Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz koniecznie musimy trzymać kciuki za operację i jeszcze się sprężyć,pomóc w uzbieraniu kwoty,która jest potrzebna na operację.
Wiola,czy kwoty,które podajesz to są wszystkiw wpłaty dla Alfika,czy Fundacja ma osobno jeszcze jakieś pieniążki zbierane dla niego.Pytam się,ponieważ jeżeli tylko to co podajesz to jeszcze brakuje nam sporo pieniążków.

Posted

[quote name='Anula']Teraz koniecznie musimy trzymać kciuki za operację i jeszcze się sprężyć,pomóc w uzbieraniu kwoty,która jest potrzebna na operację.
Wiola,czy kwoty,które podajesz to są wszystkiw wpłaty dla Alfika,czy Fundacja ma osobno jeszcze jakieś pieniążki zbierane dla niego.Pytam się,ponieważ jeżeli tylko to co podajesz to jeszcze brakuje nam sporo pieniążków.

Anulka na stronie fundacji widnieje kwota na operację Alfika 3126,80 zł ostatnia wpłata od Pani Pani Kingi ze Stalowej Woli – 45,00 zł...

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Anulka na stronie fundacji widnieje kwota na operację Alfika 3126,80 zł ostatnia wpłata od Pani Pani Kingi ze Stalowej Woli – 45,00 zł...
To wygląda na to,że nie wszystkie wpłaty zostały tu podane.Najważniejsze,że wiemy ile jeszcze brakuje pieniążków.

Posted

Operacja ma kosztować 3800zł
Dodatkowo przed operacją trzeba zrobić badania krwi na profil tarczycowy i przesiewowy, oraz na tydzień przed operacją ma mieć podawane jakieś leki (jeszcze nie wiem jakie)

Posted

Makila napisał(a):
Operacja ma kosztować 3800zł
Dodatkowo przed operacją trzeba zrobić badania krwi na profil tarczycowy i przesiewowy, oraz na tydzień przed operacją ma mieć podawane jakieś leki (jeszcze nie wiem jakie)

Czyli tak na wyrost trzeba liczyć, że potrzebny jeszcze tysiąc???

Posted

Anula , na stronie Towarzystwa Animals nie sa podawane wszystkie kwoty imiennie,ponieważ są też pieniążki z bazarku i jest podawana ogólna kwota z niego,a bazarek wciąż trwa :). Potrzeba dla Alfka jeszcze około tysiąca złotych,ale jestem dobrej myśli :)

Posted

kontaktogloszenia napisał(a):
Anula , na stronie Towarzystwa Animals nie sa podawane wszystkie kwoty imiennie,ponieważ są też pieniążki z bazarku i jest podawana ogólna kwota z niego,a bazarek wciąż trwa :). Potrzeba dla Alfka jeszcze około tysiąca złotych,ale jestem dobrej myśli :)

Ja też jestem dobrej myśli i trzymam kciuki!!!

Posted

kontaktogloszenia napisał(a):
Dziękuje Gabrysiu że jesteś tu nami :) :loveu:

Cała przyjemność po mojej stronie. Żałuję, że nie mogę wspomóc finansowo:-(

Czy Pani Gabriela wybiera się w odwiedziny do Alfika?

Posted

Dopiero teraz dotarłam i przeczytałam relację z wizyty przedadopcyjnej. Jestem przeszczęśliwa, że Alfikowi szykuje się taki domek, bo opis brzmi wręcz fantastycznie!:multi: Cieszyć się w 100% będę dopiero, kiedy już tam trafi i zadomowi się na dobre, ale wierzę w to, że będzie dobrze :)

Posted

Gabi79 napisał(a):
Cała przyjemność po mojej stronie. Żałuję, że nie mogę wspomóc finansowo:-(

Czy Pani Gabriela wybiera się w odwiedziny do Alfika?

Gabi Ty i tak bardzo nam i Alfikowi pomogłaś!!!
Nic mi nie wiadomo o wizycie pani Gabrysi u Alfika....

Posted (edited)

Szykuję mały bazarek, z którego 50% dochodów będzie dla Alfika

Edycja: link do bazarku w mojej sygnaturze zapraszam serdecznie!!!

Edited by Gabi79
Posted

Gabi79 napisał(a):
Czyli tak na wyrost trzeba liczyć, że potrzebny jeszcze tysiąc???

oj, sporo :(
mój mąż wreszcie po 1,5 roku znalazł pracę, a jeśli rzeczywiście dostanie wypłatę, to i ja dorzucę troszkę Alfikowi

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Anula pięknie dziękujemy za wpłatę 50zł dla Alfika :):loveu:Mamy już 3236,80 zł

Wiola,na razie na 1 stronie nie koryguję uzbieranej kwoty.Z moich wpisów jest 2634,80zł.Nikt do tej pory nie zgłaszał mi,że nie został ujęty w zestawieniu.
A odnośnie mojej wpłaty to obiecałam Alfikowi,że pomogę jemu i staram się bardzo na ile mnie stać,pomimo kłopotów ze zdrowiem moich psiaków.

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Anula pięknie dziękujemy za wpłatę 50zł dla Alfika :):loveu:Mamy już 3236,80 zł

Wspaniale :)
Czekam z niecierpliwością na relację z wizyty przyszłej Pani Alfika:p