Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam i nadrabiam zaległości. Tak się cieszę, że już po sterylce i wszystko jest w porządku:-).

@LILUtosi-czy pieniążki które wpłaciłam przed urlopem w kwocie 750zł dotarły? Dzisiaj przeleję jeszcze brakujące 22 zł do sterylki bo wczesniej na ten zabieg przelałam 378zł a wyszło 400zł. Czy jeszcze były jakieś wydatki na Mikunię?

Sprawdzę też czy były jakieś wpływy przez ten ostatni tydzień i uzupełnię finanse MIKI, także proszę się nie denerwować jesli ktoś wpłacił w ostatnim tygodniu a nie jest to odnotowane:-).

Posted

LILUtosi napisał(a):
Nie, nie było wydatków. Te pazury właściwie były za darmo za co należy podziękować doktorowi ;-)
Kasa oczywiście doszła. Dziękuję

To dziękujemy bardzo Panu Doktorowi za usunięcie pazurów:-). Przelałam te brakujące 22 zł na Twoje konto Lilu, jutro powinny być zaksięgowane:-).

Sprawdziłam konto, żadnych wpłat w tym tygodniu dla Miki nie było dlatego stan konta z postu nr 2 jest aktualny.

Posted

Sara, wchodzę do Mikuni i co widzę?... ;);)
Super, że wątek jest już Twój. :):)
Skoro Marycha nie może i nie ma czasu na Dogomanę... Mam nadzieję, że Jej się dobrze wszystko ułoży i tu wróci...

Posted

Elisabeta napisał(a):
Sara, wchodzę do Mikuni i co widzę?... ;);)
Super, że wątek jest już Twój. :):)
Skoro Marycha nie może i nie ma czasu na Dogomanę... Mam nadzieję, że Jej się dobrze wszystko ułoży i tu wróci...

No tak, poprosiłam Maupa4 o przypisanie pierwszych postów na mnie. Wieczorkiem pozmieniam tytuł i uaktualnię informacje:-)

Posted

Wpłynęły pieniążki (deklaracje stałe) dla Miki od :Poker, basiek8, magenka1, markofix1. Mikunia pięknie dziękuje:buzi:. Aktualny stan konta Miki w poście nr 2.

Posted

Dziękuję Cioteczki za odwiedziny Mikuni:-).

LILUtosi-czy wet próbował określić wiek MIKI? Na karcie informacyjnej ma wpisane 2 lata ale z tego co Wojtek7 mówił to ona w przytulisku była ok. 3 lata. Zastanawiam się jaki wiek podać w ogłoszeniach? Czy była ważona? Co można powiedzieć o jej charakterze? Czy w boksie zachowuje czystość? Widziałam też zdjęcia po sterylce zrobione w domu, czy w domu zachowywała czystość czy zdarzała się "wpadka"? Czy myslisz, ze Mika nadaje się do mieszkania w bloku czy domu z ogrodem?
Myślę, że trzeba wystartować z nowymi ogłoszeniami skoro sunia jest już po sterylce a im więcej informacji o suni tym lepiej.

Posted

Sara2011 napisał(a):
Dziękuję Cioteczki za odwiedziny Mikuni:-).

LILUtosi-czy wet próbował określić wiek MIKI? Na karcie informacyjnej ma wpisane 2 lata ale z tego co Wojtek7 mówił to ona w przytulisku była ok. 3 lata. Zastanawiam się jaki wiek podać w ogłoszeniach? Czy była ważona? Co można powiedzieć o jej charakterze? Czy w boksie zachowuje czystość? Widziałam też zdjęcia po sterylce zrobione w domu, czy w domu zachowywała czystość czy zdarzała się "wpadka"? Czy myslisz, ze Mika nadaje się do mieszkania w bloku czy domu z ogrodem?
Myślę, że trzeba wystartować z nowymi ogłoszeniami skoro sunia jest już po sterylce a im więcej informacji o suni tym lepiej.

Tak, jak najbardziej nadaje sie do domu. Dziś sobie też śpi w domku. Mam problem z wchodzeniem ale jak już się przełamie to siedzi w kuchni. Jest grzeczna. Co do wieku - myślę że możesz napisać 3 lata.