Gusiaczek Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Serce pęka ... tyle Istnień czeka na człowieka, mimo że za jego sprawą od normalnego życia dzielą kraty :( 1 Quote
jaguska Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Kiedy się doczekamy obowiązku czipowania, kastracji/sterylizacji i karania bezmyślnego rozmnażania, czy to tak wiele? Na wsi bardzo łatwo byłoby to wprowadzić, zobowiązać jakąś ustawą sołtysów do założenia rejestru i sprawdzania co pół roku, a każdy sołtys zna przecież wszystkich w swojej wiosce, potrafią biegać z podatkami to niech przy okazji sprawdzają dobrostan psów, gorzej w miastach, ale u nas koryto i żarcie się między sobą to myśl przewodnia działalności polityków. 2 Quote
Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 I tacy "światli" posłowie jak Kłopotek, który publicznie głosi, że na wsi pies na łańcuchu to uświęcona polska tradycja! :( Mała Pola już u mnie - też się jakiś "człowiek" wykazał, zakładając jej na łepek torbę, a na szyję sznurek... Zapraszam na jej wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/147884-pola-z-pola-na-g%C5%82owie-torba-na-szyi-sznurek/ Quote
Nadziejka Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 biedakow przybywa matko jedyno ewu kokana czy bedziesz zakladac serce watus tym biedaczkom :( od pijakow? na watku Mazowszanki wyczytalalm wszystkie cudwne biedne tak pragna byc czyjes .... :( Quote
ewu Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Ewciu kochana sunie bezpieczne w bdt. Dwie siostrzyczki:) Obłędnie piękne, mają po około 4 miesiące, wkleję najwyżej fotki. Szczeniaczki o których tu pisałam jakiś czas temu ( mama Tinka) już nie chcą pić mleka Tiny i ludzie się zaczynają niepokoić więc dla bezpieczeństwa maluszków w tym tygodniu też je zabieramy do bdt. Nie będę im zakładała wątku , będą pod opieką moich koleżanek. Dziewczyny robią bazarki na FB żeby maluszki utrzymać, odrobaczyć, poszczepić. Trzech chłopaków i dziewczynka:) Tinka ok , teraz będziemy na nią czuwać i dopilnujemy sterylki. 1 Quote
ewu Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Figa miała zrobione badania krwi i USG. Potem powklejam. Quote
ewu Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Einar to pies , który mi od wielu miesięcy leży w sercu. To moja "miłość". Martwię się o niego bo zaczął chudnąć:( Quote
paula_t Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Basiu, podeślij chłopaka do ogłoszeń, chyba że ktoś już mu robi? Quote
Gusiaczek Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Einar to pies , który mi od wielu miesięcy leży w sercu. To moja "miłość". Martwię się o niego bo zaczął chudnąć :( Nie dziwię się Twojej miłości .... jest piękny i taki.... no właśnie do kochania Quote
ewu Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Basiu, podeślij chłopaka do ogłoszeń, chyba że ktoś już mu robi? Podeślę, dziękuję:) Quote
ewu Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Byłam dzisiaj w Orzeszu na wizycie dla przemiłego Wito , który już stracił nadzieję,że opuści schron. Domek bardzo fajny, cudny ,duży ogród ,pancerne ogrodzenie, sporo miejsca do biegania i obłędne tereny spacerowe. Państwo mili,serdeczni, trzy pokolenia pod jednym dachem, będzie komu chłopaka głaskać. Do końca tygodnia Wito ma wyruszyć do domu. Trzymajcie kciuki. Quote
Gusiaczek Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Trzymam kciuki :) nigdy nie trzeba tracić nadziei jak widać Quote
ewu Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Wyniki badań Figi książkowe:) Powklejam jak dostanę skany. 115 zł - zwróciłam . Quote
Nutusia Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Kolejny ciężki dzień dziś przed naszą dzielną Basią - nieustająco podziwiam! Quote
Mazowszanka13 Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Dzisiaj Basia z misją w Warszawie. Misja nazywa się IKA :) Quote
Onaa Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 A ta sunia to mała czy taka większa raczej ? Nowa w schronie ? Quote
ewu Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Jestem:) Ika w domu:) Sunia cudowna. Jutro więcej napiszę bo mam masę roboty w domu a jutro bardzo ważny dzień ale na razie sza. Wito w domku, cieszy się ogrodem:) Quote
Recommended Posts