Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dżeki ma około 5 miesięcy, będzie docelowo średniej wielkości. Jest odrobaczony, czyściutki. W przyszłym tygodniu ma być zaszczepiony.

Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy, lubi inne psy, na koty nie reaguje, uwielbia dzieci, spokojnie zostaje sam w domu.

Posted
3 godziny temu, Gabi79 napisał:

Ja akurat lubię mieć zaburzony tryb życia, wszystko podporządkowałam moim futrzakom  dobrze mi z tym.

Pani niech sobie pluszaka kupi

Dokładnie tak!

3 godziny temu, ewu napisał:

. . . Ona myślała ,że on się do niej dostosuje...

Niby w czym ma się do niej dostosować?

3 godziny temu, ewu napisał:

Dżeki ma około 5 miesięcy, będzie docelowo średniej wielkości. Jest odrobaczony, czyściutki. W przyszłym tygodniu ma być zaszczepiony.

Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy, lubi inne psy, na koty nie reaguje, uwielbia dzieci, spokojnie zostaje sam w domu.

Psi ideał.

Posted
Dnia 12.12.2017 o 18:44, elik napisał:

Basia podesłała mi zdjęcie tego przystojniaka. Ma złamana tylną łapkę. Więcej pewnie napisze Basia, gdy pojawi si w wątku.

pies.jpg.50a57f156066ffb1c6141086eff1b877.jpg

Zapraszam na wątek malucha

Posted
Dnia 16.12.2017 o 21:19, elik napisał:

Dokładnie tak!

Niby w czym ma się do niej dostosować?

Psi ideał.

Elu Pani się odechciało opiekować psiakiem. Wygodnictwo.....

Posted
16 godzin temu, elik napisał:

I co z nim, gdzie jest teraz ?

Zabrałam go wczoraj. Udało się załatwić dt u Znajomych. Państwu wczoraj zmarł piesek. Miał 12 lat i od dwóch lat walczyli z rakiem.

Wzięli Dżekiego bo on ich potrzebował i Oni jego potrzebowali.   Nie naciskam ale marzę żeby tam został.

Dom z ogrodem, dwa uratowane koty, spokojni, uroczy ludzie. 

Trzymajcie kciuki....

• Upvote 2
Posted
16 minut temu, ewu napisał:

Zabrałam go wczoraj. Udało się załatwić dt u Znajomych. Państwu wczoraj zmarł piesek. Miał 12 lat i od dwóch lat walczyli z rakiem.

Wzięli Dżekiego bo on ich potrzebował i Oni jego potrzebowali.   Nie naciskam ale marzę żeby tam został.

Dom z ogrodem, dwa uratowane koty, spokojni, uroczy ludzie. 

Trzymajcie kciuki....

Super. Żeby się udało...

Posted

Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach.

kartka-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0087.gif.d37866c3b666589a91bd20fb4dac265a.gif

Posted
Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia serdecznie życzę :)

1a1938d2be22b648a4d4c8ad5f0484e2.gif
Posted

Pieknych Swiat Bozego Narodzenia, w zdrowiu, spokoju i rodzinnym ciepelku, zycze Basiu Tobie, Twoim Najblizszym oraz wszystkim Dobrym Duszkom, od ktorych masz pomoc i wsparcie.

Pieski - do swych domkow - biegiem!!!!

Posted

Kochani dziękuję Wam wszystkim za to ,że jesteście ,że razem udaje się nam pomagać tym najlepszym , najukochańszym i tak niestety często krzywdzonym istotom jakimi są psiaki.

Życzę Wam i sobie żeby te Święta były dobre , spokojne i żeby ludzie zrozumieli,że warto widzieć krzywdę , pomagać skrzywdzonym a co najważniejsze nigdy nie krzywdzić żadnego stworzenia.

• Upvote 1