ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Basiu, nie tylko trochę "odwyku" potrzebujesz, ale musisz odpuścić i na poważnie odpocząć. To, co robisz jest nie do udźwignięcia i za chwilę źle się skończy, bo zapłacisz za to zdrowiem :(. Ciągle jesteś na najwyższych obrotach i żyjesz w nieustannym stresie i w ogromnych emocjach-musisz zadbać o siebie, proszę... Podpisuję się. Basiu nie da się tak bez przerwy, wypalisz się jak wiele osób z dogo, trzeba czasem odpuścić i zebrać siły, żeby móc dalej coś robić. Wiem kochane dlatego staram się nabrać sił. Quote
Gusiaczek Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Ewu, jesteś niezbędna i dlatego pomyśl też o sobie. Serdeczności zostawiam Quote
agat21 Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Strasznie żal, że tyle jeszcze biedactw za kratami :( Kudłacz śliczny nie doczekał :( Ewu, trzymaj się i szanuj się, choć wiem, jakie to trudne dla Ciebie. Quote
elik Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Jestem kochane, potrzebowałam trochę "odwyku" . Eliku ona taka brudna i chuda i biedna:( Zapadła mi w serducho :( Obiecane zdjątka Lando na I wakacjach. Wspaniałe wakacje, super zdjęcia :) To Lili wyadoptowana jako jedna z pierwszych. A to Lami teraz Hugo, adoptowany niedawno. Zawadiaka :) Quote
ewu Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 To właśnie Lili taka była rok temu jak wyszła ze schronu. To fotki ze schroniska. Malizna , szczylek chudziutki. Quote
Martika&Aischa Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 ewu kochana dopiero teraz zauważyłam że dzwoniłas ....dziś już poźno więc drynknę jutro ;) Quote
Gusiaczek Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Serce pęka, tyle biedulek :( ale i dobre też się dzieje Hugo ma bardzo zawadiackie spojrzenie ;) https://lh3.googleusercontent.com/-bAT-JX05VL0/Vd9Ag87W0DI/AAAAAAAAOi0/6a3O6P_uFUE/s640-Ic42/V__FB39.jpg Quote
malagos Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Serce rośnie jak się patrzy na tez zdjecia poadopcyjne :) Quote
Nutusia Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Pamiętam Lili - miała do mnie przyjechać, ale się DS objawił i w jej miejsce przyjechała Aszka :) Quote
elik Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Elu dziękuję :) Drobiazg, proszę częściej :) Quote
ewu Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Pamiętam Lili - miała do mnie przyjechać, ale się DS objawił i w jej miejsce przyjechała Aszka :) Tak Nutusiu Lili miała jechać do Ciebie a ostatecznie pojechała Aszka:):):) Quote
ewu Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 A ja mam niespodziankę: Malwinka nazywa się Misia i została Katowiczanką:) Jest cudownym , grzecznym psiakiem:) Przedwczoraj byłam z Jej Panią w schronie , który Malwinka bez żalu opuściła. Tyle czasu ją ogłaszałam , strasznie mnie to martwiło ale wreszcie zaświeciło słońce dla tej cudnej malizny. Powodzenia malutka:) 3 Quote
paula_t Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Wow! Potwornie się cieszę! :) Mi właśnie dzisiaj przyszło odnowienie ogłoszenia na cafeanimal Malwinki, a tu takie wieści :) Quote
Onaa Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Ja tez sie b ciesze bo myślalam o Malwince, i bylo mi przykro ze nie wzielam jej na dt. Quote
elik Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 A ja mam niespodziankę: Malwinka nazywa się Misia i została Katowiczanką :) Jest cudownym , grzecznym psiakiem:) Przedwczoraj byłam z Jej Panią w schronie , który Malwinka bez żalu opuściła. Tyle czasu ją ogłaszałam , strasznie mnie to martwiło ale wreszcie zaświeciło słońce dla tej cudnej malizny. Powodzenia malutka:) Ogromnie się cieszę z tej adopcji. Malwinka wygląda na słodką przytulankę i zapewne bardzo tęskniła za człowiekiem. Ja tez sie b ciesze bo myślalam o Malwince, i bylo mi przykro ze nie wzielam jej na dt. Za to wzięłaś inną, bardziej potrzebującą bidulkę :) Quote
Gusiaczek Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Powodzenia dla Misi i jej nowej Rodzinki :) Quote
ewu Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Ogromnie się cieszę z tej adopcji. Malwinka wygląda na słodką przytulankę i zapewne bardzo tęskniła za człowiekiem. Za to wzięłaś inną, bardziej potrzebującą bidulkę :) Święte słowa eliku:) Quote
kcd Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Znamy jakiegoś kociaka do przygarnięcia? Jest Dobry dom w Warszawie. Quote
Jo37 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Jeżeli nie macie swoich kociaków to może skontaktujesz się z założycielem tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/146685-koty-w-potrzebie-które-stanęły-na-mojej-drodze/ Krzysiem z Białoogonkowa. Ma jeszcze kociaki znalezione w polu. Quote
Ellig Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Znamy jakiegoś kociaka do przygarnięcia? Jest Dobry dom w Warszawie. Kociaki ma Sylwija Quote
Recommended Posts