Nutusia Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Ale przynajmniej nie zardzewieje! ;) I na WD-40 się przyoszczędzi :D Quote
Poker Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Czasem zrezygnowany Mąż pyta: "po ile psów jedziemy w tym tygodniu?????????????" Biedna ta moja Rodzina:) :):) Biedna czy nie biedna ,ale kochana i to jest najważniejsze Quote
paula_t Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Czasem zrezygnowany Mąż pyta: "po ile psów jedziemy w tym tygodniu?????????????" Biedna ta moja Rodzina:) :):) No z Tobą Basiu, to na pewno nudzić się nie można:D Dumi ogłoszony, jutro ogłoszę Malwinkę :) Quote
elik Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Bardzo przepraszam, ale dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu :( Cała masa ceregieli przy tych malcach :( Benio Beniu i terierka zabrana ze schronu razem z Beniem Quote
Anecik Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 No to Figa - nie galaretka. Jaka zmiana, zupełnie inaczej wyglądają. Nie takie przygarbione bidulinki, jakby chciały się ukryć przed światem Quote
Gusiaczek Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Dziękuję, serce rośnie. Serdeczności zostawiam i dobrego dnia życzę :) Quote
Ewa Marta Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Dziewczyny, sprawdźcie, czy Figa nie jest szczenna. Jakoś tak dziwnie wygląda... Quote
elik Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 O retki, zamiast na Benia, to tu znowu wkleiłam fotki :( Ale jestem strasznie zakręcona :( Quote
elik Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Tu wkleiłam zdjęcia foksi, ale to już było.... :P Noooo terierki ;) :D Quote
Topi Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Beniu i terierka zabrana ze schronu razem z Beniem Trawka u Makili po której spacerował Maksiu z włosogłówką. Dobrze mówię ? Kwarantanna była czy wpakowałyście nowe psy prosto do tego bajzlu ? Quote
Usiata Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 I tutaj też się przywitam, u bieduś malutkich :) Quote
cancer43 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ewu prosiła żeby tu napisać,to piszę W Pomiechówku są dwa kojce przy oczyszczalni ścieków,skąd psy są wywożone do Radys.Maja naprawdę mało czasu ,bo kojce ciągle są przepełnione W tej chwili bardzo pilne jest zabranie tego malucha,bardzo potrzebuje bliskości człowieka,w kojcu cały czas płacze.W Radysach na pewno sobie nie poradzi . Ma ok.1-1,5 roku .W tym tygodniu pojedzie do Radys Quote
Usiata Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Beniu i terierka zabrana ze schronu razem z Beniem Trawka u Makili po której spacerował Maksiu z włosogłówką. Dobrze mówię ? Kwarantanna była czy wpakowałyście nowe psy prosto do tego bajzlu ? Topi, informacja dla Ciebie - jesteś na liście ignorowanych u dużej liczby Dogomaniaków więc nie spodziewaj się odpowiedzi ... 3 Quote
Nutusia Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Właśnie otworzyłam bazarek - w porozumieniu z ewu, część dochodu będzie przeznaczona dla Benia i dla Tomiego - zapraszam: http://www.dogomania.com/forum/topic/147531-lektury-na-lato-na-szyszk%C4%99-tomiego-i-benia-do-1307-godz-21/?p=16276363 Quote
Topi Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Topi, informacja dla Ciebie - jesteś na liście ignorowanych u dużej liczby Dogomaniaków więc nie spodziewaj się odpowiedzi ... Wiem, że tchórze używają tej opcji i nie spodziewam się odpowiedzi. Mam nadzieję, że uczciwym dogomaniakom da to do myślenia. POWTARZAM: Kwarantanna była czy wpakowałyście nowe psy prosto do tego bajzlu ? Quote
sybil Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Wiem, że tchórze używają tej opcji i nie spodziewam się odpowiedzi. Mam nadzieję, że uczciwym dogomaniakom da to do myślenia. POWTARZAM:Kwarantanna była czy wpakowałyście nowe psy prosto do tego bajzlu ? To nie tchórzostwo szanowna pani, po prostu niedobrze się robi na widok takiej ilości jadu i mściwości. Nie wnosi pani niczego konstruktywnego, a jeśli włosogłówka tak panią interesuje, to może Makila wpuści panią na trawnik, aby osobiście pobrać próbki do badania. Jednak znając pani zawziętość i nienawiść w stosunku do Makili jest całkiem możliwe, że własnoręcznie umieściłaby pani to stworzonko w pobranej próbce. Proszę nie trudzić się odpowiadaniem mi, nie czytam pani postów, ten zobaczyłam tylko dlatego, że został zacytowany przez Usiata. Na pani miejscu nie machałabym tak tą "uczciwością"... 6 Quote
Onaa Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ja już nie wiem jak ma na imie ta terierkowata sunia co jest z Beniem :) ? Jeśli chodzi o czystość trawki, nie wiemy jakie bakterie czy inne rzeczy chodzą po trawie na osiedlu, psy wąchają , tarzają się, dzieci po niej chodzą. Quote
ewu Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Ewu prosiła żeby tu napisać,to piszę W Pomiechówku są dwa kojce przy oczyszczalni ścieków,skąd psy są wywożone do Radys.Maja naprawdę mało czasu ,bo kojce ciągle są przepełnione W tej chwili bardzo pilne jest zabranie tego malucha,bardzo potrzebuje bliskości człowieka,w kojcu cały czas płacze.W Radysach na pewno sobie nie poradzi . Ma ok.1-1,5 roku .W tym tygodniu pojedzie do Radys To czarne cudo szuka ratunku, ma około roku, strasznie płacze bo tęskni za człowiekiem Bilet do Radys..... Quote
ewu Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Parę dni temu zadzwonił do mnie jakiś facet i spytał czy jestem z TOZ-u. Powiedziałam ,że nie ale owszem jako prywatny człowiek ogłaszam pieski, byłam pewna ,że ma mój numer z ogłoszenia. Rozłączył się ale mnie to gryzło i natychmiast dałam znać dziewczynie z TOZ-u. Zadzwoniła i okazało się,że ma szczeniaki i do jutra musi się ich pozbyć!!!! Koleżanka pojechała je zabrać. Przywiozła 3 cudne kulki.Czwartego ponoć sprzedał koledze:( Dzisiaj z tego numeru zadzwoniła pijana kobieta i oznajmiła ,że ma 4 szczeniaki i,że suka ma gorączkę. Okazało się ,że to znajomi tamtego faceta i dzwonią wszyscy z ich telefonu. Jadę tam z dwiema koleżankami , strasznie się denerwuję :( Trzymajcie kciuki. Quote
Recommended Posts