Jump to content
Dogomania

Fenomen-skrajnie wyniszczony kaleki staruszek na zawsze w moim sercu Żegnaj kochany śliczny

Recommended Posts

Posted

dziewczyny bardzo bardzo dziękuję za całusy, głaski i życzenia dla Fenusia i bardzo serdecznie pozdrawiam :)

Na szczęście nic złego się nie działo po odlepieniu plasterka. W nocy Fenuś budził mnie tylko do przewijania :), Pod tym względem jest bardziej skrupulatny niż Zuzia, Na każde si musi być osobna pieluszka :) 

Dziś Fenomen był na spacerku, po którym myliśmy łapki, bo nie zauważył zrobionej przez siebie przeszkody :) W każdym razie jedzonko przyswaja, pije SAM z miski. Już go dziś karmiłam.

Jedynym śladem choroby jest ten zasychający nosek, coś tam jednak się zbiera choć w niedużej ilości i trzeba wypłukiwać. Dobrze, że antybiotyk nadal działa, Sądzę, że doktor zdecyduje, by go powtórzyć.

Oddycham z ulgą.. Udało się, !!! Możemy się cieszyć nadal Fenomenkiem :iloveyou: :iloveyou:      

• Upvote 2
Posted

Cieszę się niezmiernie :klacz: :jumpie:  Fenomenciu czuje się prawie dobrze i sam je i pije !!! Czego chcieć więcej ??? No chyba tylko to, żeby Mu trochu latek ubyło :)

Posted

:klacz: :jumpie: Co za radość!!!

Super.Chyba wszystkie miałyśmy straszne obawy,ale dobra wiara zrobiła swoje.

Fenomenalny Fenomen jeszcze raz z kostuchą wygrał pokazując jak wielką ma ochotę na życie mimo podeszłego wieku.

Tak trzymać :kiss_2:

Posted

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WSPANIAŁE WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HHHHHHUUURRRRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feniu, i tak dalej Słonko - jedz, pij i nabieraj sił!!!
Aguniu - teraz będzie już tylko lepiej!!!

Posted

Cieszę się niezmiernie :klacz: :jumpie:  Fenomenciu czuje się prawie dobrze i sam je i pije !!! Czego chcieć więcej ??? No chyba tylko to, żeby Mu trochu latek ubyło :)

Musze pomyśleć, co tu zrobić, by mu ubyło lat :) Jak macie jakieś pomysły, to mi podpowiedzcie proszę :)

:klacz: :jumpie: Co za radość!!!

Super.Chyba wszystkie miałyśmy straszne obawy,ale dobra wiara zrobiła swoje.

Fenomenalny Fenomen jeszcze raz z kostuchą wygrał pokazując jak wielką ma ochotę na życie mimo podeszłego wieku.

Tak trzymać :kiss_2:

Patrzę się na niego z przyjemnością. :loveu: Nie stał się oczywiście siłaczem, ale ma energię, jest spokojny, ufny, zadowolony. Myślę jednak, że niełatwo będzie mi zapomnieć o tym, jaki koszmar przeszedł i zawsze już będę się budziła, gdy usłyszę na panelach jego kroki; to znaczy budziła to mało powiedziane - zrywała się natychmiast z łóżka. :) by patrzeć, czego potrzebuje.

Posted

Musze pomyśleć, co tu zrobić, by mu ubyło lat :) Jak macie jakieś pomysły, to mi podpowiedzcie proszę :)

Na to najskuteczniejsza jest Miłość :)

Widząc ile Mu jej dajesz, należy mieć nadzieję, że marzenie się spełni.

Baaaaaa. Można powiedzieć, że już Mu ubyło, bo wygląda znacznie lepiej niż wtedy, gdy pojawił się w Twoim Domu :)

Posted

Fenomenku, czystego, bez żadnych paskudztw, nochalka! Żeby nikt Ci już w niego nie musiał dmuchać...!!!

Aga, za taką walkę o życie tego biedaka, należy Ci się miesiąc odpoczynku na Seszelach!!!!

Posted

Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WSPANIAŁE WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HHHHHHUUURRRRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feniu, i tak dalej Słonko - jedz, pij i nabieraj sił!!!
Aguniu - teraz będzie już tylko lepiej!!!

O Tak! :loveu:

Posted

Fenomenek żyje dzięki Agusi.Sądzę,że jego wola życia i przetrwania operacji była ogromna bo czuł,wiedział,że Aga o niego walczy jak lew,no i udało się.Niech biedny okruszek cieszy się życiem i daje dużo radości Agusi i nam.Każda wiadomość o poprawie zdrowia to jest jak miód na serce.

• Upvote 1
Posted

Fenomenek żyje dzięki Agusi.Sądzę,że jego wola życia i przetrwania operacji była ogromna bo czuł,wiedział,że Aga o niego walczy jak lew,no i udało się.Niech biedny okruszek cieszy się życiem i daje dużo radości Agusi i nam.Każda wiadomość o poprawie zdrowia to jest jak miód na serce.

:) :loveu: :loveu: No to bedę dostarczać tego miodu dzięki Fenusiowi

Posted

Na to najskuteczniejsza jest Miłość :)

Widząc ile Mu jej dajesz, należy mieć nadzieję, że marzenie się spełni.

Baaaaaa. Można powiedzieć, że już Mu ubyło, bo wygląda znacznie lepiej niż wtedy, gdy pojawił się w Twoim Domu :)

:) :loveu: :loveu:

Fenomenku, czystego, bez żadnych paskudztw, nochalka! Żeby nikt Ci już w niego nie musiał dmuchać...!!!

Aga, za taką walkę o życie tego biedaka, należy Ci się miesiąc odpoczynku na Seszelach!!!!

Dziękuję Figuniu :kiss_2: , a co do Szeszeli, to nie grozi mi nawet Bułgaria :) i nie tylko dlatego, że wolę wydawać pieniądze na psy, a nie na podróże. Z taką czeredą psiaków zagranicę nie pojadę, zresztą pewno już nigdy nie pojadę - znając siebie, bo nie przypuszczam, abym kiedykolwiek zrezygnowała z ratowania psów.

Ale może gdzieś pojedziemy w Polskę na wakacje całą ludzko-psią rodziną. Jednak niestety nie nad polskie morze, które tak lubię, (bo Zahir już dwa lata temu był za słaby by wejść do pociągu, a branie go na ręce o mało się źle nie skończyło). Może znajdziemy lokum w jakiejś pipidówce z rzeką nieopodal, byle było gdzie pływać. i to będą wspaniałe "Szeszele"!

Posted

Aguś, jak się dorobię jakiegos autka, zawioze całą Waszą rodzinkę na wczasy :)

Może nie az nad morze, ale gdzieś nad rzeczkę, czy jeziorko w okolicy :)

I Grzybcio będzie sie wczasował i wylegiwał na trawce :)

• Upvote 1
Posted

Aguniu, te Seszele dlatego, że należy Ci się (i całej Twojej Rodzince), wszystko co najlepsze. Luksusowe!

Ale dobrze wiem, że równie wspaniale można odpocząć znacznie bliżej domu, w kraju...

Co do wydawania pieniędzy, to mam tak samo. Wolę je wydawać na ratowanie zwierzaków i dlatego mnie także Seszele nie grożą...Zresztą nie marzę o nich.

Tymczasem mamy łaskawą, ciepłą, piękną jesień i cieszmy się z tego. 

Oby tylko było zdrowie - czego Wam z serca winszuję - to z wszystkim da się radę.

Zatem niech Fenuś zdrowieje, młodnieje i trzyma się krzepko (bo narozrabiał już dość...) i Ty również Aguniu wracaj do pełni sił. Do takiej Gromadki trzeba mieć niezłą kondycję, naprawdę nieustannie Cię podziwiam.

Moc pozdrowień!!!!

• Upvote 1
Posted

Tyle wspaniałych i ciepłych słów już tu padło pod adresem Agi i Fenia , że cóż można jeszcze napisać ...
cudnie, że wszystko się powiodło , Fenuś wraca do formy -więc zdrówka i dużo sił Wam obojgu życzę :)

Posted

Toska1-dokładnie  :loveu:

co do wakacji, "niepsioluby" uważają, że pies to same obowiązki, nie można nigdzie pojechać, nie można tego i tamtego..dziwią się jak można być zadowolonym z Sylwestra w domu, bo pies się boi wystrzałów, i wszelkie imprezy u mnie odpadają. 

Ich świat jest uboższy niż psiolubów  :megagrin:

• Upvote 1
Posted

Dobrej i spokojnej nocki dla Ciebie Aguniu i dla naszego Fenia-Kosmitka :)

Nim poszliśmy spać, to przez chwilę razem sobie siedzieliśmy w kuchni, Ja na krześle, a Fenuś na moich kolanach głaskany i głaskany. Był bardzo zadowolony. Błogie chwile tak patrzeć na niego nareszcie zdrowego. :loveu:

Dziś Feniuś był na skutecznym :) spacerku, ślicznie zjadł późne śniadanko, dużo dużo pił wody i teraz lula. A ja ciociom kochanym poodpisuję później, bo mam wir zajęć domowych. Wręcz biegiem się poruszam, by choć z najpilniejszymi zdążyć.

• Upvote 1
Posted

Aga, czy Ty w ogóle kiedyś zwolnisz?? Bo przyjadę i przywiąże pasami do wyrka, zebyś trochę odpoczęla :mad: :P

Zważ, że Aga ma sporą Sforę do obrony. Nie wiem czy w pojedynkę jest to do wykonania :) No chyba, że się zmówimy w kilka osób i dla dobra Agi dokonamy aktu przemocy :megagrin:

Posted

Zważ, że Aga ma sporą Sforę do obrony. Nie wiem czy w pojedynkę jest to do wykonania :) No chyba, że się zmówimy w kilka osób i dla dobra Agi dokonamy aktu przemocy :megagrin:

O to , to ,bardzo mi się podoba.

Tłumaczenie i proszenie żeby o siebie zadbała nie pomaga,trzeba przemocą k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,034_qW_orig