Gabi79 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Gabrysiu nic się nie stało :) Anulka wstawiła :loveu:[/QUOTE] Jak Anula wstawiła, to dopiero sobie przypomniałam, strasznie mi głupio... Quote
paula_t Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Potwornie się cieszę, że wszystko się tak dobrze u Alfika układa i chyba już nie zapeszę, jak powiem, że znalazł swoje miejsce na ziemi:) Quote
mari23 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='paula_t']Potwornie się cieszę, że wszystko się tak dobrze u Alfika układa i chyba już nie zapeszę, jak powiem, że znalazł swoje miejsce na ziemi:)[/QUOTE] jakie radosne wieści! hurrraaaa !!!!!!!!!!!! Quote
Makila Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ja też bardzo się cieszę, że Alficzek jest szczęśliwy. Jak z kropieniem oczu. Mam nadzieję, że grzecznie pozwala sobie kropić. No i chyba w tym tygodniu ma być kolejna wizyta u dr Stefanowicza Quote
Anula Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='Makila']Ja też bardzo się cieszę, że Alficzek jest szczęśliwy. Jak z kropieniem oczu. Mam nadzieję, że grzecznie pozwala sobie kropić. No i chyba w tym tygodniu ma być kolejna wizyta u dr Stefanowicza[/QUOTE] Myślę,że DS trzeba przypilnować z wizytami kontrolnymi przynajmniej teraz po operacji. Wiola,Makila,macie kontakt z DS i z Kliniką? Mam zaufanie do DS ale jednak trzeba trzymać rękę na pulsie nawet z tego względu,że operacja kosztowała koszmarne pieniądze,ciężko zdobyte i szkoda by było nasz trud zniweczyć. Quote
kontaktogloszenia Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Anula']Myślę,że DS trzeba przypilnować z wizytami kontrolnymi przynajmniej teraz po operacji. Wiola,Makila,macie kontakt z DS i z Kliniką? Mam zaufanie do DS ale jednak trzeba trzymać rękę na pulsie nawet z tego względu,że operacja kosztowała koszmarne pieniądze,ciężko zdobyte i szkoda by było nasz trud zniweczyć.[/QUOTE] Anulka DS jest ze mną w stałym kontakcie,naprawdę bardzo,ale to bardzo dbają o Alfika. Jutro jadą na wizytę do Krakowa...wizyta o 16 będą do mnie dzwonić zaraz po wizycie :). To cudowna rodzina,traktują Alficzka jak swoje najukochańsze dzieciątko,maluszek otoczony jest ogromną miłością i troską...jestem spokojna o niego :) Pozdrawiam Quote
Makila Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ja zawsze denerwowałam się przed wizytami czy wszystko jest ok. Czekam na dobre informacje po wizycie kontrolnej ;) Quote
kontaktogloszenia Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Makila']Ja zawsze denerwowałam się przed wizytami czy wszystko jest ok. Czekam na dobre informacje po wizycie kontrolnej ;)[/QUOTE] Wszystko jest dobrze!!!! Oczka zagojone,Alfiś widzi i czuje się z tym świetnie. Teraz może iść już zmienić fryzurkę na letnią bo mu bardzo gorąco. Doktor wyraził zgodę na strzyżonko,mówił że jak najbardziej można to zrobić i nie trzeba już tak chuchać i dmuchać na maluszka. Quote
Poker Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Wspaniałe wiadomości.Bardzo się cieszę :multi: Czy znana jest przyczyna , z powodu której trzeba było wymienić Alfikowi soczewki ? Quote
kontaktogloszenia Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='Poker']Wspaniałe wiadomości.Bardzo się cieszę :multi: Czy znana jest przyczyna , z powodu której trzeba było wymienić Alfikowi soczewki ?[/QUOTE] Nie było żadnej wymiany soczewek....hm skad takie wiadomości??? Quote
Makila Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ja też zaglądam i czekam na fotki Alfisia po wizycie w salonie piękności :lol: Quote
Anula Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Co słychać u Alfika? Są jakieś wiadomości,jak oczka? Quote
mari23 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 zobaczyłam zmianę w tytule i aż podskoczyłam z radości - to cudownie, że widzi !!!!! Quote
Zofija Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Przepraszam za offa, ale mam tragiczny przypadek.. Fazi umiera z z rozpaczy.. http://www.dogomania...łagamy-o-pomoc/ Quote
Recommended Posts