Sara2011 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Odwiedzam Mikunię :-). Nikt dzisiaj nie był u ślicznotki jeszcze:-(. Quote
Gabi79 Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='Sara2011']Odwiedzam Mikunię :-). Nikt dzisiaj nie był u ślicznotki jeszcze:-(.[/QUOTE] Ja też odwiedzam ślicznotkę!!! Quote
Mela Jakimiuk Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ja z ukrycia cały czas śledzę jej losy Quote
Poker Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='Mela Jakimiuk']Ja z ukrycia cały czas śledzę jej losy[/QUOTE] Ja podobnie,ale jak nie ma nowych wieści, to cicho siedzę. Quote
Bonsai Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ja też jestem, ale piszę, gdy mam coś sensownego do powiedzenia. ;) Quote
brzośka Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 żeby nie było - ja też zaglądam, po cichu ;) po wielkiemu cichu :p Quote
LILUtosi Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Mam dwie wiadomości. Jedna taka że w piątek jest święto więc chyba wet nie będzie operował a się umówiliśmy. Druga, że nie będę zamawiać dla niej obroży bo fundacja Węgielek zamówiła dla swoich 4 i z końcowek zrobię Mice za darmo. Co do Sterylizacji to pewnie będzie w przyszlym tygodniu. Quote
Sara2011 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 [quote name='LILUtosi']Mam dwie wiadomości. Jedna taka że w piątek jest święto więc chyba wet nie będzie operował a się umówiliśmy. Druga, że nie będę zamawiać dla niej obroży bo fundacja Węgielek zamówiła dla swoich 4 i z końcowek zrobię Mice za darmo. Co do Sterylizacji to pewnie będzie w przyszlym tygodniu.[/QUOTE] O, to super z obrożą:-). Lilu czy coś możesz już więcej powiedzieć o charakterze Miki? Jaka ona jest do ludzi a jaka do zwierząt? Czy juz miała okazję zapoznać się z innymi psiakami niż Reksio? Quote
Sara2011 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Wpłynęły pieniązki od edek-10zł/stała sierpień. Bardzo serdecznie dziękujemy:-). Quote
LILUtosi Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 [quote name='Sara2011']O, to super z obrożą:-). Lilu czy coś możesz już więcej powiedzieć o charakterze Miki? Jaka ona jest do ludzi a jaka do zwierząt? Czy juz miała okazję zapoznać się z innymi psiakami niż Reksio?[/QUOTE] Do innych jest wystraszona. Nie chce podchodzić do obcych, chowa się. Do innych psów różnie ale raczej nie chce się zaprzyjaźniać. Rex dziś jedzie wreszcie do swojego domku. Quote
brzośka Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 [quote name='LILUtosi']Do innych jest wystraszona. Nie chce podchodzić do obcych, chowa się. Do innych psów różnie ale raczej nie chce się zaprzyjaźniać. Rex dziś jedzie wreszcie do swojego domku. To cudnie, że kolejnemu psiakowi się udało :) Quote
Bonsai Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 To teraz działamy, by i Mice się podobnie powiodło. Myślę, że Mika to taki pies jednego Pana. Musimy dla niej znaleźć kogoś wyjątkowego. Quote
Szarotka Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Prosze mi przypomniec jak bede miala znowu wplacic :) Quote
Elisabeta Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 [quote name='LILUtosi']Mam dwie wiadomości. Jedna taka że w piątek jest święto więc chyba wet nie będzie operował a się umówiliśmy. Druga, że nie będę zamawiać dla niej obroży bo fundacja Węgielek zamówiła dla swoich 4 i z końcowek zrobię Mice za darmo. Co do Sterylizacji to pewnie będzie w przyszlym tygodniu.[/QUOTE] Jeśli Wszystkie to wiecie, to przepraszam... :oops:;) Sprytne to... Lilu, jak robisz obróżkę z końcówek? :eviltong: Fakt, że najczęściej się część obróżki obcina i wyrzuca. Czasem sporo tego. Quote
Sara2011 Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 Odwiedzam Mikunię:-). Odnotowano wpłatę 10zł od Maruda666 /stała sierpień. Bardzo serdecznie dziękujemy:-) Quote
Elisabeta Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Mika, jestem. :) Na Dogo dziś pustawo jak to w weekend... Teraz w dodatku dłuuugi... ;) Quote
basiek8 Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 zagladam często, ale niewiele mam do powiedzenia i zaoferowania to chociaż podrzucę. Quote
Sara2011 Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 Ciekawe jak Mikunia spędza długi weekend? :-) Quote
Recommended Posts