Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mela Jakimiuk']Ja z ukrycia cały czas śledzę jej losy[/QUOTE]

Ja podobnie,ale jak nie ma nowych wieści, to cicho siedzę.

Posted

Mam dwie wiadomości. Jedna taka że w piątek jest święto więc chyba wet nie będzie operował a się umówiliśmy. Druga, że nie będę zamawiać dla niej obroży bo fundacja Węgielek zamówiła dla swoich 4 i z końcowek zrobię Mice za darmo. Co do Sterylizacji to pewnie będzie w przyszlym tygodniu.

Posted

[quote name='LILUtosi']Mam dwie wiadomości. Jedna taka że w piątek jest święto więc chyba wet nie będzie operował a się umówiliśmy. Druga, że nie będę zamawiać dla niej obroży bo fundacja Węgielek zamówiła dla swoich 4 i z końcowek zrobię Mice za darmo. Co do Sterylizacji to pewnie będzie w przyszlym tygodniu.[/QUOTE]

O, to super z obrożą:-). Lilu czy coś możesz już więcej powiedzieć o charakterze Miki? Jaka ona jest do ludzi a jaka do zwierząt? Czy juz miała okazję zapoznać się z innymi psiakami niż Reksio?

Posted

[quote name='Sara2011']O, to super z obrożą:-). Lilu czy coś możesz już więcej powiedzieć o charakterze Miki? Jaka ona jest do ludzi a jaka do zwierząt? Czy juz miała okazję zapoznać się z innymi psiakami niż Reksio?[/QUOTE]

Do innych jest wystraszona. Nie chce podchodzić do obcych, chowa się. Do innych psów różnie ale raczej nie chce się zaprzyjaźniać. Rex dziś jedzie wreszcie do swojego domku.

Posted

[quote name='LILUtosi']Do innych jest wystraszona. Nie chce podchodzić do obcych, chowa się. Do innych psów różnie ale raczej nie chce się zaprzyjaźniać. Rex dziś jedzie wreszcie do swojego domku.
To cudnie, że kolejnemu psiakowi się udało :)

Posted

[quote name='LILUtosi']Mam dwie wiadomości. Jedna taka że w piątek jest święto więc chyba wet nie będzie operował a się umówiliśmy. Druga, że nie będę zamawiać dla niej obroży bo fundacja Węgielek zamówiła dla swoich 4 i z końcowek zrobię Mice za darmo. Co do Sterylizacji to pewnie będzie w przyszlym tygodniu.[/QUOTE]

Jeśli Wszystkie to wiecie, to przepraszam... :oops:;)
Sprytne to...
Lilu, jak robisz obróżkę z końcówek? :eviltong: Fakt, że najczęściej się część obróżki obcina i wyrzuca. Czasem sporo tego.