Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super Super Alficzku:)
Znajomy był wczoraj w Retinie u kardiologa z Onką, niestety sunia ma 3-6 miesięcy życia:( Byłam wczoraj u niej jeszcze tak chudego owczarka w życiu nie widziałam:(

Posted

A ja dzisiaj przez momencik widziałam Alficzka, no i cóż powiedzieć....oczka czyściutkie, nie mętne, chłopak ewidentnie widzi, nic tylko się cieszyć!:multi:

Posted

[quote name='Poker']Co się dzieje u malucha?[/QUOTE]

Alfiś od wczoraj w swoim stałym domku, takim na zawsze!!!! Odnalazł się od razu, szaleje po ogródku, wyleguje się w łóżeczku swojej pani i bawi swoimi zabaweczkami. Oczka pięknie się goją,wszystko jest SUPER!!! Za dwa tygodnie kolejna wizyta w klinice w Krakowie ale już maluszek przyjedzie na nią z Dąbrowy Górniczej ze swoją rodzinką :) Nic tylko się cieszyć !!! Pozdrawiam i pięknie dziękuje wszystkim :):loveu:

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Alfiś od wczoraj w swoim stałym domku, takim na zawsze!!!! Odnalazł się od razu, szaleje po ogródku, wyleguje się w łóżeczku swojej pani i bawi swoimi zabaweczkami. Oczka pięknie się goją,wszystko jest SUPER!!! Za dwa tygodnie kolejna wizyta w klinice w Krakowie ale już maluszek przyjedzie na nią z Dąbrowy Górniczej ze swoją rodzinką :) Nic tylko się cieszyć !!! Pozdrawiam i pięknie dziękuje wszystkim :):loveu:[/QUOTE]

wspaniałe wieści!!!

Wiolu, czy są szanse na fotki Alfika z DS?

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Alfiś od wczoraj w swoim stałym domku, takim na zawsze!!!! Odnalazł się od razu, szaleje po ogródku, wyleguje się w łóżeczku swojej pani i bawi swoimi zabaweczkami. Oczka pięknie się goją,wszystko jest SUPER!!! Za dwa tygodnie kolejna wizyta w klinice w Krakowie ale już maluszek przyjedzie na nią z Dąbrowy Górniczej ze swoją rodzinką :) Nic tylko się cieszyć !!! Pozdrawiam i pięknie dziękuje wszystkim :):loveu:[/QUOTE]
Wiola,dziękuję,że zainteresowałaś się Alfikiem i chciałaś mu pomóc za wszelką cenę.Udało się-Alfik ma domek no i widzi.To wszystko jest bardzo ważne i najistotniejsze.Dla takich wiadomości warto pomagać i trzeba dalej pomagać bidom.
DZIĘKUJĘ.

Posted

[quote name='Anula']Wiola,dziękuję,że zainteresowałaś się Alfikiem i chciałaś mu pomóc za wszelką cenę.Udało się-Alfik ma domek no i widzi.To wszystko jest bardzo ważne i najistotniejsze.Dla takich wiadomości warto pomagać i trzeba dalej pomagać bidom.
DZIĘKUJĘ.[/QUOTE]

Anulka jestem taka szczęśliwa!!! Cudownie że udało się NAM wszystkim pomóc Alfisiowi :) Właśnie dzwoniła do mnie Pani Alfika i mówiła że maluszek jest prze kochany, grzeczny. Niestety bardzo płacze kiedy jego pani wychodzi do pracy, nie zostaje sam w domku bo jest mąż i syn pani Gabrysi ale jednak najbardziej pokochał swoją "mamusię" :) Jak wraca to radości nie ma końca!!!Było już kąpanie i czesanko i oczywiście łóżeczko pani jest najlepsze:)

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Anulka jestem taka szczęśliwa!!! Cudownie że udało się NAM wszystkim pomóc Alfisiowi :) Właśnie dzwoniła do mnie Pani Alfika i mówiła że maluszek jest prze kochany, grzeczny. Niestety bardzo płacze kiedy jego pani wychodzi do pracy, nie zostaje sam w domku bo jest mąż i syn pani Gabrysi ale jednak najbardziej pokochał swoją "mamusię" :) Jak wraca to radości nie ma końca!!!Było już kąpanie i czesanko i oczywiście łóżeczko pani jest najlepsze:)[/QUOTE]
Tak Wiola ja też ogromnie się cieszę,a wiadomości o naszym Alfiku to jak miód na serce.Sądzę,że po jakimś czasie Alfiś przyzwyczai się do trybu życia domowników i będzie spokojnie czekał aż wszyscy wrócą do domu.Psiaki dostosowują się do życia w rodzinie i domowych zwyczajów tylko potrzeba na to czasu.Alfik jest króciutko w nowym domku jestem pewna,że załapie zwyczaje jakie panują w domu.Najważniejsze,że nie tęskni za Makilą,nie jest smutny,je-to jest bardzo ważne w pierwszych dniach w nowych warunkach i otoczeniu.
Powodzenia maluszku.Bądź szczęśliwy,kochany.Niech nigdy nie powróci to co cię spotkało wcześniej.

Posted

Alfiś trafił do cudownej rodzinki.

Co do relacji Alfika z Panią Gabrielą to od pierwszego spotkania zaiskrzyło między nimi.

Nie mam wątpliwości, że Alfik znalazł swój raj na ziemi :loveu:

Posted

Od pierwszego dnia śledziłam losy Alfika.
Powiem Wam szczerze,że nie wierzyłam ,że wszystko pomyślnie się uda i to w takim ekspresowym tempie.
Dziewczyny jesteście WIELKIE.
Jakie to budujące,że można wspólnymi siłami tyle dobrego zrobić dla malutkiej istotki.
Podziękowania też należą się lekarzom.

Posted

[quote name='Anula']Co u naszego Alfisia słychać.Są jakieś wieści?
Czy Hotelik jest rozliczony,nie ma długu?[/QUOTE]

Witaj Anulka :) Alfiś miewa się wspaniale, czuje się w nowym domku jak ryba w wodzie. Uwielbia swój ogródek i kocha swoją rodzinkę :)
Co do domku u Makili wszystko uregulowane,to znaczy Animalsi zapłacili za leki które wykupiła Anetka dla Alfika. Innych kosztów w DT nie było ponieważ Makila nie wzieła za opiekę a nawet za transport do kliniki (a było to wiele razy) ani złotówki !!! Pozdrawiam :)

Ps. Wyśle Ci zdjęcie na meila i prosiłabym Cię o wstawienie na dogo,bo ja nie potrafię:p

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Witaj Anulka :) Alfiś miewa się wspaniale, czuje się w nowym domku jak ryba w wodzie. Uwielbia swój ogródek i kocha swoją rodzinkę :)
Co do domku u Makili wszystko uregulowane,to znaczy Animalsi zapłacili za leki które wykupiła Anetka dla Alfika. Innych kosztów w DT nie było ponieważ Makila nie wzieła za opiekę a nawet za transport do kliniki (a było to wiele razy) ani złotówki !!! Pozdrawiam :)

Ps. Wyśle Ci zdjęcie na meila i prosiłabym Cię o wstawienie na dogo,bo ja nie potrafię:p
Jednym słowem fajne wiadomości.Cieszę się bardzo.Pędzę na pocztę i zaraz wstawię fotki.

Nasz Alfik w nowym i mam nadzieję,że na zawsze prawdziwym w swoim domku.

Makila,to dla Ciebie też są przeznaczone fotki.Dzięki Tobie Alfiś mógł poczekać spokojnie na swój domek i najważniejszą w jego życiu zmianę - operację oczek po której widzi.
Wszyscy jesteśmy Tobie bardzo wdzięczni za opiekę nad Alficzkiem.