Jump to content
Dogomania

Fenomen-skrajnie wyniszczony kaleki staruszek na zawsze w moim sercu Żegnaj kochany śliczny

Recommended Posts

Posted

Jak to, nikt nie zagląda? Codziennie zaglądam i czekam na wieści...

No nikt nie zaglądał ostatnio, to nie piszę :)

Cieszę się, że myślisz o Fenomenku Aniu. Troszeczkę więcej zjada mój Skarb. Nowy lek na apetyt pomaga, więc dzis podejdę do wetki

by jeszcze kupić.

Fenuś jest wzruszający. Gdy się budzi w ciągu dnia, to najpierw sprawdza, gdzie jestem, Szuka mnie w domu, wolniutko drepcząc,.A gdy znajdzie, to nadstawia się do tulenia i całowania. :loveu:

Troszkę zdjęć mu zrobiłam, jutro je powysyłam.

Posted

Aguś, zaglądamy :)

Codziennie :)

Czy coś nowego  u Grzybcia słychać.

przekażę mu, na pewno się ucieszy :kiss_2:

Na szczęście stan Grzybcia jest na tyle stabilny, że nic niepokojącego się nie dzieje. Wspólne dni mijają nam bardzo podobnie. Choć z drugiej strony zawsze wydarza się coś, co niby takie zwyczajne, mnie bardzo cieszy, bo upewniam się, że Fenomenek czuje sie dobrze i robi to, na co ma ochotę, Dziś właził do łazienki, gdy prałam, interesował się tym, że podłoga jest trochę zachlapana. :loveu:

On emanuje spokojem, który nie jest pozorny jak na początku, gdy Fenuś był przede wszystkim słaby. Teraz to jest spokój psa, który czuje się bardzo bezpiecznie i pewnie w domu, choć oczywiście nie ma tyle sił, by zbadać każdy jego zakamarek, czy chodzić za mną cały dzień krok w krok - jak to Pomidorcia często robi

Słodki Kosmitek :loveu:

Tak :) :loveu:

zaglądam i cieszę się, że Fenio dobrze się trzyma :) Pozdrowienia!

Dziękuję:) i my pozdrawiamy :)

Posted

Wspaniałe wieści.

Szczęśliwy Fenomen  to widać i z opisów i z fotek.

Pozdrawiam całą Rodzinkę,tulam kosmitka.

dziękuję Grażynko,kosmituś teraz śpi, ale jak tylko wstanie, to go utulę :) My też pozdrawiamy serdecznie, 

Wysłałam do dziewczyn jeszcze parę zdjęć Fenomenka i jego rodzeństwa :)

Na razie są to zdjecia domowe,pamiętam o prośbie, by mu zrobić też spacerkowe, ale głównie wtedy gdy jestem po spacerze.:)

może dziś nie zapomnę :)

Posted

Sliczniak. Ciężki, bo przeważa po tonik. ;) A serio , to nie jest juz taki rachityczny, mimo ze szczupły.

:)
Kosmituś troszkę duży pontonik wybrał. :) Woli ten Zahirka,

Wygląda lepiej troszkę, w każdym razie staramy się o to każdego dnia, by zjadł jak najwięcej.

wellington dzięki z wstawienie pierwszej tury zdjęć :)

Posted

Cudna historyjka.

Faktycznie chyba nie jest taki leciutki Kosmitek.

Ciekawe czy w końcu nie wypadł.

tym razem nie wypadł, ale czasem mu się zdarza. A wtedy go wsadzam śpiącego do łóżeczka i nawet tego nie zauważa. :loveu:

Posted

Pampersiaki kochane :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wspaniałe wieści.

Szczęśliwy Fenomen  to widać i z opisów i z fotek.

Pozdrawiam całą Rodzinkę,tulam kosmitka.

mogę tylko powtórzyć ze łzami radości i wzruszenia w oczach

Posted

Śpiochy są :) malutkie.

A Grzybciowi trzeba coś podścielić pod pontonik :) jakby wypadł :)

duży dywanik byłby rozwiązaniem, ale z drugiej strony pewnie zaraz któryś psiak by się tam ułozył i Fenomenek mógłby na nim wylądować. :)

Martika@Aischa, mari23, azalia dziękujemy za wizytkę u Fenomenka i miłe słowa pod jego i moim adresem no i życzenia! Dla mnie najważniejsze jest by był zdrowy i zadowolony. Postaram się zrobić mu jeszcze zdjęcia na spacerku:)

Posted

Dzięki za lina :) Znów będę podczytywać fenomenalny wątek fenomenalnego psa Fenomena :loveu:

Pozdrowienia i głaski dla wspaniałej sfory i Opiekunów :)