azalia Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Niech Alficzek będzie najszczęśliwszym pieskiem na świecie. Quote
Anula Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Teraz koniecznie musimy trzymać kciuki za operację i jeszcze się sprężyć,pomóc w uzbieraniu kwoty,która jest potrzebna na operację. Wiola,czy kwoty,które podajesz to są wszystkiw wpłaty dla Alfika,czy Fundacja ma osobno jeszcze jakieś pieniążki zbierane dla niego.Pytam się,ponieważ jeżeli tylko to co podajesz to jeszcze brakuje nam sporo pieniążków. Quote
kontaktogloszenia Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='Anula']Teraz koniecznie musimy trzymać kciuki za operację i jeszcze się sprężyć,pomóc w uzbieraniu kwoty,która jest potrzebna na operację. Wiola,czy kwoty,które podajesz to są wszystkiw wpłaty dla Alfika,czy Fundacja ma osobno jeszcze jakieś pieniążki zbierane dla niego.Pytam się,ponieważ jeżeli tylko to co podajesz to jeszcze brakuje nam sporo pieniążków. Anulka na stronie fundacji widnieje kwota na operację Alfika 3126,80 zł ostatnia wpłata od Pani Pani Kingi ze Stalowej Woli – 45,00 zł... Quote
Anula Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Anulka na stronie fundacji widnieje kwota na operację Alfika 3126,80 zł ostatnia wpłata od Pani Pani Kingi ze Stalowej Woli – 45,00 zł... To wygląda na to,że nie wszystkie wpłaty zostały tu podane.Najważniejsze,że wiemy ile jeszcze brakuje pieniążków. Quote
Makila Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Operacja ma kosztować 3800zł Dodatkowo przed operacją trzeba zrobić badania krwi na profil tarczycowy i przesiewowy, oraz na tydzień przed operacją ma mieć podawane jakieś leki (jeszcze nie wiem jakie) Quote
Gabi79 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Makila napisał(a):Operacja ma kosztować 3800zł Dodatkowo przed operacją trzeba zrobić badania krwi na profil tarczycowy i przesiewowy, oraz na tydzień przed operacją ma mieć podawane jakieś leki (jeszcze nie wiem jakie) Czyli tak na wyrost trzeba liczyć, że potrzebny jeszcze tysiąc??? Quote
kontaktogloszenia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Anula , na stronie Towarzystwa Animals nie sa podawane wszystkie kwoty imiennie,ponieważ są też pieniążki z bazarku i jest podawana ogólna kwota z niego,a bazarek wciąż trwa :). Potrzeba dla Alfka jeszcze około tysiąca złotych,ale jestem dobrej myśli :) Quote
kontaktogloszenia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Makila, mam wielką prośbę o wstawienie zdjęć na dogo naszego maluszka :) Z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam. Quote
Gabi79 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 kontaktogloszenia napisał(a):Anula , na stronie Towarzystwa Animals nie sa podawane wszystkie kwoty imiennie,ponieważ są też pieniążki z bazarku i jest podawana ogólna kwota z niego,a bazarek wciąż trwa :). Potrzeba dla Alfka jeszcze około tysiąca złotych,ale jestem dobrej myśli :) Ja też jestem dobrej myśli i trzymam kciuki!!! Quote
kontaktogloszenia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Dziękuje Gabrysiu że jesteś tu nami :) :loveu: Quote
Gabi79 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 kontaktogloszenia napisał(a):Dziękuje Gabrysiu że jesteś tu nami :) :loveu: Cała przyjemność po mojej stronie. Żałuję, że nie mogę wspomóc finansowo:-( Czy Pani Gabriela wybiera się w odwiedziny do Alfika? Quote
mdk8 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 kochani jak możecie podpiszcie bardzo proszę http://petycja.wwf.pl/podpisz/ Quote
paula_t Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Dopiero teraz dotarłam i przeczytałam relację z wizyty przedadopcyjnej. Jestem przeszczęśliwa, że Alfikowi szykuje się taki domek, bo opis brzmi wręcz fantastycznie!:multi: Cieszyć się w 100% będę dopiero, kiedy już tam trafi i zadomowi się na dobre, ale wierzę w to, że będzie dobrze :) Quote
Panna Marple Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='mdk8']kochani jak możecie podpiszcie bardzo proszę http://petycja.wwf.pl/podpisz/ Zrobione:lol:. Znam wwf, co miesiąc płacę składkę na rysie:lol: Quote
kontaktogloszenia Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Gabi79 napisał(a):Cała przyjemność po mojej stronie. Żałuję, że nie mogę wspomóc finansowo:-( Czy Pani Gabriela wybiera się w odwiedziny do Alfika? Gabi Ty i tak bardzo nam i Alfikowi pomogłaś!!! Nic mi nie wiadomo o wizycie pani Gabrysi u Alfika.... Quote
Gabi79 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 [quote name='mdk8']kochani jak możecie podpiszcie bardzo proszę http://petycja.wwf.pl/podpisz/ Podpisałam, TZ również Quote
Gabi79 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 (edited) Szykuję mały bazarek, z którego 50% dochodów będzie dla Alfika Edycja: link do bazarku w mojej sygnaturze zapraszam serdecznie!!! Edited July 1, 2014 by Gabi79 Quote
Makila Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 W sobotę do Alfika ma przyjechać jego przyszła Pani Quote
mdk8 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 OSTRZEŻENIE http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019401,title,Uwaga-W-Krakowie-ktos-zostawia-brutalne-pulapki-na-psy,wid,16721759,wiadomosc.html?ticaid=11301d Quote
mari23 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Gabi79 napisał(a):Czyli tak na wyrost trzeba liczyć, że potrzebny jeszcze tysiąc??? oj, sporo :( mój mąż wreszcie po 1,5 roku znalazł pracę, a jeśli rzeczywiście dostanie wypłatę, to i ja dorzucę troszkę Alfikowi Quote
kontaktogloszenia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Gabi79 napisał(a):Szykuję mały bazarek, z którego 50% dochodów będzie dla Alfika Edycja: link do bazarku w mojej sygnaturze zapraszam serdecznie!!! Gabi dziękuje za bazarek dla Alfika :) Pozdrawiam. Quote
kontaktogloszenia Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Anula pięknie dziękujemy za wpłatę 50zł dla Alfika :):loveu:Mamy już 3236,80 zł Quote
Anula Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Anula pięknie dziękujemy za wpłatę 50zł dla Alfika :):loveu:Mamy już 3236,80 zł Wiola,na razie na 1 stronie nie koryguję uzbieranej kwoty.Z moich wpisów jest 2634,80zł.Nikt do tej pory nie zgłaszał mi,że nie został ujęty w zestawieniu. A odnośnie mojej wpłaty to obiecałam Alfikowi,że pomogę jemu i staram się bardzo na ile mnie stać,pomimo kłopotów ze zdrowiem moich psiaków. Quote
paula_t Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Anula pięknie dziękujemy za wpłatę 50zł dla Alfika :):loveu:Mamy już 3236,80 zł Wspaniale :) Czekam z niecierpliwością na relację z wizyty przyszłej Pani Alfika:p Quote
Recommended Posts