__Lara Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Cioteczki, Mikusia jest już w dt/hoteliku? Quote
Poker Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 __Lara napisał(a):Cioteczki, Mikusia jest już w dt/hoteliku? Mika jest w hoteliku u LILUtosi niedaleko Wrocławia. Quote
Elisabeta Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Poker napisał(a):Na czyje konto wpłacamy na Mikę? Ważne, bo wyjeżdżam i nie chcę zalegać. Poker, udanego wyjazdu. :) A wpłacamy na konto Sary. :) Quote
Poker Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Elisabeta napisał(a):Poker, udanego wyjazdu. :) A wpłacamy na konto Sary. :) Dzięki, faktycznie,zapomniałam. Quote
Gabi79 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Wieki już nie zaglądałam do Mikuni, bardzo przepraszam. Widzę, że w domu Mika to ideał:loveu::loveu::loveu: Quote
Sara2011 Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 Wróciłam i nadrabiam zaległości. Tak się cieszę, że już po sterylce i wszystko jest w porządku:-). @LILUtosi-czy pieniążki które wpłaciłam przed urlopem w kwocie 750zł dotarły? Dzisiaj przeleję jeszcze brakujące 22 zł do sterylki bo wczesniej na ten zabieg przelałam 378zł a wyszło 400zł. Czy jeszcze były jakieś wydatki na Mikunię? Sprawdzę też czy były jakieś wpływy przez ten ostatni tydzień i uzupełnię finanse MIKI, także proszę się nie denerwować jesli ktoś wpłacił w ostatnim tygodniu a nie jest to odnotowane:-). Quote
Elisabeta Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Sara, ... :):):) Tu się nikt nie denerwuje. ;) Tu się wszyscy bardzo cieszymy, że wróciłaś. :loveu: Quote
LILUtosi Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Nie, nie było wydatków. Te pazury właściwie były za darmo za co należy podziękować doktorowi ;-) Kasa oczywiście doszła. Dziękuję Quote
Sara2011 Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 LILUtosi napisał(a):Nie, nie było wydatków. Te pazury właściwie były za darmo za co należy podziękować doktorowi ;-) Kasa oczywiście doszła. Dziękuję To dziękujemy bardzo Panu Doktorowi za usunięcie pazurów:-). Przelałam te brakujące 22 zł na Twoje konto Lilu, jutro powinny być zaksięgowane:-). Sprawdziłam konto, żadnych wpłat w tym tygodniu dla Miki nie było dlatego stan konta z postu nr 2 jest aktualny. Quote
Madie Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dla Mikuni wpłacę swoją stałą po 10 września:) Quote
Sara2011 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Madie napisał(a):Dla Mikuni wpłacę swoją stałą po 10 września:) Bardzo dziękuję:-) Quote
Elisabeta Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Sara, wchodzę do Mikuni i co widzę?... ;);) Super, że wątek jest już Twój. :):) Skoro Marycha nie może i nie ma czasu na Dogomanę... Mam nadzieję, że Jej się dobrze wszystko ułoży i tu wróci... Quote
Sara2011 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Elisabeta napisał(a):Sara, wchodzę do Mikuni i co widzę?... ;);) Super, że wątek jest już Twój. :):) Skoro Marycha nie może i nie ma czasu na Dogomanę... Mam nadzieję, że Jej się dobrze wszystko ułoży i tu wróci... No tak, poprosiłam Maupa4 o przypisanie pierwszych postów na mnie. Wieczorkiem pozmieniam tytuł i uaktualnię informacje:-) Quote
Sara2011 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Wpłynęły pieniążki (deklaracje stałe) dla Miki od :Poker, basiek8, magenka1, markofix1. Mikunia pięknie dziękuje:buzi:. Aktualny stan konta Miki w poście nr 2. Quote
Sara2011 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Dziękuję Cioteczki za odwiedziny Mikuni:-). LILUtosi-czy wet próbował określić wiek MIKI? Na karcie informacyjnej ma wpisane 2 lata ale z tego co Wojtek7 mówił to ona w przytulisku była ok. 3 lata. Zastanawiam się jaki wiek podać w ogłoszeniach? Czy była ważona? Co można powiedzieć o jej charakterze? Czy w boksie zachowuje czystość? Widziałam też zdjęcia po sterylce zrobione w domu, czy w domu zachowywała czystość czy zdarzała się "wpadka"? Czy myslisz, ze Mika nadaje się do mieszkania w bloku czy domu z ogrodem? Myślę, że trzeba wystartować z nowymi ogłoszeniami skoro sunia jest już po sterylce a im więcej informacji o suni tym lepiej. Quote
LILUtosi Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Sara2011 napisał(a):Dziękuję Cioteczki za odwiedziny Mikuni:-). LILUtosi-czy wet próbował określić wiek MIKI? Na karcie informacyjnej ma wpisane 2 lata ale z tego co Wojtek7 mówił to ona w przytulisku była ok. 3 lata. Zastanawiam się jaki wiek podać w ogłoszeniach? Czy była ważona? Co można powiedzieć o jej charakterze? Czy w boksie zachowuje czystość? Widziałam też zdjęcia po sterylce zrobione w domu, czy w domu zachowywała czystość czy zdarzała się "wpadka"? Czy myslisz, ze Mika nadaje się do mieszkania w bloku czy domu z ogrodem? Myślę, że trzeba wystartować z nowymi ogłoszeniami skoro sunia jest już po sterylce a im więcej informacji o suni tym lepiej. Tak, jak najbardziej nadaje sie do domu. Dziś sobie też śpi w domku. Mam problem z wchodzeniem ale jak już się przełamie to siedzi w kuchni. Jest grzeczna. Co do wieku - myślę że możesz napisać 3 lata. Quote
Elisabeta Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Mikuniu, jestem. :) Jeśli można przyjąc, że Mika ma 3 lata,... to znaczy że sunia właściwie nie znała innego życia niż przytulisko G... Smutne. Ale to już przeszłośc. :):) Quote
Sara2011 Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Wpłynęła stała deklaracja od Kaas1-20zł. MIKA bardzo serdecznie dziękuje:loveu:. Quote
Recommended Posts