ewu Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 Dżeki ma około 5 miesięcy, będzie docelowo średniej wielkości. Jest odrobaczony, czyściutki. W przyszłym tygodniu ma być zaszczepiony. Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy, lubi inne psy, na koty nie reaguje, uwielbia dzieci, spokojnie zostaje sam w domu. Quote
Gabi79 Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 27 minut temu, ewu napisał: Ona myślała ,że on się do niej dostosuje... Trzeba być półgłówkiem, żeby takie rzeczy wymyślić i mówić. Quote
ewu Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 56 minut temu, ewu napisał: Dz Widzicie zdjęcia czy nie? Quote
Anecik Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 11 minut temu, ewu napisał: Widzicie zdjęcia czy nie? Ja widzę Quote
elik Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 2 godziny temu, anecik napisał: Ja widzę Ja też. Quote
elik Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 3 godziny temu, Gabi79 napisał: Ja akurat lubię mieć zaburzony tryb życia, wszystko podporządkowałam moim futrzakom dobrze mi z tym. Pani niech sobie pluszaka kupi Dokładnie tak! 3 godziny temu, ewu napisał: . . . Ona myślała ,że on się do niej dostosuje... Niby w czym ma się do niej dostosować? 3 godziny temu, ewu napisał: Dżeki ma około 5 miesięcy, będzie docelowo średniej wielkości. Jest odrobaczony, czyściutki. W przyszłym tygodniu ma być zaszczepiony. Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy, lubi inne psy, na koty nie reaguje, uwielbia dzieci, spokojnie zostaje sam w domu. Psi ideał. Quote
Anecik Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Dnia 12.12.2017 o 18:44, elik napisał: Basia podesłała mi zdjęcie tego przystojniaka. Ma złamana tylną łapkę. Więcej pewnie napisze Basia, gdy pojawi si w wątku. Zapraszam na wątek malucha Quote
ewu Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 Dnia 16.12.2017 o 17:38, ewu napisał: Dz Nie wiem gdzie mam go zabrać. Jestem załamana:( Quote
ewu Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 Dnia 16.12.2017 o 21:19, elik napisał: Dokładnie tak! Niby w czym ma się do niej dostosować? Psi ideał. Elu Pani się odechciało opiekować psiakiem. Wygodnictwo..... Quote
elik Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Elu Pani się odechciało opiekować psiakiem. Wygodnictwo..... I co z nim, gdzie jest teraz ? Quote
ewu Posted December 19, 2017 Author Posted December 19, 2017 16 godzin temu, elik napisał: I co z nim, gdzie jest teraz ? Zabrałam go wczoraj. Udało się załatwić dt u Znajomych. Państwu wczoraj zmarł piesek. Miał 12 lat i od dwóch lat walczyli z rakiem. Wzięli Dżekiego bo on ich potrzebował i Oni jego potrzebowali. Nie naciskam ale marzę żeby tam został. Dom z ogrodem, dwa uratowane koty, spokojni, uroczy ludzie. Trzymajcie kciuki.... 2 Quote
elik Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 16 minut temu, ewu napisał: Zabrałam go wczoraj. Udało się załatwić dt u Znajomych. Państwu wczoraj zmarł piesek. Miał 12 lat i od dwóch lat walczyli z rakiem. Wzięli Dżekiego bo on ich potrzebował i Oni jego potrzebowali. Nie naciskam ale marzę żeby tam został. Dom z ogrodem, dwa uratowane koty, spokojni, uroczy ludzie. Trzymajcie kciuki.... Super. Żeby się udało... Quote
Anecik Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach. Quote
anica Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia serdecznie życzę :) Quote
Nesiowata Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Wszelkiej pomyślności, spokoju i szczęścia z okazjui Świąt Bożego Narodzenia i zbliżającego się Nowego Roku. Quote
Figunia Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Pieknych Swiat Bozego Narodzenia, w zdrowiu, spokoju i rodzinnym ciepelku, zycze Basiu Tobie, Twoim Najblizszym oraz wszystkim Dobrym Duszkom, od ktorych masz pomoc i wsparcie. Pieski - do swych domkow - biegiem!!!! Quote
ewu Posted December 25, 2017 Author Posted December 25, 2017 Kochani dziękuję Wam wszystkim za to ,że jesteście ,że razem udaje się nam pomagać tym najlepszym , najukochańszym i tak niestety często krzywdzonym istotom jakimi są psiaki. Życzę Wam i sobie żeby te Święta były dobre , spokojne i żeby ludzie zrozumieli,że warto widzieć krzywdę , pomagać skrzywdzonym a co najważniejsze nigdy nie krzywdzić żadnego stworzenia. 1 Quote
Recommended Posts