Gabi79 Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Ewu, kochana czy Toficzek nadal w schronisku Miałam zapytanie o Nelusię i zapytałam czy Pani by nie chciała takiej malizny, ale ogłoszenia nieaktywne, a ja nie pamiętam czy mały adoptowany czy nie? Quote
Poker Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Pamiętajcie proszę ,że Karmelitano jest do adopcji, bo niedługo korzenie u nas zapuści .Kocha dzieci. Quote
elik Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Potwierdzam :) Dzisiaj, tzn dostałam wczoraj, ale dopiero dzisiaj przeczytałam kolejne, bardzo ciepłe zapytanie o Amię. Pani przysłała zdjęcia swoich 2 psów po przejściach, zabranych ze schronisk oraz nieżyjącą już sunię bardzo podobna do Amie. Pięknie i z wielkim uczuciem pisała o swoich psiaczkach. Ale mnie pokarało, tylko nie wiem za co :( :( :( Nie wiem kiedy się to stało, ale skasowałam wiadomość od tej pani. Nawet jej nie odpowiedziałam, bo zamierzałam wyprodukować większą korespondencję i zaproponować kilka suniek do wyboru. Nie mogę tego odżałować. Taka sympatyczna pani. To na 100% byłby dobry dom dla jakiejś suni :( Mam wyniki i fakturę Figi. Figę trzeba też ogłosić. Elik musisz mnie nauczyć jak wklejać zdjęcia i skany bo mi już wstyd:( Basiu, z przyjemnością. Kiedy zadzwonić ? Quote
ewu Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Ewu, kochana czy Toficzek nadal w schronisku Miałam zapytanie o Nelusię i zapytałam czy Pani by nie chciała takiej malizny, ale ogłoszenia nieaktywne, a ja nie pamiętam czy mały adoptowany czy nie? Tofik niestety został wyadoptowany bezpośrednio ze schronu:( Usiłowała się czegoś dowiedzieć ale bezskutecznie. Bardzo dawno go nie ma:( Są za to inne bidunie:( Quote
ewu Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Ale mnie pokarało, tylko nie wiem za co :( :( :( Nie wiem kiedy się to stało, ale skasowałam wiadomość od tej pani. Nawet jej nie odpowiedziałam, bo zamierzałam wyprodukować większą korespondencję i zaproponować kilka suniek do wyboru. Nie mogę tego odżałować. Taka sympatyczna pani. To na 100% byłby dobry dom dla jakiejś suni :( Basiu, z przyjemnością. Kiedy zadzwonić ? Eliku może wieczorem się zdzwonimy:) Quote
ewu Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Pamiętajcie proszę ,że Karmelitano jest do adopcji, bo niedługo korzenie u nas zapuści .Kocha dzieci. Jasne, będę też chłopaczka rozsyłać jak ktoś spyta. Quote
Gabi79 Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Tofik niestety został wyadoptowany bezpośrednio ze schronu:( Usiłowała się czegoś dowiedzieć ale bezskutecznie. Bardzo dawno go nie ma:( Są za to inne bidunie:( O rany, nie ma się co cieszyć, skoro nic nie wiadomo nt. adopcji. Ten mały mi zapadł w serce. Pani z Katowic dała mi do zrozumienia, że sama sobie poszuka pieska. Quote
ewu Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Jutro rano jadę do schroniska, mam nadzieję na dom dla Kao, dobry , sprawdzony. Tylko nie wiem czy on jeszcze jest, nie wiem i boję się strasznie jutrzejszej wizyty. Jak one tam żyją w te upały, ile nie przetrwa:( Boże za co one tak cierpią :( Robię co mogę ale mogę tak niewiele. Patrzę na termometr i strach mnie paraliżuje:( Proszę o deszcz, o wiatr. Quote
Gusiaczek Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ewu,też nie mogę przestać myśleć o Stworzeniach pozbawionych dostępu do wody w ten koszmarny czas :( Robisz niewiele dla Ogonków ?!!!!? ja się chyba pochlastam! rozumiem Twój lęk przed jutrem ..... Quote
ewu Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Gusiaczku ja już nie mam siły , nie mam:( Po prostu wysiadam :( Quote
Gusiaczek Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Gusiaczku ja już nie mam siły , nie mam:( Po prostu wysiadam :( Wiem Kochana, masz bardzo cienką skórę najgorsza jest niemoc - nieba chciałabyś przychylić, a ono dalej i dalej :( Trudno jest znaleźć w sobie zgodę na ten okrutny świat, ale nie możesz zapominać o wyspach szczęścia, które są Twoim udziałem! 1 Quote
ewu Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Gusiaczku ja się staram ale coraz więcej łez, coraz więcej :( Quote
Poker Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Trudno jest znaleźć w sobie zgodę na ten okrutny świat, ale nie możesz zapominać o wyspach szczęścia, które są Twoim udziałem! Pięknie powiedziane, ewu podziwiam.Podziel się tą energią, którą masz w sobie. Quote
ewu Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Jestem kochane , dopiero wróciłam bo zabrałam szczeniaczka, strasznie odwodniony, natychmiast pojechałam z nim na kroplówkę. Mała ( bo to sunia) troszkę lepiej. Dwa psiaki opuściły tez schron, potem więcej napiszę. Gnam dalej bo jutro kolejne dwa wyruszają po życie , muszę zawieźć koleżance klatkę do przewozu. Quote
Mazowszanka13 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ja troche nie na temat. Ewu, przelałąm Ci 220 zł zwrotu za bilety kolejowe (Ika). Potwierdź, proszę na watku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/147906-zako%C5%84czony-rozliczam-bazarek-zio%C5%82owy-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-iki/ Quote
ewu Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Ja troche nie na temat. Ewu, przelałąm Ci 220 zł zwrotu za bilety kolejowe (Ika). Potwierdź, proszę na watku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/147906-zako%C5%84czony-rozliczam-bazarek-zio%C5%82owy-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-iki/ Dziękuję:) Quote
Nadziejka Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 sily zdrowenka stokroc stokroc nasza ewu kciuki mocno chociaz zaciskam za te bidaczki wszystkie Quote
ewu Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Dzisiaj do bdt w Gliwicach pojechał Brutus Quote
MALWA Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Brutus - bardzo śliczny kudłatek. Po kąpieli i wyczesaniu sierści będzie z niego piękny psiak! Quote
ewu Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Do ds pojechał Bambi, czekam na jego zdjęcia. Wysłałam elik zdjęcia szczeniaczka, którego dzisiaj zabrałam. Quote
ewu Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Niestety w schronie nowe biedaki:( Podrostek, miniatura husky bez oka,kawałka ucha, szkielet znaleziony w lesie:( Jutro zostanie zabrany. Gabi79 załatwiła ratunek dla jakiejś bidy z tego schronu, wybrałam jego. Gabryniu -dziękuję :) Serce mam rozdarte bo jest tam malutka sunia , naprawdę malizna i sunia podrostek , chudziutkie , małe cudo z naroślą na oczku. Poza tym maciupka babuleńka - jamnisia , urocza kulka. O innych nie wspomnę, cudne , kochane psiaki. Te cholerne upały ... :( Elik wklei fotki . Quote
malagos Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Maciupką babinkę jamnisię pokaż, dziewczyny od jamników dobrze działają. I tę maliznę sunię tez pokaż...... Quote
Recommended Posts