale z koniem:) :) i psem a potem zza zakrętu wyskoczył na nas cudny , czarny , błyszczący dog , łudząco podobny do Lando( nie miał białej krawatki).Uszy i pychol prawie identyczne:) Piękny , zadbany , tak jak Landuś :) Zamarłam bo Elwis pomimo smyczy rzuca się na inne psy , dog biegł w naszą stronę i wtedy usłyszałam głośną komendę:"Lando stop!!!" Potem Pani zawołała z niemieckim akcentem:"Lando!!!" i dog zawrócił. Pomyślałam jakie to niesamowite, spotkałam niemieckiego Lando i na dodatek bardzo podobnego , oczywiście sporo większego. 1 Quote
Panna Marple Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Bede miala doga niemieckiego? ;-) Lando wazy juz 20 kg :-) 5 tygodni temu wazyl 11,4 Ło matulu! Ale tempo! Może on cichaczem jakieś sterydy albo dopalacze wsuwa? :) Kocio z Tosią rewelka :) 1 Quote
Bogusik Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Jestem z po podróży, Od razu zadam pytanie czy sponsorzy suni husky z małymi wyrażą zgodę żeby podzielić deklarację po połowie na sunię i czarnego szczeniaczka? Ostatecznie nie pojechał do lecznicy i zostanie u Makili ale ilość piesków za które Makila nie bierze pieniędzy jest niemoralna....Już nie mam sumienia obarczać Anety kolejnym psiakiem na bdt.. Jeśli się zgodzicie to 110 zł miesięcznie przekażę Anecie a 100zł Fundacji Malamut... Jeżeli chodzi o moją skromna deklarację,to zarządzaj tak,jak najlepiej będzie dla piesiów :smile: Quote
Makila Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Wczoraj wieczorem maluszek został odrobaczony. Rano był wesoły urwis a po południu leżał, nie chciał jeść. Zaraz zmierzyłam mu temperaturę, była ok 38 stopni. Już miałam się zbierać z malcem do weta jak zrobił koopę z dużą ilością robali, za jakąś godzinę kolejna robalowa koopa. Chyba bolał go brzuszek, bo po wszystkim szalał jak zwykle. Dałam mu na imię Olafek (Oluś :loveu: ) Ciągle myślę o tym drugim który został w tym okropnym schronie :-( Quote
elik Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Jestem z po podróży, Od razu zadam pytanie czy sponsorzy suni husky z małymi wyrażą zgodę żeby podzielić deklarację po połowie na sunię i czarnego szczeniaczka? Ostatecznie nie pojechał do lecznicy i zostanie u Makili ale ilość piesków za które Makila nie bierze pieniędzy jest niemoralna....Już nie mam sumienia obarczać Anety kolejnym psiakiem na bdt.. Jeśli się zgodzicie to 110 zł miesięcznie przekażę Anecie a 100zł Fundacji Malamut... Jestem za, a nawet przeciw :) ...Kocio z Tosią rewelka :) Ale to już koniec darmowej rozrywki, Kocio od wczoraj jest już na swoim :) Quote
Ewa Marta Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Tosia bardzo się otworzyła przy kociaku:-) Fajnie, że zaprzyjaźniła się z nim, to zdecydowanie zwiększa możliwości adopcyjne. Może spokojnie iść do domku z kotem:-) Quote
edek Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Jeżeli chodzi o moją skromna deklarację,to zarządzaj tak,jak najlepiej będzie dla piesiów :smile: Moją też :) Quote
Ika136 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Jestem z po podróży, Od razu zadam pytanie czy sponsorzy suni husky z małymi wyrażą zgodę żeby podzielić deklarację po połowie na sunię i czarnego szczeniaczka? Ostatecznie nie pojechał do lecznicy i zostanie u Makili ale ilość piesków za które Makila nie bierze pieniędzy jest niemoralna....Już nie mam sumienia obarczać Anety kolejnym psiakiem na bdt.. Jeśli się zgodzicie to 110 zł miesięcznie przekażę Anecie a 100zł Fundacji Malamut... Moją również :fadein: . Quote
Mazowszanka13 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Jest już zgoda ostatniejszansy na zwrot kosztów sterylki :klacz: Wysłałam PW do elik. Quote
elik Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Jest już zgoda ostatniejszansy na zwrot kosztów sterylki :klacz: Wysłałam PW do elik. Wielkie, ogromne DZIĘKUJĘ :Rose: :Rose: :Rose: Na PW odpisałam :) A tak wygląda brzusio Tosi po zabiegu Nawet nie trzeba było stosować fartuszka :) 1 Quote
elik Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Jaka Tośka słodka :). Słodka malizna :loveu: Quote
ewu Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Tosia cudna:) Mazowszanka dziękuję :calus: Quote
Recommended Posts