Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Gabrysiu nic się nie stało :) Anulka wstawiła :loveu:[/QUOTE]

Jak Anula wstawiła, to dopiero sobie przypomniałam, strasznie mi głupio...

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_t']Potwornie się cieszę, że wszystko się tak dobrze u Alfika układa i chyba już nie zapeszę, jak powiem, że znalazł swoje miejsce na ziemi:)[/QUOTE]

jakie radosne wieści! hurrraaaa !!!!!!!!!!!!

Posted

Ja też bardzo się cieszę, że Alficzek jest szczęśliwy.

Jak z kropieniem oczu. Mam nadzieję, że grzecznie pozwala sobie kropić.
No i chyba w tym tygodniu ma być kolejna wizyta u dr Stefanowicza

Posted

[quote name='Makila']Ja też bardzo się cieszę, że Alficzek jest szczęśliwy.

Jak z kropieniem oczu. Mam nadzieję, że grzecznie pozwala sobie kropić.
No i chyba w tym tygodniu ma być kolejna wizyta u dr Stefanowicza[/QUOTE]
Myślę,że DS trzeba przypilnować z wizytami kontrolnymi przynajmniej teraz po operacji.
Wiola,Makila,macie kontakt z DS i z Kliniką?
Mam zaufanie do DS ale jednak trzeba trzymać rękę na pulsie nawet z tego względu,że operacja kosztowała koszmarne pieniądze,ciężko zdobyte i szkoda by było nasz trud zniweczyć.

Posted

[quote name='Anula']Myślę,że DS trzeba przypilnować z wizytami kontrolnymi przynajmniej teraz po operacji.
Wiola,Makila,macie kontakt z DS i z Kliniką?
Mam zaufanie do DS ale jednak trzeba trzymać rękę na pulsie nawet z tego względu,że operacja kosztowała koszmarne pieniądze,ciężko zdobyte i szkoda by było nasz trud zniweczyć.[/QUOTE]

Anulka DS jest ze mną w stałym kontakcie,naprawdę bardzo,ale to bardzo dbają o Alfika. Jutro jadą na wizytę do Krakowa...wizyta o 16 będą do mnie dzwonić zaraz po wizycie :). To cudowna rodzina,traktują Alficzka jak swoje najukochańsze dzieciątko,maluszek otoczony jest ogromną miłością i troską...jestem spokojna o niego :)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Makila']Ja zawsze denerwowałam się przed wizytami czy wszystko jest ok.

Czekam na dobre informacje po wizycie kontrolnej ;)[/QUOTE]

Wszystko jest dobrze!!!! Oczka zagojone,Alfiś widzi i czuje się z tym świetnie. Teraz może iść już zmienić fryzurkę na letnią bo mu bardzo gorąco. Doktor wyraził zgodę na strzyżonko,mówił że jak najbardziej można to zrobić i nie trzeba już tak chuchać i dmuchać na maluszka.

Posted

Wspaniałe wiadomości.Bardzo się cieszę :multi:
Czy znana jest przyczyna , z powodu której trzeba było wymienić Alfikowi soczewki ?

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...