Grażyna49 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Przywitam się słonecznie przed weekendowo,bo Agusia znowu pomyśli,że nikt tu nie zagląda. Mizianka dla Fenusia i pozdrowienia dla całej ludzko psiej rodzinki. Quote
ania shirley Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Jak to, nikt nie zagląda? Codziennie zaglądam i czekam na wieści... Quote
AgaG Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Jak to, nikt nie zagląda? Codziennie zaglądam i czekam na wieści... No nikt nie zaglądał ostatnio, to nie piszę :) Cieszę się, że myślisz o Fenomenku Aniu. Troszeczkę więcej zjada mój Skarb. Nowy lek na apetyt pomaga, więc dzis podejdę do wetki by jeszcze kupić. Fenuś jest wzruszający. Gdy się budzi w ciągu dnia, to najpierw sprawdza, gdzie jestem, Szuka mnie w domu, wolniutko drepcząc,.A gdy znajdzie, to nadstawia się do tulenia i całowania. :loveu: Troszkę zdjęć mu zrobiłam, jutro je powysyłam. Quote
mar.gajko Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Aguś, zaglądamy :) Codziennie :) Czy coś nowego u Grzybcia słychać. Quote
Ajula Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 zaglądam i cieszę się, że Fenio dobrze się trzyma :) Pozdrowienia! Quote
AgaG Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 Aguś, zaglądamy :) Codziennie :) Czy coś nowego u Grzybcia słychać. przekażę mu, na pewno się ucieszy :kiss_2: Na szczęście stan Grzybcia jest na tyle stabilny, że nic niepokojącego się nie dzieje. Wspólne dni mijają nam bardzo podobnie. Choć z drugiej strony zawsze wydarza się coś, co niby takie zwyczajne, mnie bardzo cieszy, bo upewniam się, że Fenomenek czuje sie dobrze i robi to, na co ma ochotę, Dziś właził do łazienki, gdy prałam, interesował się tym, że podłoga jest trochę zachlapana. :loveu: On emanuje spokojem, który nie jest pozorny jak na początku, gdy Fenuś był przede wszystkim słaby. Teraz to jest spokój psa, który czuje się bardzo bezpiecznie i pewnie w domu, choć oczywiście nie ma tyle sił, by zbadać każdy jego zakamarek, czy chodzić za mną cały dzień krok w krok - jak to Pomidorcia często robi Słodki Kosmitek :loveu: Tak :) :loveu: zaglądam i cieszę się, że Fenio dobrze się trzyma :) Pozdrowienia! Dziękuję:) i my pozdrawiamy :) Quote
Grażyna49 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Wspaniałe wieści. Szczęśliwy Fenomen to widać i z opisów i z fotek. Pozdrawiam całą Rodzinkę,tulam kosmitka. Quote
AgaG Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Wspaniałe wieści. Szczęśliwy Fenomen to widać i z opisów i z fotek. Pozdrawiam całą Rodzinkę,tulam kosmitka. dziękuję Grażynko,kosmituś teraz śpi, ale jak tylko wstanie, to go utulę :) My też pozdrawiamy serdecznie, Wysłałam do dziewczyn jeszcze parę zdjęć Fenomenka i jego rodzeństwa :) Na razie są to zdjecia domowe,pamiętam o prośbie, by mu zrobić też spacerkowe, ale głównie wtedy gdy jestem po spacerze.:) może dziś nie zapomnę :) Quote
ania shirley Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Sliczniak. Ciężki, bo przeważa po tonik.;) A serio , to nie jest juz taki rachityczny, mimo ze szczupły. Quote
Grażyna49 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Cudna historyjka. Faktycznie chyba nie jest taki leciutki Kosmitek. Ciekawe czy w końcu nie wypadł. Quote
AgaG Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Sliczniak. Ciężki, bo przeważa po tonik. ;) A serio , to nie jest juz taki rachityczny, mimo ze szczupły. :) Kosmituś troszkę duży pontonik wybrał. :) Woli ten Zahirka, Wygląda lepiej troszkę, w każdym razie staramy się o to każdego dnia, by zjadł jak najwięcej. wellington dzięki z wstawienie pierwszej tury zdjęć :) Quote
AgaG Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Cudna historyjka. Faktycznie chyba nie jest taki leciutki Kosmitek. Ciekawe czy w końcu nie wypadł. tym razem nie wypadł, ale czasem mu się zdarza. A wtedy go wsadzam śpiącego do łóżeczka i nawet tego nie zauważa. :loveu: Quote
wellington Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Druga tura fotek Fenia i Pomi : Pomi : http://i57.tinypic.com/27ydde9.jpg[/IMG] http://i61.tinypic.com/w9te84.jpg[/IMG] http://i61.tinypic.com/5yt4iw.jpg[/IMG] Quote
wellington Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Sorry, nie udalo mi sie edytowac poprzedniego postu i wkleic fotki :( Quote
AgaG Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Pampersiaki kochane :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar.gajko Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Śpiochy są :) malutkie. A Grzybciowi trzeba coś podścielić pod pontonik :) jakby wypadł :) Quote
Martika&Aischa Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Fenuś rozczula do łez :calus: słodziak kochany :loveu: Quote
mari23 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Wspaniałe wieści. Szczęśliwy Fenomen to widać i z opisów i z fotek. Pozdrawiam całą Rodzinkę,tulam kosmitka. mogę tylko powtórzyć ze łzami radości i wzruszenia w oczach Quote
azalia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Mizianka dla kochanych senioreczków i zdrówka dużooooo! Quote
AgaG Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Śpiochy są :) malutkie. A Grzybciowi trzeba coś podścielić pod pontonik :) jakby wypadł :) duży dywanik byłby rozwiązaniem, ale z drugiej strony pewnie zaraz któryś psiak by się tam ułozył i Fenomenek mógłby na nim wylądować. :) Martika@Aischa, mari23, azalia dziękujemy za wizytkę u Fenomenka i miłe słowa pod jego i moim adresem no i życzenia! Dla mnie najważniejsze jest by był zdrowy i zadowolony. Postaram się zrobić mu jeszcze zdjęcia na spacerku:) Quote
elik Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Dzięki za lina :) Znów będę podczytywać fenomenalny wątek fenomenalnego psa Fenomena :loveu: Pozdrowienia i głaski dla wspaniałej sfory i Opiekunów :) Quote
Recommended Posts