Gusiaczek Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Basiu, szczęśliwe, wyrwane z niebytu Ogonki i grono kochających Cię ludzi nigdy nie zapomną, o tym co dla nich czynisz. Każdego dnia przesyłam serdeczne myśli do Ciebie. Dzisiaj z ogromnym szacunkiem przesyłam imieninove życzenia, nasza ewu :) Quote
Mazowszanka13 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 I ja przyłączam się do życzeń :) Wszystkiego Najlepszego Basiu ! Quote
Poker Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Serdeczne życzenia dla ewu , pięknej DUSZY jak ta róża. Quote
Mysza2 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Basiu przyłączam się do najserdczniejszych życzeń:):) Wszystkiego najlepszego dzielna kobietko z niespożytymi siłami i sercem Quote
Ewa Marta Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Basieńko, życzę Ci siły i zdrowia, a także mnóstwa dobrych domków dla ratowanych przez Ciebie zwierzaków!!! 1 Quote
Nadziejka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Basiu Basienko Wszelkiego Dobruskiego Quote
Figunia Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Zdrowia i Spokoju zycze oraz tego, by wszystkie psy, koty mialy domy, co za tym idzie wszelkie schroniska przestaly byc potrzebne. By takie Osoby jak Pani Basia zamiast biegac po schronach, wyciagac kolejne biedaki, stresowac sie tym, gdzie je umiescic, skad wytrzasnac "kase" na ich ratowanie itp, itd, mogla spokojnie usiasc w domu z ksiazka, czy innym hobby i zajac sie Soba, Zeby nie wpadala w depresje, nie spala po nocach placzac z bezsilnosci, tylko mogla sie cieszyc dobrym i szczesliwym zyciem. Quote
Anecik Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Basiu - ja po czasie - ale również życzę Ci wszystkiego najlepszego oraz dołączam się do życzeń Dziewczyn, które już wszystko napisały :) Quote
elik Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Basia znowu jest z nami :) "...wczoraj wieczorem wróciłam do Polski. W Niemczech był problem z internetem, coś się zepsuło po wichurach. Dopiero dzisiaj przeczytałam wszystkie cudne życzenia. Bardzo, bardzo za nie dziękuję. Wysyłam zdjęcia małego, białego Franusia, który serdecznie pozdrawia z kochającego domku :) " Jak to dobrze,gdy w brzuszku pełno, pod brzuszkiem miękko i ciepło, a na karku przyjazna dłoń :) 1 Quote
elik Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Kolejny szczęśliwy szkrab wyrwany bezdomności przez ewu. Dex, obecnie Kubuś na jesiennym spacerze :) A wiadomo, co psy na spacerkach lubią najbardziej, zwłaszcza gdy w trakcie słychać szum liści :P Najlepsze widoki są z góry :) Quote
agat21 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Piekne zdjęcia znowu :) A Kubuś to jakiś wspinacz jest ;) Quote
elik Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Piekne zdjęcia znowu :) A Kubuś to jakiś wspinacz jest ;) Kubuś Zdobywca :) Quote
kcd Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Warszawa - czy ktoś ma pożyczyć transporter? Sunia 10 kg, wysoka. Sprawa pilna, przewóz konieczny dziś (Pani w szpitalu, pies sam w domu) Quote
kcd Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Pysia już u mnie. Przykra sprawa... i dość dramatyczny finał, ale nie będę tak na forum pisać. Sunia jest jednak trochę większa - oceniam na 15 kg, bardzo oryginalne umaszczenie, jak jakiś gepart śnieżny :) mieszkała z kotem, psy na spacerze ignoruje, w domu przyjazna. Nie ma lęków (trochę podskakuje na nagły hałas), ciekawa nowego otoczenia, uszy, ogon do góry... aż dziwne po tym co się działo w jej życiu w ostatnim czasie. Tyle mam obserwacji póki co, jakby ktoś słyszał o jakimś domu, to ozłocę. Quote
Mysza2 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Domów to my tu wszyscy szukamy:):) Ogłaszaj, cuda się zdarzają, bo nam się taki mam nadzieję zdarzy. Sytuacja analogiczna, pani zmarła, tylko psy dwa - duże i wiekowe, niekoniecznie zdrowe. I wczoraj z ogłoszenia ten telefon zadzwonił i jak cud będzie trwał dalej to pójdą razem do jednego domu. Trzymam kciuki za Twoją sunię, a Ty trzymaj za naszą parkę, żeby cud się sfinalizował. Quote
elik Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Myszko, ja trzymam oba kciuki za Wasze psiunie i za kcd :) Kcd, sunia będzie miała wątek ? Jeśli tak, to daj link :) Quote
malagos Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 To i ja się podłączę ze "swoją" sunią z interwencji, dziś przechodzi pod naszą opiekę: http://www.dogomania.com/forum/topic/334095-przeprasza-%C5%BCe-%C5%BCyje-m%C5%82odziutka-niewielka-suczynka-z-interwencji/ :( Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Witaj Basiu, witaj Doborowe Towarzycho i Ogonki Kochane :) Quote
elik Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Kolejne bezdomne ogoneczki. Basia zabrała dzisiaj ze schronu dwie bidunie. Dostała informację, że są dwa szczeniaczki, a okazało się, że to maluteńka dorosła sunia i szczeniaczek - też sunia. Psiaczki mikroskopijne. Obie są u znajomych Basi: Patrycji i Ani, którym Basia bardzo dziękuje za pomoc :) Trzeba tylko zaopatrzyć kruszynki w odpowiednie karmy i Roxi w podkłady, resztę Dziewczyny wzięły na siebie. Dobrze, że sunieczki są już bezpieczne. To około dwu letnia Pipi I około 10 - 12 tygodniowa słodzizna Roxi Jak te malizny miałyby przeżyć w schronie zimę ?? :( Quote
Anecik Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Dobrze Basia mówiła że takie podobne do moich Mimronków :D Mini Mimi, Mimi i maxi Mimi :D i jeszcze Roni. Quote
Recommended Posts